voiajori

Desi nu-mi imaginam vreodata sa fiu facut retardat mintal pentru simplul fapt ca nu impartasesc aceleasi idei cu semenii mei, OAMENII, dintr-o alta organizatie columbofila in cazul nostu,  am trait-o si pe asta in aceasta seara.

Mai marele proclamator al UCPR INJOSESTE fara pic de rusine intr-un context dezgustator pe toti cei care cred in FCI si Olimpiada Columbofila, adica pe intelesul tuturor tie membrule FCPR.

Cine este acest personaj sa isi permita acest lucru?

Cer  ca acest individ sa-si ceara scuze PUBLIC fata de toti membrii FCPR iar conducerea federatiei sa ia masuri urgente acestui act de HULIGANISM venita din partea unui lider de-al lor.

admin3, membru in cadrul FCPR din 2010.

Adaugat pe 26 Mar 2014 de |  | 3,599 views

12 pareri la articolul “Vesa Corneliu, presedinte de club UCPR despre membrii FCPR: “…sunt fie complet retardați mintal, fie prea proști… “”


  1. ionut says:

    Limbaj de suburbie.
    Cine zice lui isi zice.(vorba romaneasca)
    Oare daca i-as plasa un comentariu in care sa ii scriu ca el este retardat mintal, in acelasi context, oare l-ar aproba?
    Stiti raspunsul.
    Nu-ti pune mintea cu p…. ca are mintea odihnita si c… incordate.

  2. UNGUREANU CEZAR says:

    Ala e un prost in viata….Nu ai ce sa vezi decat scandaluri pe “planeta” lui aia obosita. Are un site ordinar, la fel ca rrp.

  3. wild seea says:

    am publicat acest com . de doua ori pe siteul lui vesa

    LINKUL CU ADRESA FCI ( http://www.pigeons-grandprix.com/

    asta cei dl.e vesa la-m gasit in 4 secunde 🙂 🙂 :)…….si nu la publicat RUSINICAAAAAAAAAAA !!!!

  4. catalin says:

    Lider?? presedimte de club hhhmmm!!?? rahat cu apa rece,
    ce are in cap daca asa a zis…rahat cu apa rece
    (replica dintr-o comedie romaneasca).

  5. fond pui says:

    invata-te dracu’ sa scrii romaneste.
    De fapt scuza-ma, tu stii bine engleza, da-o dracu de romana.

  6. Chiriches says:

    Atunci sa scrie in engleza. Este sigur ca a fost fond la pui ?

  7. Danut says:

    #3 wild seea says:
    Stai calm NU ARE RUSINE.

  8. habaci calin says:

    Ce vreti oameni buni de la un om fara caracter,fara bun simt,fara constiinta ?
    Acest individ a muscat mana tuturor celor care l-au hranit,ajutat,ridicat din morcirla in care se zbatea sa iasa la suprafata.
    Primul care la ajutat si la scos in lumea civilizata din padadurea codru moma,a fost Marius Tunduc,omul i-a dat sa manince la pus la masa bogatilor,iar el drept rasplata la injunghiat pe la spate.
    Alt om care la ajutat a fost Dani Marta,la fel si pe acest om presedintele autuproclamat din stei,la insultat,denigrat,calomiat,in cele mai josnice mijloace si cuvinte la care se poate cobori specia umana.
    Eu la fel l-am primit la mine in casa,nevasta mea i-a dat sa maninca,a dormit la mine .
    L-am dus prin tara pe bani mei,cu masina mea,a mincat si dormit pe bani mei,l-am trimis in tara la prieteni pe obrazul meu,a fost primit ca un rege,nu a platit nimic cazare,mincare.l-am ajutat cu site-ul,cu bani.
    Si pt ca eu am vrut sa fac un gest nobil pt o familie in necaz,a dat in mine ca intr-un dusman,dar cel mai mult m-a durut cand a dat in familia mea,in copii mei,nevasta mea care la servit ca pe un domn.
    A publicat ca un nesimtit mesaje cu conotatie sexuala la adresa copiilor mei si a nevestei mele.
    Acest om care se poate numi monstru,este foarte usor sa dea in colegi din F.C.P.R.fara pic de jena.
    Intr-o zi pe lumea asta sau pe cealalta v-a da fata in fata cu mine si v-a trebui sa plateasca pt ce mi-a facut,jignit familia in public pe site-ul lui de C…T
    Acum in disperarea lui da in fosti lui colegi din F.C.P.R.dar acest individ o data era aprig sustinator al F.C.P.R-ULUI.si jignea celelalte federati si membri sai.
    La fel a fost sustinator a lui Marius Tunduc si il sustinea pe toate site-urile,au mincat ciolanulimpreuna cum spune el,dar e genul de om la care ai dai un deget,iar el iti i-a toata mina,dar daca nu poate,musca mina care la hranit.
    Ce il roade cel mai tare pe vesa ?
    Ca nu mai are acces la ciolan.
    Acest om nu are nici un dumnezeu,de fapt a fost exclus din biserica penticostala,pt astfel de comportamente josnice,doar nu credeti ca membri F.C.P.R.sint primi in care da acest individ ?
    A avut probleme cu membri din biserica,am inteles ca nici cu frati lui nu se intelege,nici cu parinti.
    Atunci cine se mira de acest rebut am omeniri ?
    Pe Marius la pacalit cu mutra lui de nevinovat pe urma a dat in el.
    Pe mine ma pacalit cu mutra de nevinovat,a dat in mine.
    Pe Dani Marta la pacalit cu mutra lui de nevinovat a dat in el.
    Pe colegi din F.C.P.R, i-a pacalit acuma da in ei.
    Pe Mircea Culda la pacalit,la ajutat cu bani,asa incet se v-a convinge si Mircea de el.
    Acum incearca sa il pacaleasca pe Dl Florea Sorin,dar nu cred ca ai v-a merge,pt ca omul e uns cu toate alifiile,si in momentul in care al simte pe autoproclamatul presedinte de beius,o ia in freza rau de tot,de ai iasa toate relele pe care le-a facut acelor oameni care i-au dat o mina de ajutor.
    Acest individ nu are caracter,bun simt,omenie,constinta,i-si urmareste doar interesele propii,si incera sa obtina aceste interese prin ori ce mijloace posibile sau neortodoxe in vorba romaneasca.
    Este foarte periculos,malefic,satanic,alunecos,predispus la rautati inimaginabile.
    Dl Florea Sorin va rog frumos nu credeti ce spune acest individ,mincinos fara scrupule,ca v-a minte fara rusine in fata si rade,pt a obtine avantaje propii,iar cind se vede cu prunele in traista va lasa de izbeliste,eu am patit cu el si multi alti…..

  9. Borzoian Viorel Nicolae says:

    Caline ai tras un comentariu perfect in ce priveste descrierea individului in cauza. Multi au indrumat aceasta creatura spre bine care, odata trecuta puntea a inceput sa faca ce stie mai bine mai exact sa denigreze.
    Nu regreta Caline nici tu si nimeni altu care au facut bine idividului ca poate, voi acestia tepuiti si dezamagiti la randul vostru ati fost ajutati sau ve-ti fi ajutati, deci nu trebue regrete pentru binele facut, regret trebuie sa fie pentru ca a fost o prietenie falsa din partea individului.
    Cand nu mai esti acceptat de catre biserica la care activezi asta cu siguranta spune multe despre indivul in cauza.
    Dl Culda in mare parte a vazut cum sta situatia in aceasta prietenie pe interes. Dl Florea nu se da cu fundu de pamant sa aiba o legatura sudata cu individul din contra, individul spera si aspira asa cum a facut in mai toate cazurile. Dl Baiasoiu nu se lasa intors pe dos si mai degraba daca are ocazia il intoarce el pe individ.
    Cand stai asa si urmaresti cat de cat ce apare pe aceasta ramura columbofila pe internet, nu este atat de greu sa observi ca acest individ are destul de des probleme anormale, dar fiecare cum ne da Dumnezeu ne ducem crucea, crucea lui probabil este mai satanica. Nu recomand sa luati in seama toate iesirile individului, atata poate iar daca putea mai mult astazi nu erau multi care sa aiba o parere atat de proasta despre el. Evitati polemica pentru ca nu ajungeti la nici un principiu comun cuu el si normal, nu are sens.

  10. bici says:

    Nu e prima data cind jigneste membrii FCPR !Se obisnuieste in ROMANIA daca nu esti cu el esti impotriva lui!!!!!RUSINE!!

  11. fond pui says:

    manipulatorilor,o sa manipulati mijlocul acestui cuvant,cat de curand

  12. iuly says:

    fond pui pina una alta gusta tu mijlocul, dupa sa ne spui si noua ce gust are, promitem sa nu spunem la nimeni ce ai facut.

Spune-ti parerea

*