voiajori

Imbarcarea pentru etapa nationala Lebork s-a incheiat. Un numar de 6.052 porumbei au fost imbarcati de crescatorii celor 6 judete participante chiar daca distanta pentru unii depaseste cu mult 1.000 km.

Sincere felicitari.

Bafta tuturor iar cel mai bun sa castige.

Adaugat pe 11 Jul 2014 de |  | 4,249 views

30 pareri la articolul “Lebork National pentru SV, BT, NT, IS. BC, VS. 6052 porumbei.”


  1. marian says:

    CRED CA VA FI CEL MAI URMARIT CONCURS DIN ROMANIA

  2. Nisi says:

    Hai Vicovu!asta da maraton,bafta la toti

  3. peste 1000 km says:

    Va fi un fel de Bamberg 2012, putin doliu mai ales pentru columbofilii din spate care au avut primul maraton cu vant din cur. Moldovenii iubesc maratonul si angajeaza porumbei in numar cat mai mare, acest lucru il fac de peste 30 de ani.

  4. habaci calin says:

    Mult succes fratilor moldoveni,cu siguranta in urmatori 2-3 ani catalogul national va plin cu crescatorii din tara moldovei.
    Sper ca prietenul Daniel Cobzaru sa ia-sa iar campion national,este unul din cei mai buni maratonisti din Romania.Forta Moldova.

  5. Munteanu Bogdan says:

    MULT SUCCES TUTUROR COLEGILOR!!!FORZA BOTOSANI!:D

  6. Ardeal says:

    Moldovenii joaca doar maraton. Inimile lor doar pentru aceste etape bat de aceea sunt nr 1 in Romania.(si vor fi in continuare).
    La noi in Ardeal se joaca de toate si nimic….
    Cei care se vor specializa sau care au facut-o deja vor fi viitori campioni.
    Bafta la Lebork.

  7. Andrei says:

    @ peste 1000 km:
    Nu le canta prohodul inainte de concurs ca s-ar putea sa ai niste surprize. Fiind un concurs de la o distanta asa mare e posibil sa fie unul destul de greu dar sa nu uitam ca au fost unii care au clasat si la Berlin desi acolo era mult mai greu. Plus ca depinde mult si de vremea care va fi dupa momentul lansarii. Sigur vor fi pierderi mai mari decat la un maraton de o zi dar nadajduiesc sa fie si porumbei care sa surprinda placut.
    Bafta multa celor care au bagat porumbei la acest super maraton!

  8. Munteanu Bogdan says:

    Daca de lanseaza duminica va fi vant usor din spate,speram ca vremea sa tina cu noi.

  9. Socatu Olivian says:

    Cei 220 de crescatori care au imbarcat la centrul Roman 3415 porumbei au toti peste 1000 km.

  10. I Walk Alone says:

    Multa bafta la toti care au angajat la acest seminational!

  11. Moise says:

    Barladul are distanta mult peste nivelul celor din Vicov,

    BARLAD- LEBORK-1160 KM

    HUSI- LEBORK-1137 KM

    VASLUI- LEBORK-1125 KM

  12. bahnar ionut says:

    domnule habaci,”nu stiu” in ce campionat joci dumneata dar se pare ca nu al FCPR-ului caci daca te-ai fi uitat putin prin catalogul national la cat fond si maraton ai fi observat foarte multi crescatori din moldova /de la sv,bt,nt,is,bc,vs,vn,gl/.APROPO cobzaru daniel e tot din moldova si in ultimii 4 ani e pe podiumul national

  13. vasile says:

    Unde se face reclemarea pentru fiecare etapa nationala?

  14. Moise says:

    reclemarea se face la tine Vasile!

  15. unu' says:

    Daca nu isi bateau joc de porumbei sucevenii, puteam vorbi de 8-9 mii de porumbei la aceata etapa. Poate anul care vine… Succes!

  16. Adrian Tofan says:

    D-le Habaci…Intr-un alt topic si anume “Schwerin National” afirmi urmatoarele si te citez: “Atunci ne miram ca frati moldoveni sint in top national si e plin catalogul” iar aici spui ca sigur in urmatorii 2-3 ani va fi catalogul plin de “fratii moldoveni”,eu nu stiu daca esti amnezic sau o arzi tu asa aiurea peste tot doar ca sa faci reclama! Daca tot vrei sa ii urezi succes “prietenului” Cobzaru Daniel te anunt ca asa cum reiese si din titlul topicului Jud.GALATI nu participa la Lebork si tare ma tem ca Dl. Cobzaru nu o sa-ti poata vedea “sincerele” tale urari de bine in care spui un lucru mare “SPER”. E foarte normal ca speri sa iasa altcineva pentru ca esti constient ca nu poti aspira la podium din moment ce tu nu ai clasat macar un porumbel la primul maraton al zonei voastre! NU inteleg de ce nu imi este postat mesajul…Sa fii tot tu mai “Hrusca” de vina?

  17. eric says:

    cand e lansarea?

  18. habaci calin says:

    Adrian Tofan ,nu am inteles nimic din com tau,nu i-mi dau seama ce ai inteles tu din comentariul meu,dar e clar ca sintem pe alte unde de emisie.
    Nu ai tu treaba cati am clasat eu la primul maraton,tu vezi ce clasezi tu si daca iesi tu campion national.
    Nu inteleg anumite persoane care nu au treaba cu porumbei si rezultatele lor ci au treaba cu porumbei si rezultatele altora ?
    Care e problema ta tofane ?
    M-am legat eu de viata ta ? de porumbei tai ? de rezultatele tale ?
    Da eu stiu ca moldova v-a domina campionatul national anul acesta la fond+maraton,si sper ca prietenul Cobzaru Daniel sa iasa din nou campionul tari pt ca este unul din cei mai buni maratonisti din romania,te deranjeaza asta tofane ?
    Roadele munci se culeg toamna nu dupa o etapa de concurs,si daca vrei sa sti eu am angajat porumbei care nu au avut clasat nimic nici un fond s-au maraton,pt ca am spus la conducerea noastra,daca lansam sambata vom avea catastrofa,si am avut dreptate.
    Toti porumbei buni,cu bareme la fond+maraton,expoziti nationale,cupe judetene am lasat acasa,si din acest motiv pot sa pierd palmaresul la porumbei+crescator,dar sint fericit ca nu am angajat pasarile bune si l-e am acasa fata de alti colegi care au piederi foarte mari si in special capioni chiar de top 10 national,deci am fost inspirat.
    Ce zici tu tofane daca eu la final de an sint pe podiumul national ? mai sint de jucat 2 maratoane si se pot schimba multe,asa ca nu te da din barca pina nu ajungi la mal……ca te uzi.
    Bafta,si schimba canalul ca ai prins unda gresita.

  19. catalin says:

    buna ziua.s-au lansat porumbeii la 7:30 pana la urma?

  20. Munteanu Bogdan says:

    da Catalin.

  21. Adrian Tofan says:

    :))) Esti de tot rasul! Te contrazici singur mai HRUSCA…Hai ca te las sa visezi in barca ta dar sa stii ca si un val te poate uda si poate vei reusi sa te trezesti din aceasta frumoasa visare!

  22. Adrian Tofan says:

    Aaa…era sa uit! Sa stii ca te voi aprecia chiar daca vei raspunde cu un mesaj dur sau agresiv dar rugamintea mea este sa elaborezi mesajul fara greseli ortografice sau gramaticale asa cum ne-ai obisnuit! Succes la scris!

  23. habaci calin says:

    Tofane,tradu-mi ce ai scris ca tot nu am inteles unde vrei sa bati.
    Ce sa-i faci mai tofane altul e campion la scris ortografic,altul e campion national,fiecare cu ce poate,sa fi tu sanatos sa poti scrie in continuare ortografic ca de porumbei ma ocup eu.

  24. Adrian Tofan says:

    Dupa cum poate observa toata lumea campion la scris nu sunt eu,dar stii tu vorba aia “hotu striga hotu”…:)) si nici vinovat ca am fost atent la scoala! Fii sincer macar acum si spune ca esti un FOST campion national … pardon…ai avut un porumbel campion national ca tu erai asa cum esti si astazi, si anume SIMPLU,dar atat de simplu incat nu-ti dai seama ca esti SIMPLU! Daca din cele 3 mesaje care imi apartin nu ai inteles nimic,eu unu nu ma mir deloc si daca tot zici ca te ocupi tu de porumbei,vezi cum faci cuplurile poate se mai naste vreun GALACTIC EXTRATERESTRU INTERPLANETAR ca fara ajutor divin esti ca si acum…”trecut”!

  25. Andrei Teslariu says:

    Ca sa fie totul frumos, locul 1 e la Barlad, avand printre cele mai mari distante din concurs.
    Felicitari colegului Galtescu Tiberiu si bafta si la Chelm!

  26. habaci calin says:

    Tofane nu te enerva,nu trebuie sa fi suparat ca eu am luat 10 cupe nationale si 5 titluri de campion national,3 porumbei prezenti in cupele europene,250 de cupe judetene-zonale.
    “5 ani la rind in top 10 national” peste 80 de porumbei in expoziti nationale,5 campioni in alte judete cu porumbei mei.
    Fiecare face ce poate si culege rodul munci lui,eu cu porumbei tu cu scrisul,na asta e viata cruda de multe ori………..
    Tot nu eram sigur ce te doare in com tale si incerc sa i-ti intru in mintea ta stralucita incalcita in cuvinte ortografice,si am dedus ca tu mai Tofane esti un mare admirator a lui marele campion national Cobzaru Daniel,si din prea mult zel si dragoste fata de acest campion tu scri poeme pe internet.
    Eu Tofan cel umilit,i-au bataie necontenit,i-au bataie de la daniel,etapa de etapa,an de an,fara mari sanse de a-mi reveni,sufar cumplit inauntr-ul meu ca un leu,in cusca,ma zbat ca pestele pe uscat dar pe Cobzaru tot nu pot sa-l bat.
    Bafta Tofane si curaj,ca viata merge inainte.

  27. Adrian Tofan says:

    Hai ca ai fost caraghios rau tare! Pe tine si pe 3sud-est ce va mai chinuie amintirile! :)))

  28. habaci calin says:

    Tofane,te rog eu frumos dute repede si i-a distonocalam,nu cumva sa faci infart.
    Te rog eu frumos,sa nu faci vre-o prostie.
    I-ti promit ca vorbesc cu,Campionul Cobzaru sa i-ti dea toate ouale ce l-e arunca de la zburatori,pt a scoate si tu un pui bun,ca nu te vezi in clasamente……..
    Dute repede si i-a ouale ca sint proaspete din luna mai.
    Va ca tare te chinuie amintirile,noaptea cind dormi te visezi cu 2 mari campioni nationali cum ridica trofeele,habaci-cobzaru,care au facut istorie,iar tu cu siguranta v-ei face parte din istorie ca un mare caligraf.
    Ti-a placut poezia care ti-am scris-o ?
    Deseara i-ti compun alta,mai faina,sa traiesti 1.000 de ani ca morcovul.

  29. I Walk Alone says:

    Hai ca sunteti tari!:)))
    Lasati prostiile deoparte si haideti sa felicitam castigatorii acestei etape
    deloc usoare!
    Felicitari,jos palaria!

  30. Adrian Tofan says:

    Degeaba nu ti-am zis eu Hrusca…Esti mereu plecat cu colindatu’ pe site-uri! Cat despre poezie…se pare ca zace talentu’ in tine!

Spune-ti parerea

*