RO | EN


 
Utilizator: Vreau un cont
Parola: ... am uitat!
 
Clasamente FNCPR
















   Noutati F. N. C. P. R.
» Mihai Turcanu incheie sezonul competitional 2017 intr-un mod spectaculos.
» Fratii Matei – Botosani – 1 National Berlin Yarlingi – 2 National Berlin 2017 - 1169 km
» Birzai National 2017 Loc 1 din 4,620 porumbei 1.237 km – Calin Virgil - Braila
» INOVATIE IN FEDERATIA NATIONALA

  Ultimele interviuri
» Fratii Matei – Botosani – 1 National Berlin Yarlingi – 2 National Berlin 2017 - 1169 km
» INTERVIU CU SÎRBU TIBERIU - TIRGU OCNA, jud. Bacau - o crescatorie mica cu rezultate MARI.
» Interviu cu Frank Zwiers - Olanda - un maratonist de top!
» Dublu interviu cu doi zbur?tori de top de la Barcelona! F?r? tabu-uri, f?r? secrete, totul „direct de la surs?” pentru dumneavoastr?!






















Finalizat pe
14.01.2018
la ora 23:00:49
Licitatie cu 15 pui oferiti de Sirbu Tiberiu! Partea 2

Un jucator de elita la etapele de maraton domnul Sirbu Tiberiu, concureaza alaturi de judetul Vrancea de cativa ani. Din anul 2017 concureaza din nou cu judetul Bacau. Este un mare iubitor al concursurilor de maraton, in special al celor peste 1000 km.

Concureaza cu porumbei foarte foarte putini. Dansul sustine ca maxim 16-18 porumbei sunt suficienti pentru lotul de zbor iar 15-16 pui ii sunt suficienti.

Cultiva porumbei de la celebrii Cobzaru Daniel, Butucanu Stefan, Freialdenhofen, Van de Poel pe care ii incruciseaza.

Rezultatele sale la etapele peste 1000 km. gen Silagalis, Birzai, Gdansk sunt de-a dreptul remarcabile.


Cateva din rezultate la nivel National !!!

1. Nat. Palmares 2 ani Gdansk 2014
1. Nat. Palmares 2 ani Gdansk 2015
1. Nat. Palmares 3 ani Gdansk 2015
1. Nat. Palmares 2 ani Gdansk 2016
1. Nat. Palmares 3 ani Gdansk 2016
1. Nat. Palmares 3 ani Birzai 2017
1. Nat. Palmares 4 ani Birzai 2017
4. Nat. AS Maraton 3 ani 2017
4. Nat. Maraton 2015
5. Nat. Maraton Tineret 2011
6. Nat. Maraton National 2015
6. Nat. Maraton Palmares 2011
7. Nat. Palmares 3 ani Maraton 2017
9. Nat. Palmares 3 ani Maraton 2016
10. Nat. Maraton National Tineret 2012

 

Atentie! Porumbeii sunt in crescatoria Sirbu Tiberiu . Transportul pana la cumparator costa 30 lei/ porumbel si va fi suportat de catre acesta! Transportul se face cu Dragon Star Curier! Porumbeii se pot ridica doar din sediile acestora. Porumbeii se pot trimite si prin alte variante stabilite intre cumparator si Sirbu Tiberiu !

http://curierdragonstar.ro/locatii/

 



Termenul licitatiei a fost prelungit automat cu 15 minute doar pentru porumbeii la care au fost facute oferte in ultimele 15 minute ale licitatiei.
Costul de transport pentru fiecare porumbel este de 25 RON.
Aceasta licitatie contine 15 porumbei
Ultima oferta: 14.01.2018 22:45:49
Ultima actualizare: 22.09.2018 02:44:42
1 DE 003

Fiica 4 Nat. Fond Tineret Palm. 2011

Nepoata 1 Nat. AS Maraton Tineret 2014

 


castigator: Florin
F RO 152003 - 2017
reprodus de Sirbu Tiberiu
vandut de Sirbu Tiberiu
finalizat la 22:00:00
300 RON 
Licitatie incheiata pentru porumbelul DE 003 / RO 152003-2017
Detalii porumbel DE 003 / RO 152003-2017
2 DE 004

75 % freialdenhofen & Sohne 

Nepot  DE 959 - FOARTE BUN REPRODUCATOR 

Mama - Semisora cu

1 Nat. Gdansk 2 ani

4 Nat. Maraton `15

 


castigator: Trifas Florin
M RO 152004 - 2017
reprodus de Sirbu Tiberiu
vandut de Sirbu Tiberiu
finalizat la 22:00:00
275 RON 
Licitatie incheiata pentru porumbelul DE 004 / RO 152004 -2017
Detalii porumbel DE 004 / RO 152004 -2017
3 DE 006

Nepot DE 001 

1 Nat. Gdansk Palm. `14-`15

4 Nat. Maraton 2015 

18 Nat. Maraton National `14


castigator: Romulescu Adrian
M RO 152006 - 2017
reprodus de Sirbu Tiberiu
vandut de Sirbu Tiberiu
finalizat la 23:00:49
450 RON 
Licitatie incheiata pentru porumbelul DE 006 / RO 152006-2017
Detalii porumbel DE 006 / RO 152006-2017
4 DE 008

Fiica DE 001

1 Nat. Gdansk Palm. `14-`15

4 Nat. Maraton 2015 1.98 pct

18 Nat. Maraton National `14


castigator: Buligan Nicusor
F RO 152008 - 2017
reprodus de Sirbu Tiberiu
vandut de Sirbu Tiberiu
finalizat la 22:00:00
450 RON 
Licitatie incheiata pentru porumbelul DE 008 / RO 152008-2017
Detalii porumbel DE 008 / RO 152008-2017
5 DE 019

Fiica DE 959 Grs. Forrest Gump 

Foarte Bun Reproducator ! 

Nepoata : 11 Nat. Gdansk `14 

14 Nat. Gdansk Palm. `13

19 Nat. Gdansk Palm. `14 


castigator: antone andrei
F RO 152019 - 2017
reprodus de Sirbu Tiberiu
vandut de Sirbu Tiberiu
finalizat la 22:29:14
475 RON 
Licitatie incheiata pentru porumbelul DE 019 / RO 152019-2017
Detalii porumbel DE 019 / RO 152019-2017
6 DE 029

Fiica DE 001

1 Nat. Gdansk Palm. `14-`15

4 Nat. Maraton 2015 1.98 pct

18 Nat. Maraton National `14


castigator: CINDEA NICOLAE LIVIU
F RO 152029 - 2017
reprodus de Sirbu Tiberiu
vandut de Sirbu Tiberiu
finalizat la 22:14:59
475 RON 
Licitatie incheiata pentru porumbelul DE 029 / RO 152029-2017
Detalii porumbel DE 029 / RO 152029-2017
7 DE 030

Nepoata OLIMPICA 

1 Nat. Mar. Palm. 3 ani

3 Nat. Mar. Palm. 2 ani 

Nepoata GLADIATOAREA 

1 Nat. Gdansk Palm. 2 ani `14

1 Nat. Gdansk Palm 3 ani `15


castigator: MC
f RO 152030 - 2017
reprodus de Sirbu Tiberiu
vandut de Sirbu Tiberiu
finalizat la 22:35:27
650 RON 
Licitatie incheiata pentru porumbelul DE 030 / RO 152030-2017
Detalii porumbel DE 030 / RO 152030-2017
8 DE 032

Nepoata OLIMPICA

1 Nat. Mar. Palm. 3 ani

3 Nat. Mar. Palm. 2 ani

Nepoata DE 001

1 Nat. Gdansk Palm. `14-`15

4 Nat. Maraton 2015


castigator: Andrei
f RO 152032 - 2017
reprodus de Sirbu Tiberiu
vandut de Sirbu Tiberiu
finalizat la 22:00:00
425 RON 
Licitatie incheiata pentru porumbelul DE 032 / RO 152032-2017
Detalii porumbel DE 032 / RO 152032-2017
9 DE 039

Nepot DE 004

9 Nat. Maraton Palmares 3 ani `17 

10 Nat. Maraton Tineret `14

19 Nat. AS Maraton Palm. 2 ani `17

 


castigator: Morenciu Lucian
m RO 152039 - 2017
reprodus de Sirbu Tiberiu
vandut de Sirbu Tiberiu
finalizat la 22:00:00
400 RON 
Licitatie incheiata pentru porumbelul DE 039 / RO 152039-2017
Detalii porumbel DE 039 / RO 152039-2017
10 DE 042

Fiu DE 004

9 Nat. Maraton Palmares 3 ani `17

10 Nat. Maraton Tineret `14

19 Nat. AS Maraton Palm. 2 ani `17

Nepot din DE 959 - FOARTE BUN REPRODUCATOR


castigator: Romulescu Adrian
f RO 152042 - 2017
reprodus de Sirbu Tiberiu
vandut de Sirbu Tiberiu
finalizat la 22:00:00
750 RON 
Licitatie incheiata pentru porumbelul DE 042 / RO 152042-2017
Detalii porumbel DE 042 / RO 152042-2017
11 DE 044

Mama : Nepoata din :

1 Nat. Gdansk Palmares 2015 

4 Nat. Maraton 2015 cu 1.98 pct !  

1 Nat. Gdansk Palm. 2 ani `14 

1 Nat. Gdansk Palm. 3 ani `15


castigator: Banulescu
f RO 152044 - 2017
reprodus de Sirbu Tiberiu
vandut de Sirbu Tiberiu
finalizat la 22:00:00
280 RON 
Licitatie incheiata pentru porumbelul DE 044 / RO 152044-2017
Detalii porumbel DE 044 / RO 152044-2017
12 DE 050

Fiica DE 959 - FOARTE BUN REPRODUCATOR  

Semi-sora cu DE 001

1 Nat. Gdansk Palm. `14-`15

4 Nat. Maraton 2015 1.98 pct

18 Nat. Maraton National `14


castigator: andreici mladen
f RO 152050 - 2017
reprodus de Sirbu Tiberiu
vandut de Sirbu Tiberiu
finalizat la 22:00:00
470 RON 
Licitatie incheiata pentru porumbelul DE 050 / RO 152050-2017
Detalii porumbel DE 050 / RO 152050-2017
13 DE 058

Fiica GLADIATOAREA 

1 Nat. Gdansk Palm. 2 ani `14

1 Nat. Gdansk Palm 3 ani `15

12 Nat. Maraton National `15

28 Nat. AS Maraton M. Palm. `15


castigator: Danut29
f RO 152058 - 2017
reprodus de Sirbu Tiberiu
vandut de Sirbu Tiberiu
finalizat la 22:13:08
650 RON 
Licitatie incheiata pentru porumbelul DE 058 / RO 152058-2017
Detalii porumbel DE 058 / RO 152058-2017
14 DE 066

Nepot DE 004

9 Nat. Maraton Palm.3 ani `17

10 Nat. Maraton Tineret `14

19 Nat. AS Mar. Palm. 2 ani `17


castigator: Fulgu
m RO 152066 - 2017
reprodus de Sirbu Tiberiu
vandut de Sirbu Tiberiu
finalizat la 22:09:28
450 RON 
Licitatie incheiata pentru porumbelul DE 066 / RO 152066-2017
Detalii porumbel DE 066 / RO 152066-2017
15 DE 074

Dublu Nepoata GLADIATOAREA

1 Nat. Gdansk Palm. 2 ani `14

1 Nat. Gdansk Palm 3 ani `15

12 Nat. Maraton National `15

28 Nat. AS Maraton M. Palm. `15


castigator: VIK
f RO 152074 - 2017
reprodus de Sirbu Tiberiu
vandut de Sirbu Tiberiu
finalizat la 22:15:30
475 RON 
Licitatie incheiata pentru porumbelul DE 074 / RO 152074-2017
Detalii porumbel DE 074 / RO 152074-2017

 
    steven.ro created by Stevenson ltd