voiajori

Stire de ultima ora:

Un columbofil foarte potent financiar din judetul Bihor, membru de curand in cadrul acestei asociatii, plateste INTEGRAL costurile pentru sezonul 2014 oricarui membru UCP Beius. Acesta a dorit sa nu isi faca cunoscuta identitatea dar asigura orice columbofil dornic sa participe intr-un   campionat PUTERNIC de tot sprijinul financiar pentru sezonul in curs.

Motivele pentru care acest stimabil domn doreste sa faca un bine columbofililor pacaliti de UCP sunt urmatoarele:

1 In cadrul UCP Beius nu se elibereaza nici un fel de chitanta pentru banii incasati de la simplii membrii.(dovada celor 13 Alesdeni care au platit cotizatia si taxele de zbor catre presedintele Vesa Corneliu FARA A PRIMII CHITANTA PE BANII INCASATI)

2 Jupanii acestui club CONCUREAZA GRATUIT pe banii prostimii care cotizeaza desi situatia financiara a CONDUCATORILOR este peste media omului de rand.

3 Suma platita pentru 4 (patru) concursuri/ 1 an este de 550 RON!!! imens pentru cei care se ocupa 365 zile pe an de porumbei iar ei vor beneficia de DOAR 4 concursuri dintr-un numar FOARTE mic de porumbei (aproximativ 400 la primul fond)

4 Pacaleala cu clubul maraton la care ati contribuit cu bani iar la finalul sezonului 2013 NIMENI nu a aparut in catalogul Clubului Maraton. (pe surse venite din Ungaria motivul ar fi acela ca banii nu au ajuns la Clubul Maraton Pannon Ungaria)

5 Clasamente intocmite TELEFONIC dupa bunul plac al presedintelui si in functie de relatiile de amicitie avute cu acesta.

6 Concursuri cu mari semne de intrebare!!! Lansari de la distante mult mai scurte pentru a reduce cheltuielile. Informatii venite chiar din sanul celor implicati.

7  Mijlocul de transport NU ESTE OMOLOGAT RAR pentru transport animale si riscati ORICAND la un control in trafic sa nu mai aveti cu ce transporta porumbeii.

8 Mijlocul de transport al UCP Beius nu tine cont de minimele conditii de transport necesare  porumbeilor spre locul de lansare. La temperaturi de peste 30 grade celsius devine un adevarat CUPTOR care OMOARA porumbeii.

Sa nu uitam de faptul ca la lansari porumbeii se IZBESC de sol datorita sistemului epocal de lansare al porumbeilor, multi ne-reusind sa se mai intoarca acasa sau sosind cu sternurile sfaramate.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=m2uquIWJ7qw

9 Planul de zbor este realizat dupa bunul plac al fostului campion Peto Janos iar ruta de zbor este cand pe sudul Germaniei, cand pe Nordul Germaniei (Straubing in sud si Berlin in Nord)

10 Concursuri de maraton care au reusit sa stranga in crescatorii un numar de 2 (doi ) porumbei in timp de 7 zile de la lansare.

11 Si ultima mare PACALEALA marca UCP Beius este convingerea prostimii sa renunte la ceasurile Benzing (nr 1 Mondial si care functioneaza ireprosabil fara a se putera frauda concursurile cu acestea) din ce se aude cu sitemele marca MEGA, sisteme care au avut o istorie scurta in columbofilia romaneasca , nu mai exista nici o reclama, nici un stand de comercializare, nici o firma oficiala care sa comercializeze aceste sisteme si mai mult nu exista si nu a existat NICIODATA in Romania o firma care sa asigure service pentru aceste ceasuri. Zeci de columbofili au renuntat la ele, unii aruncandu-le pur si simplu la GUNOI dupa ce in mai multe judete a existat fenomenul urmator:

La sosirea primului porumbel s-au inregistrat instantaneu in aceeasi secunda un numar intre 12 si 26 de porumbei ca sositi din concurs, unii dintre ei existand doar in baza de date a ceasului, nefiind angajati la respectivul concurs.

Ciudat la aceste ceasuri este ca poti folosi orice tip de cipuri si nu se stie la aceasta ora cu siguranta daca dau COD SECRET la imbarcarea porumbeilor.

Miscarea jupanilor de la UCP Beius are de fapt doua motive simple:

a. La 10 ceasuri MEGA vor primi un sistem de imbarcare gratuit absolut necesar in conditiile in care vor sa imbarce si la Oradea si la Beius si nu dispun decat de un sistem de imbarcare.

b. Vor sa distruga orice sansa a celor cativa membrii din Beius care prostiti fiind isi vor vinde ceasurile Benzing, de a se intoarce in A.C. Bihor, unde se stie ca se concureaza cu sisteme Benzing.

De ce oare fostul campion Peto Ianos sau Lutas Gabriel nu si-au scos ceasurile la vanzare?

Nu cumva stiu ca dupa pacaleala nr 1 cu Panon Maraton Ungaria si dupa pacaleala nr 2 cu concursurile cu toata Transilvania reprezentata la o intalnire in Bistrita de Luca Petre, Ilie Gheorghe sau Tugoie Lucian, crescatori care nu au jucat maraton niciodata nu va mai fi posibil in 2015 sa mai ruleze filmul PACALEALA 3 si vor trebui sa se intoarca la A.C. Voiajorul Bihor?

Trageti singuri concluziile……..

Daca esti satul de toate aceste nedreptati care ti se fac zi de zi in cadrul UCP Beius, este timpul sa schimbi radical pozitia ta fata de sportul columbofil si sa te alaturi celor PUTERNICI din cadrul A.C. Voiajorul Bihor afiliati FCPR , federatie care este  membra FCI.

Vei avea  2 (doua) masini de ultima generatie la dispozitia porumbeilor tai, vei putea concura cu adevaratii campioni ai judetului si te vei bucura de cele mai bune conditii GRATUIT.

Nu uitati ca exista centru de imbarcare la Beius cu un numar de 25 crescatori pana in momentul de fata. Si se pare ca numarul creste de la o zi la alta.

TU DECIZI CE VIITOR ALEGI.

admin3

Adaugat pe 24 Mar 2014 de |  | 4,070 views

14 pareri la articolul “OFERTA UNICA!!! ORICE MEMBRU UCP BEIUS POATE CONCURA GRATUIT IN CADRUL A.C. VOIAJORUL BIHOR!!!”


  1. habaci calin says:

    In sfarsit cineva spune adevarul si da cartile pe fata.
    Eu sint din arad,dar am prieteni foarte buni in Beius unde ma duc de fiecare data cu mare placere,majoritatea sint oameni buni,dar din pacate sint si cateva jigodii care au influientat negativ multi dintre acei oameni buni.
    De 2-3 ani eu ma lupt s-ai ajut pt a avea centru la Beius,si sa aiba clasament pe centru pt ca sint intr-o zona mai grea si cu 50-60 km in spate la centru Oradea,in mijlocul muntilor apuseni,de unde e foarte greu sa te bati cu cei din prima linie.
    Din pacate acei 2-3 jigodii se zbat in continu sa distruga centrul beius,cu tot felul de minciuni,abureli,vrajeli,o parte din baieti au pus botul,dar cei drepti au ramas pe baricade.
    Si cu mari sacrifici au reusit sa refaca centrul Beius cu 24 de membri activi,deci automat centru de imbarcare si clasament,in dauna jigodilor care i-si rod unghile de ciuda.
    Am discutat si cu baieti din tabara ucp-ul-jigodilor,care ar fi dispusi sa se intoarca in tabara celor drepti dar rusinea este o piedica mare,si mandria,dar multi recunosc ca au gresit cand au urmat acele 2-3 jigodii de oameni,la ucp-fantoma.
    Eu cred ca,in 1-2 ani majoritatea din cei pacaliti se vor intoarce la as-bihor,pt ca deja si-au dat seama de teapa care au luat-o.
    Au fost pacaliti sa zboare 4 etape cu 500 lei,fara chitante-fara clasamente-fara nimic.
    Iar la as-bihor cu 500 lei zbori 20-25 de etape…….avantaj ? fcpr-club-beius.
    Am promis ca dau niste pui celor din fcpr-beius si la toamna vor primi pui,pt ca in 2013 am fost plecat in spania 2 luni jumate in toamna,si nu am avut cum sa fac pui pt baieti.
    Nu dau pui pt vezi doamne s-ai atrag la fcpr,ci pt ca ma simt bine cind ma duc acolo,sint baieti buni,prieteni buni si vreau s-ai ajut.

  2. Claudiu says:

    Bine spus.
    Astia de la UCP ataca tot ce inseamna FCPR. Noi membrii simpli ar trebui sa luam atitudine in acest sens. Nu se mai poate asa. Sunt dispus sa ii dam in judecata pe cei care denigreaza imaginea FCPR.
    Se vede clar ca problemele adevarat grave sunt la ei.

  3. GELU BACOS says:

    Ati furat “patentul” de la alt judet….

  4. ioan says:

    d le Gelu,hai sa fim oameni maturi si sa nu folosim cuvinte nepotrivite….cumva s a scos patent,pt acest tip de reclama??nu cred asa ca…..

  5. GreatWall says:

    Pacat ca nu exista oameni atat de potent financiar si in alte judete,pentru ca majoritatea asociatiilor neafiliate FCPR promit marea cu sarea,oamenii cred si nu toti isi fac toti calcule,cred ca vor zbura 20-25 etape cu preturi mai mici,pe cand ajung sa isi zboare porumbeii in conditii mizere,iar la ultimele etape masina este goala,ca porumbeii n-au fost tratati calumea si inevitabilul s-a produs.Eu cred ca o simpla comparatie ar putea convinge orice membru fara alte interese,ca FCPR este cea mai buna alegere.Eu cel putin,daca as fii intr-o astfel de situatie,m-as gandi prima data la porumbeii mei si la conditiile in care sunt transportati apoi la seriozitatea cu care sunt facute lucrurile si numai apoi la bani.Nu vreau sa supar pe nimeni cu acest comentariu,incerc doar sa deschid ochii oamenilor.Numai bine !

  6. lary says:

    Cum poate sa fie aceasta stire de ultima ora daca nu este pastrat ca prim subiect pe pagina ???????

  7. ionut says:

    Asta ii dureroasa. Deja 1 columbofil din zona Beius a trecut la Voiajorul Bihor. Asteptam si alti columbofili cu tarie de caracter.
    UCP ura si la gara.

  8. membru says:

    SI LA CONSTANTA CEI CARE AU DENIGRAT FCPR SI NE-AU PLIMBAT PRIN TRIBUNALE CU TOT FELUL DE CODOSENII DUPA CE AU PIERDUT VOR SA SE INTOARCA INPOI, UNII COLUMBOFILI MODESTI AU FOST ADEMENITI SI PACALITI CU TOT FELUL DE PROMISIUNI DE FOSTUL PRESEDINTE CARE E DISPERAT CA NU MAI ARE ”BUTOANELE ” LA DISPOZITIE A PIERDUT SI OMUL DE LA CLASAMENTE SI TEHNICUL ,PRACTIC E VARZA..! DOUA LUCRURI NU A INTELES BEBE: SA NU FURE DE LA SARACI SI CA PAINEA SE MANANCA PE RAND !

  9. radu says:

    BAI FRATILOR EU SUNT DIN SUDUL MOLDOVEI NU MAI PUNETI BOTU LA BALAVERNE SI STOURI DE TOT FELUL.. FCPR ESTE SINGURA FEDERATIE CARE E A FOST SI VA RAMANE RESTU SUNT PARATI …… LA NOI NICI NAM AUZIT PE RAZA 400KM PATRATI CA AR EXSISTA ASOCIATII FRSC SAU UCPR…..

  10. BREAKING NEWS says:

    Sunt doua persoane anuntate inca din seara aceasta ca vin inapoi.
    Unul regreta sezonul pierdut de anul trecut, iar colegu lui a zis ca vrea conditii optime si alte facilitati care din pacare la Oradea le are.

  11. o.bogdan tm says:

    Sistemele de constatare MEGA sint numarul 1 in OLANDA si PORTUGALIA, doua forte din top 4 EUROPA dupa numarul columbofililor si nivelul competitiei sportive .Sa soseasca un porumbel si sa afiseze 26 nu poate fi posibil ,BATENBURG detine un astfel de ceas ,celebritatea sa-i fie dependente de acest MEGA SYSTEM,sa fim seriosi si sa nu cadem in ridicol.
    Defapt electronica olandeza facuta la scoala PHILIPS nu are rival in EUROPA.
    La MEGA sint compatibile orice cipuri ce apartin firmelor europene, intrucit producatorul nu a inclus in soft aceasta restrictie, nefiindu-i teama de concurenta ,deoarece le comercializeaza la cel mai mic pret din EUROPA,aproximativ 0,8 euro.
    Restrictionarea cipurilor se face de producator ,acesta introduce in soft primele doua cifre ale seriilor cipurilor ce sint acceptate.
    Bricon 79XXXXXX, 7AXXXXXX,C5XXXXXX
    Benzing DAXXXXXX
    TiPES 7AXXXXXX
    MEGA E5XXXXXX,79XXXXXX,7AXXXXXX,C5XXXXX,DAXXXXX
    Seria ce se trimite aleator la imbarcarea porumbeilor este accepta doar de cipurile care au o tehnologie HITAG-S ,toate cipurile MEGA comercializate sint de acest tip pe suport PHILIPS.Cipurile cu tehnologie EM nu pot primii seria invizibila ,exemplu BRICON +300 sau TIPES exceptind +600.

  12. ionut says:

    Cu toata stima domnule o bogdan, Fratii Achimescu din Pitesti judetul Arges au avut aceasta problema in trecut. Si nu au fost singurii. Nu stiu daca s-a remediat intre timp aceasta problema dar cert va spun ca au fost astfel de cazuri.
    Sa aveti parte de un sezon 2014 perfect.
    Sanatate.

  13. […] trecute, pe website-ul columbofil.net a fost publicat un articol cu o listă de 11 acuzații contra C.C.M.T. Deoarece nici una dintre afirmațiile făcute acolo nu sunt adevărate și nu pot […]

  14. popica says:

    # 13 Planeta Murdara

Spune-ti parerea

*