voiajori


 
Utilizator: Vreau un cont
Parola: ... am uitat-o!
 
Clasamente F.C.P.R. online 2015
   Noutati F. C. P. R.

  Ultimele interviuri


Se termina pe
13.12.2016
Licitatie cu 11 porumbei maturi oferiti de Stiopu Ioan din Buzias, jud. Timis

Domnul Stiopu Ioan din Buzias, judetul Timis ofera la licitatie un numar de 11 porumbei maturi cu origini foarte bune de maraton.

In aceasta licitatie gasiti originali Vochin George, Butucanu Stefan etc.

 

Se termina pe
13.12.2016
Licitatie cu 16 porumbei maturi oferiti de catre domnul Gatejescu Florin

Domnul Gatejescu Florin din Craiova scoate la vanzare un numar de 16 porumbei maturi cu origini foarte bune atat pentru maraton cat si pentru concursurile de o zi.

In prezenta licitatie gasiti originali Lothar Lessmeister, Freialdenhofen und Shone, Cobzaru Daniel, Nicolaescu & Adi etc.

Se termina pe
12.12.2016
Licitatie cu 6 pui oferiti Martin de Poorter - Olanda

Martin de Poorter este un iubitor al etapelor de maraton în general, şi al concursurilor internaţionale în special. Vă puteţi da seama de acest lucru studiind pedigreele porumbeilor oferiţi la vânzare. Nici un cuplu care să nască vreun dubiu că produşii lui nu se pot întoarce din concurs în ziua lansării. În provincia Zeeland, porumbeii trebuie să sosească de la concurs în ziua lansării, altfel devine aproape imposibil să mai câştige un premiu naţional.

In prezenta licitatie Martin a ales o colectie deosebita de 6 pui cu origini mai mult decat formidabile.

Porumbelul de la pozitia 1 in licitatie este frate de cuib cu NL 1580951-2016 care a fost expus la licitatia lui Martin de pe toppigeon.nl, fiind achizitionat de catre Vochin George in urma cu aproximativ o saptamana. Asadar, porumbei de top oferiti de catre Martin si pe columbofil.net

Atentie! Porumbeii sunt in Olanda iar transportul pana in Romania costa 90 lei / porumbel si va fi suportat de catre cumparator.

Se termina pe
11.12.2016
Licitatie cu 11 porumbei oferiti de Karscu Alin - Gataia, Jud. Timis

Dupa decizia de a se muta in Germania si a concura la concursurile de maraton internationale, Karscu Alin a luat hotararea sa vanda o mare parte din porumbeii sai. Dupa ce anul trecut un grup de porumbei  a fost vandut pe site-ul nostru, anul acesta un nou grup de 11 porumbei cu origini deosebite sunt scosi la licitatie.

O ocazie deosebita de a achizitiona porumbei de maraton inclusiv un zburator de top in crescatoria Karscu Alin!

Finalizat pe
05.12.2016
Licitatie cu 5 pui oferiti de Hans & Evert Jan Eijerkamp

Hans & Evert Jan Eijerkamp din Olanda ofera la licitatie 5 super porumbei selectati special pentru aceasta licitatie adresata iubitorilor concursurilor de maraton.

In aceasta licitatie gasiti

1 nepot Drogba, Salinero & Mabel = super zburat

O licitatie de mare clasa ce nu poate fi ratata!

Atentie! Porumbeii sunt in Olanda la Familia Eijerkamp. Transportul din Olanda in Romania costa 90 lei/ porumbel si va fi suportat de catre cumparator!

 


Termenul licitatiei a fost prelungit automat cu 15 minute doar pentru porumbeii la care au fost facute oferte in ultimele 15 minute ale licitatiei.
Costul de transport pentru fiecare porumbel este de 25 RON.

 
    steven.ro created by Stevenson ltd