voiajori

Dupa ce v-am prezentat articolul de sfarsit de an al columbofililor constanteni din Medgidia la numai cateva zile de la intrarea in anul 2014 a avut loc o noua intalnire, de aceasta data la Cobadin, in apropiere de Constanta.

Nu putem sa nu remarcam faptul ca odata cu alegerea noului presedinte si anume a dlui. Guta Marian aceste intalniri intre columbofili au devenit mult mai dese si s-au legat prietenii extrem de stranse intre membrii columbofili din aceasta zona.

Totodata, pentru ca inceputul noului sezon columbofil sa fie extrem de echilibrat si ordonat aceste intalniri au fost extrem de productive. S-au stabilit sarcini pentru columbofilii care doresc sa ajute din proprie initiativa Asociatia Columbofila si se pun la pun ultimele planuri pentru ca inceputul sezonului sa fie perfect.

Nu putem decat sa ii felicitam si restul asociatiilor columbofile din tara sa ia exemplu de la aceasta frumoasa familie care se numeste A.C. Constanta

Sursa: Porumbel.NET

Adaugat pe 8 Jan 2014 de |  | 2,489 views

2 pareri la articolul “Intalnirea de la Cobadin, a membrilor columbofili de la Constanta”


  1. constanta says:

    Foarte frumoasa atmosfera in judetul nostru.
    De apreciat tot ceea ce a facut domnul Presedinte Pasha de cand a intrat in deplinatatea functiei pe care o are in cadrul Asociatiei Columbofile de la Malul Marii Negre. Tinteti-o tot asa si veti avea sustinerea membrilor multa vreme de acum inainte!!!
    Asteptam cu mare interes sezonul 2014.

  2. Habaci Calin says:

    Bravo baieti,multa bafta.
    Dorine,n-e vedem in august la tine in eforie nord,eu aduc palinca tu dai gratarul.
    Ps sa nu al uiti pe micutul Adrian la gratar……

Spune-ti parerea

*