voiajori


 
Utilizator: Vreau un cont
Parola: ... am uitat-o!
 
Clasamente F.C.P.R. online 2012
   Noutati F. C. P. R.
» PĂREREA TA CONTEAZĂ – 6 septembrie CETATEA ORADEA
» Programul FCPR "Parerea ta conteaza" - Intalnire Zona 3 jud. Mures, Brasov, Covasna, Harghita
» Etapa nr. 2 pentru columbodromul - ROMANIAN GRAND PRIX FCI ARAD -
» Programul PĂREREA TA CONTEAZĂ - prima întâlnire va fi la Corabia, pentru zona Olteniei!
» FCPR începe o nouă etapă în promovarea internaţională

  Ultimele interviuri
» Crescatoria Freialdenhofen si fii
» Interviu Sjaak Buwalda - Lecție de maraton columbofil în stil batav!
» ”Hermesa Galactică” 323532-F-07 - Cea mai bună femelă a României la maraton
» Licitație totală - Szalontai Ferenc
» Szalontai Ferenc, printre cei mai valoroși columbofili sălăjeni!
porumbei romania
Se termina pe
01.12.2014
Licitatie cu 10 porumbei de maraton.

10 porumbei de exceptie din cele mai bune linii de maraton ale crescatorilor din Moldova , campionul national Cobzaru Daniel si Butucanu Stefan. Nu ratati ocazia de a achizitiona porumbei consacrati pentru etapele de maraton.

Se termina pe
01.12.2014
Super Licitatie cu 4 porumbei direct din crescatoria Jan van de Pasch

Unul dintre cei mai buni columbofili din Olanda cand vine vorba de concursurile de o zi, Jan van de Pasch, scoate la licitatie 4 porumbei cu origini foarte bune.

Aveti ocazia sa achizitionati descendenti din porumbeii celebri ai faimosului Jan van de Pasch.

Atentie: porumbeii sunt in Olanda. Transportul per porumbel din Olanda in Romania este de 20 euro si va fi suportat de cumparator.

Se termina pe
30.11.2014
Licitatie cu 5 porumbei Ungureanu Ca + Bozu din Suceava

Tandemul sucevean Ungureanu C.A. + Bozu, vice-campioni Nationali la categoria Maraton Tineret Palmares 2013 ofera 5 porumbei  din cei mai buni porumbei ai crescatoriei.

Porumbeii , in proportie de 90% sunt de la Chiriac Marinica – Suceava , iar 10 % sunt de provenienta straina(Reybroeck). Deasemenea in anul 2011 tandemul Ungureanu C.A + Bozu au achizitionat un porumbel de la Saviuc C-tin (Lica) – Siret , care , combinat cu femelele lor de matca a dat pui cu rezultate foarte bune la fond si maraton. 

Finalizat pe
25.11.2014
Super Licitatie Petrache Florin cu 10 pui de EXCEPTIE

Campionul Romaniei, domnul Petrache Florin din Piatra Neamt ofera la licitatie 10 pui din 2014 de exceptie. In aceasta licitatie aveti ocazia de a achizitiona pui direct din RO 794089-2012 F care va reprezenta Romania la Olimpiada de la Budapesta din 15 ianuarie 2015 la categoria FOND!

O ocazie ce nu poate fi ratata.

Finalizat pe
25.11.2014
Licitatie cu 5 porumbei de Top European

Unii dintre cei mai valorosi porumbei din Romania au fost incrucisati cu scopul de a reproduce puii oferiti in aceasta licitatie.
Au rezultat niste perechi fantastice formate din incrucisarea a doi campioni nationali, medaliati cu bronz la cupele europene si incrucisarea a doua pasari de top 10 european, locul 8 si respectiv locul 7 european.
Este oferit si un produs al unei perechi formate din doua pasari ce au ocupat locul 1 in Lotul National Olimpiada Nitra.
In acest mod, crescatorii care doresc sa isi sporeasca potentialul genetic al crescatoriei prin produsii acestor pasari de clasa europeana, o pot face acum prin intermediul acestei licitatii de exceptie.
Puii au fost reprodusi inainte ca parintii acestora sa fie exportati in Belgia, astfel incat achizitionarea unui astfel de exemplar devine o sansa unica !!!


Termenul licitatiei a fost prelungit automat cu 15 minute doar pentru porumbeii la care au fost facute oferte in ultimele 15 minute ale licitatiei.
Costul de transport pentru fiecare porumbel este de 25 RON.
Finalizat pe
24.11.2014
Licitatie cu 5 porumbei originali Hans & Evert - Jan Eijerkamp

Hans & Evert - Jan Eijerkamp din Olanda, celebrii in intreaga lume, scot la licitatie pe site-ul nostru 5 porumbei de exceptie din compartimentul de maraton. Aveti ocazia sa achizitionati descendenti din porumbei celebri de maraton precum Drogba, Salinero, Henry, Juwelier, Carnaval, Black Giant etc.

Nu ratati ocazia de a achizitiona porumbei cu sange pur de maraton.

Atentie: porumbeii sunt in Olanda. Transportul per porumbel din Olanda in Romania este de 20 euro si va fi suportat de cumparator.


Termenul licitatiei a fost prelungit automat cu 15 minute doar pentru porumbeii la care au fost facute oferte in ultimele 15 minute ale licitatiei.
Costul de transport pentru fiecare porumbel este de 25 RON.

 
    steven.ro created by Stevenson ltd