voiajori

Trei colegi de-ai nostri, Cosmin Istoc, Bogdan Goina si Florin Mascas membrii in Clubul Beius al Asociatia Columbofile judetene Bihor, au initiat un moment de promovare a columboofiliei in scoala Ioan Ciordas din Beius.
Un amfiteatru plin de copii entuziasmati au asistat la prezentarea sportului nostru preferat. Va lasam in continuare sa admirati imaginile de mai jos cu speranta ca tot mai multe cluburi columbofile vor promova columbofilia prin intermediul programelor puse la dispozitie de FCPR.

[Imagini google+]

[Film de prezentare www.ciordas.ro]

Adaugat pe 25 Jun 2014 de |  | 1,059 views

4 pareri la articolul “PROMOVAREA COLUMBOFILIEI IN COLEGIUL TEHNIC IOAN CIORDAS, BEIUS – BIHOR”


  1. Claudiu says:

    THE BEST!!!

  2. Florin says:

    Foarte frumos realizat acest proiect. Bravo si felicitari columbofililor care au promovat porumbelul voiajor si concursurile cu ei.

  3. Marius Tunduc says:

    Felcitari celor 3 columbofili pentru implicarea lor si celui care a realizat montajul. Veti vedea in cativa ani ca actiunile noastre din Bihor vor avea rezultate spectaculoase.
    Clubul Beius la fel ca si celelalte din asociatie se implica serios si corect in columbofila judeteana.
    Bravo voua!!!

  4. COSMIN-BIHOR-NUCET says:

    Felicitari dragi colegi va iesit super prezentarea din ce se vede in clip doar o singura observatie ar fi de facut pentru “domn primar(Bogdan)”(prieteni stiu de ce)….putin mai atent la prezentare nu cu ochi dupa “profesoare” in rest nota 10* Si Viva KONIGS :))))))))))(Vorba lu PRIMARU)

Spune-ti parerea

*