RO | EN


 
Utilizator: Vreau un cont
Parola: ... am uitat!
 
Clasamente FNCPR
















   Noutati F. N. C. P. R.
» Mihai Turcanu incheie sezonul competitional 2017 intr-un mod spectaculos.
» Fratii Matei – Botosani – 1 National Berlin Yarlingi – 2 National Berlin 2017 - 1169 km
» Birzai National 2017 Loc 1 din 4,620 porumbei 1.237 km – Calin Virgil - Braila
» INOVATIE IN FEDERATIA NATIONALA

  Ultimele interviuri
» Fratii Matei – Botosani – 1 National Berlin Yarlingi – 2 National Berlin 2017 - 1169 km
» INTERVIU CU SÎRBU TIBERIU - TIRGU OCNA, jud. Bacau - o crescatorie mica cu rezultate MARI.
» Interviu cu Frank Zwiers - Olanda - un maratonist de top!
» Dublu interviu cu doi zbur?tori de top de la Barcelona! F?r? tabu-uri, f?r? secrete, totul „direct de la surs?” pentru dumneavoastr?!






















Finalizat pe
17.04.2018
Licitatie cu 10 super porumbei oferiti de Izdrea Petre - Babadag

Domnul Izdrea Petre a luat decizia de a pune punct sportului columbofil datorita varstei inaintate si problemelor de sanatate . Este un crescator de referinta la categoria maraton, un om deosebit care are in spate un palmares fabulos.
A luat decizia de a scoate intreg lotul de porumbei la vanzare pe site-ul nostru in mai multe serii. Este pentru prima data cand ofera porumbei la o licitatie. Munca si selectia de o viata a domnului Izdrea va este oferita aici, pe columbofil.net

Va prezentam cateva din rezultatele domnului Izdrea Petre !

Campion National Fond 2000
Loc 2 National Maraton Int. 2009
Loc 2 National Maraton 2009
Loc 3 National Maraton Extrem 2013
Loc 4 National Maraton 2013
Loc 4 National Maraton Palmares Extrem 2013
Loc 5 National Maraton 2007
Loc 5 National Maraton Extrem Palmares 2013
Loc 10 National Fond 2001
Loc 10 National Maraton Palmares 2013
Loc 11 National Maraton Palmares 2013
Loc 15 National Maraton Extrem 2013

Oportunitate deosebita pentru toti iubitorii concursurilor de maraton.

 

Atentie! Porumbeii sunt in crescatoria Izdrea Petre. Transportul pana la cumparator costa 30 lei/ porumbel si va fi suportat de catre acesta! Transportul se face cu Dragon Star Curier! Porumbeii se pot ridica doar din sediile acestora.

http://curierdragonstar.ro/locatii


Termenul licitatiei a fost prelungit automat cu 15 minute doar pentru porumbeii la care au fost facute oferte in ultimele 15 minute ale licitatiei.
Costul de transport pentru fiecare porumbel este de 25 RON.
Finalizat pe
11.04.2018
Licitatie cu un porumbel oferit de Vieru Liviu - Caracal - Jud. Olt

Domnul Vieru Liviu din Caracal , Jud. Olt  oferta la vanzare un super mascul original Menne und Töchter ! 

Atentie! Porumbelul se afla in crescatoria Vieru Liviu. Transportul pana la cumparator costa 30 lei/ porumbel si va fi suportat de catre acesta! Transportul se face cu Dragon Star Curier! Porumbeii se pot ridica doar din sediile acestora.

http://curierdragonstar.ro/locatii/

Finalizat pe
03.04.2018
Licitatie cu 10 porumbei oferiti de Izdrea Petre - Babadag

Domnul Izdrea Petre a luat decizia de a pune punct sportului columbofil datorita varstei inaintate si problemelor de sanatate . Este un crescator de referinta la categoria maraton, un om deosebit care are in spate un palmares fabulos.
A luat decizia de a scoate intreg lotul de porumbei la vanzare pe site-ul nostru in mai multe serii. Este pentru prima data cand ofera porumbei la o licitatie. Munca si selectia de o viata a domnului Izdrea va este oferita aici, pe columbofil.net

Va prezentam cateva din rezultatele domnului Izdrea Petre !

Campion National Fond 2000
Loc 2 National Maraton Int. 2009
Loc 2 National Maraton 2009
Loc 3 National Maraton Extrem 2013
Loc 4 National Maraton 2013
Loc 4 National Maraton Palmares Extrem 2013
Loc 5 National Maraton 2007
Loc 5 National Maraton Extrem Palmares 2013
Loc 10 National Fond 2001
Loc 10 National Maraton Palmares 2013
Loc 11 National Maraton Palmares 2013
Loc 15 National Maraton Extrem 2013

Oportunitate deosebita pentru toti iubitorii concursurilor de maraton.

 

Atentie! Porumbeii sunt in crescatoria Izdrea Petre. Transportul pana la cumparator costa 30 lei/ porumbel si va fi suportat de catre acesta! Transportul se face cu Dragon Star Curier! Porumbeii se pot ridica doar din sediile acestora.

http://curierdragonstar.ro/locatii


Termenul licitatiei a fost prelungit automat cu 15 minute doar pentru porumbeii la care au fost facute oferte in ultimele 15 minute ale licitatiei.
Costul de transport pentru fiecare porumbel este de 25 RON.
Finalizat pe
03.04.2018
Licitatie cu 10 porumbei oferiti de Varga Lehel

Domnul Varga Lehel din Marghita jud. Bihor este unul dintre cei mai importanti investitori in pasari de maraton din judet. Dupa investitiile masive in pasari de calitate au aparut inevitabil si rezultatele. De porumbeii de calitate achizitionati de dl. Lehel s-au bucurat si alti crescatori care au achizitionat pui din acestia obtinand rezultate excelente la maraton. Enumeram printre acestia pe Leteanu Edward si Bront Florin.

In aceasta licitatie va sunt oferiti 10 porumbei cu origini deosebite pentru iubitorii de maraton.

Cateva dintre rezultatele obtinute de dl. Varga Lehel:

1. Maraton Jud Bh 2013
1.Maraton Club Oradea 2013
1.Maraton Crescator Club Oradea 2013
1. As Crescator Club Oradea 2013
1.Crescator Fond Club Oradea
1.Maraton Jud Bh 2015
1.Maraton Palmares 2014-2015 Jud Bh
1.As Maraton Palmares 2014-2015 Jud Bh
1.Maraton Palmares 2013-2015 Jud Bh
1.Maraton Palmares 2013-2015 Zona de Vest
1. Maraton Crescator 2015 Jud Bh
1. Maraton Crescator Palmares 2014-2015 Bh
1. Schwerin Centru Oradea 2015

 

Atentie! Porumbeii sunt in crescatoria Varga Lehel. Transportul pana la cumparator costa 30 lei/ porumbel si va fi suportat de catre acesta! Transportul se face cu Dragon Star Curier! Porumbeii se pot ridica doar din sediile acestora.

http://curierdragonstar.ro/locatii/


Termenul licitatiei a fost prelungit automat cu 15 minute doar pentru porumbeii la care au fost facute oferte in ultimele 15 minute ale licitatiei.
Costul de transport pentru fiecare porumbel este de 25 RON.
Finalizat pe
27.03.2018
Licitatie cu 10 porumbei oferiti de Varga Lehel

Domnul Varga Lehel din Marghita jud. Bihor este unul dintre cei mai importanti investitori in pasari de maraton din judet. Dupa investitiile masive in pasari de calitate au aparut inevitabil si rezultatele. De porumbeii de calitate achizitionati de dl. Lehel s-au bucurat si alti crescatori care au achizitionat pui din acestia obtinand rezultate excelente la maraton. Enumeram printre acestia pe Leteanu Edward si Bront Florin.

In aceasta licitatie va sunt oferiti 10 porumbei cu origini deosebite pentru iubitorii de maraton.

Cateva dintre rezultatele obtinute de dl. Varga Lehel:

1. Maraton Jud Bh 2013
1.Maraton Club Oradea 2013
1.Maraton Crescator Club Oradea 2013
1. As Crescator Club Oradea 2013
1.Crescator Fond Club Oradea
1.Maraton Jud Bh 2015
1.Maraton Palmares 2014-2015 Jud Bh
1.As Maraton Palmares 2014-2015 Jud Bh
1.Maraton Palmares 2013-2015 Jud Bh
1.Maraton Palmares 2013-2015 Zona de Vest
1. Maraton Crescator 2015 Jud Bh
1. Maraton Crescator Palmares 2014-2015 Bh
1. Schwerin Centru Oradea 2015

 


Termenul licitatiei a fost prelungit automat cu 15 minute doar pentru porumbeii la care au fost facute oferte in ultimele 15 minute ale licitatiei.
Costul de transport pentru fiecare porumbel este de 25 RON.
Finalizat pe
26.03.2018
Licitatie cu 2 porumbei oferiti de Menne si Fiicele - Germania

La partea a 2 a a licitatiei Menne & Tochter domnul Popescu Ionut a licitat 3 porumbei. Unul pentru el iar ceilalti 2 pentru domnul Goeru Paul. Am stabilit ca la expozitia nationala de la Oradea vine si ridica porumbeii. A venit si a vazut porumbeii fiind foarte incantat de unul dintre ei dar nu i-a mai achitat de aceea suntem nevoiti sa ii scoatem din nou la licitatie.

Porumbeii au ajuns in Romania si pot fi trimisi imediat dupa finalizarea licitatiei catre castigatori.

Transportul pana la cumparator costa 120 lei/ porumbel si va fi suportat de catre acesta.

Transportul se face cu Dragon Star Curier. Porumbeii se ridica doar din sediile acestora.

http://curierdragonstar.ro/contact/


Termenul licitatiei a fost prelungit automat cu 15 minute doar pentru porumbeii la care au fost facute oferte in ultimele 15 minute ale licitatiei.
Costul de transport pentru fiecare porumbel este de 25 RON.
Finalizat pe
26.03.2018
Licitatie cu 11 porumbei oferiti de Fratii Matei , Botosani

Fratii Matei din Botosani ofera la licitatie un grup de 11 porumbei cu origini foarte bune pentru concursurile de fond si maraton.

In licitatie gasiti:

Fiica din MICA BERLINEZA

Loc 1 National Berling Yarling `17

.....................................................

 Un mascul  CONSANGVIN PE  BERLINEZU

Loc 1 INTERPARES BERLIN Palm. 3 ani `13 

.....................................................

Fiica Loc 1 Fond Palm. Tineret 2010-2011

 

Atentie! Porumbeii sunt in crescatoria Fratii Matei . Transportul pana la cumparator costa 30 lei/ porumbel si va fi suportat de catre acesta! Transportul se face cu Dragon Star Curier! Porumbeii se pot ridica doar din sediile acestora.

http://curierdragonstar.ro/locatii/


Termenul licitatiei a fost prelungit automat cu 15 minute doar pentru porumbeii la care au fost facute oferte in ultimele 15 minute ale licitatiei.
Costul de transport pentru fiecare porumbel este de 25 RON.
Finalizat pe
25.03.2018
Licitatie cu 17 porumbei oferiti de Alexandru & Matei , Braila - Ultima Parte !

Din pacate nu toate povestile au un sfarsit frumos iar povestea de succes a tandemului Alexandru & Matei a luat sfarsit, din pacate, in toamna anului 2017 cand cei doi au luat hotararea de a se separa. O hotarare care a surprins pe toata lumea avand in vedere ca rezultatele celor doi straluceau la categoria maraton obtinand titluri de campioni nationali si culminand cu 1 National Porumbel Olimpic Maraton si 4 International Bruxelles 2017.

Au hotarat ca lotul de zbor si puii sa-i scoata la vanzare pe site-ul nostru, astfel, porumbei cu rezultate si pui din cei mai buni zburatori va sunt oferiti de catre cei doi campioni prin intermediul site-ului nostru.

In aceasta parte va oferim o parte din zburatorii crescatoriei + cativa pui 2017 . Yarlingii si pui 2017 au fost selectati aleatoriu de catre echipa columbofil.net

O ocazie de exceptie pentru iubitorii concursurilor de maraton. Porumbei cu rezultate foarte bune la categoria regina, maratonul!

Atentie! Porumbeii sunt in crescatoria Alexandru & Matei .Transportul pana la cumparator costa 30 lei/ porumbel si va fi suportat de catre acesta! Transportul se face cu Dragon Star Curier! Porumbeii se pot ridica doar din sediile acestora. Porumbeii se pot trimite si prin alte variante stabilite intre dl. Matei Dorin!

 

http://curierdragonstar.ro/locatii/


Termenul licitatiei a fost prelungit automat cu 15 minute doar pentru porumbeii la care au fost facute oferte in ultimele 15 minute ale licitatiei.
Costul de transport pentru fiecare porumbel este de 25 RON.
Finalizat pe
19.03.2018
Licitatie cu 13 porumbei oferiti de Dragos Dorneanu

Dorneanu Dragos, parte din trio-ul Magirescu + Ojog + Dorneanu ofera un grup de 13 porumbei cu origini de exceptie pentru concursurile de maraton. Sunt ultimii porumbei ramasi ai lui Dragos pe care ii scoate la vanzare.

O ocazie de exceptie de a achizitiona super sange de maraton!

Atentie! Porumbeii se afla in crescatoria Dorneanu Dragos.  Transportul se face cu Dragon Star Curier, cost 30 lei/ porumbel (transportul va fi suportat de catre cumparator)! Porumbeii se pot ridica doar din sediile acestora. 


Termenul licitatiei a fost prelungit automat cu 15 minute doar pentru porumbeii la care au fost facute oferte in ultimele 15 minute ale licitatiei.
Costul de transport pentru fiecare porumbel este de 25 RON.
Finalizat pe
18.03.2018
Licitatie cu 9 porumbei oferiti de Fratii Matei - Botosani

Fratii Matei din Botosani ofera la licitatie un grup de 9 porumbei cu origini foarte bune pentru concursurile de fond si maraton.

In licitatie gasiti:

Fiica din 51 Nat. Maraton Tineret 

Fiica din 1 Jud. Fond Tineret Palmares 2017

Fiica Nocturna loc 2 Lebork 6040 porumbei 975 km 

Atentie! Porumbeii sunt in crescatoria Fratii Matei . Transportul pana la cumparator costa 30 lei/ porumbel si va fi suportat de catre acesta! Transportul se face cu Dragon Star Curier! Porumbeii se pot ridica doar din sediile acestora. 

http://curierdragonstar.ro/locatii/


Termenul licitatiei a fost prelungit automat cu 15 minute doar pentru porumbeii la care au fost facute oferte in ultimele 15 minute ale licitatiei.
Costul de transport pentru fiecare porumbel este de 25 RON.
Finalizat pe
06.03.2018
Licitatie cu 14 porumbei ofericiti de Sirbu Tiberiu - Partea a 4-a ULTIMA !

Un jucator de elita la etapele de maraton domnul Sirbu Tiberiu, concureaza alaturi de judetul Vrancea de cativa ani. Din anul 2017 concureaza din nou cu judetul Bacau. Este un mare iubitor al concursurilor de maraton, in special al celor peste 1000 km.

Concureaza cu porumbei foarte foarte putini. Dansul sustine ca maxim 16-18 porumbei sunt suficienti pentru lotul de zbor iar 15-16 pui ii sunt suficienti.

Cultiva porumbei de la celebrii Cobzaru Daniel, Butucanu Stefan, Freialdenhofen, Van de Poel pe care ii incruciseaza.

Rezultatele sale la etapele peste 1000 km. gen Silagalis, Birzai, Gdansk sunt de-a dreptul remarcabile.


Cateva din rezultate la nivel National !!!

1. Nat. Palmares 2 ani Gdansk 2014
1. Nat. Palmares 2 ani Gdansk 2015
1. Nat. Palmares 3 ani Gdansk 2015
1. Nat. Palmares 2 ani Gdansk 2016
1. Nat. Palmares 3 ani Gdansk 2016
1. Nat. Palmares 3 ani Birzai 2017
1. Nat. Palmares 4 ani Birzai 2017
4. Nat. AS Maraton 3 ani 2017
4. Nat. Maraton 2015
5. Nat. Maraton Tineret 2011
6. Nat. Maraton National 2015
6. Nat. Maraton Palmares 2011
7. Nat. Palmares 3 ani Maraton 2017
9. Nat. Palmares 3 ani Maraton 2016
10. Nat. Maraton National Tineret 2012

 

Atentie! Porumbeii sunt in crescatoria Sirbu Tiberiu . Transportul pana la cumparator costa 30 lei/ porumbel si va fi suportat de catre acesta! Transportul se face cu Dragon Star Curier! Porumbeii se pot ridica doar din sediile acestora. Porumbeii se pot trimite si prin alte variante stabilite intre cumparator si Sirbu Tiberiu !

http://curierdragonstar.ro/locatii/


Termenul licitatiei a fost prelungit automat cu 15 minute doar pentru porumbeii la care au fost facute oferte in ultimele 15 minute ale licitatiei.
Costul de transport pentru fiecare porumbel este de 25 RON.

 
    steven.ro created by Stevenson ltd