voiajori

MIERCURI 16.07.2014

1997 DE PORUMBEI AU FOST IMBARCATI PENTRU SCHWERIN. CEI MAI MULTI DINTRE EI PROVIN DE LA JUDETUL CARAS – SEVERIN ADICA, APROXIMATIV 800 DE PORUMBEI CARE VOR AVEA DE PARCURS DISTANTE DE EXCEPTIE DE APROAPE 1200 KM

SINCERE FELICITARI ACESTOR CRESCATORI CARE DOVEDESC DRAGOSTEA PENTRU DISTANTELE EXTREME SI FAPTUL CA NU LE ESTE FRICA DE CEI CU DISTANTE MAI SCURTE …. IN CAZUL NOSTRU DE PESTE 1000 KM!!!

PORUMBEII AU FOST HRANITI SI ADAPATI AZI NOAPTE DUPA CE A AJUNS MASINA LA ORADEA

IERI PE TRASEUL DE COLECTARE AU EXISTAT DOUA INCIDENTE TEHNICE CU MASINA, CARE A FOST REPERATA LA TIMISOARA, SI PE ACEASTA CALE MULTUMIM COLEGILOR NOSTRI DE LA TIMISOARA SI PRESEDINTELUI ASOCIATIEI PENTRU AJUTORUL ACORDAT LA TIMP

DUPA AJUNGEA MASINII IN ORADEA, CU EFORTURI DEOSEBITE FACUTE DE CATRE BIHORENI, MASINA A FOST VERIFICATA COMPLET. S-AU SCHIMBAT BATERIILE MASINII CU UNELE NOI SI SA DESCOPERIT O FISURA LA UN FURTUN DE ALIMENTARE. TOATE AU FOST REMEDIAT DE SUCCES SI ASTFEL SA PORNIT SPRE MAREA AVENTURA SCHWERIN NATIONAL + 1000 KM

MULT SUCCES!!!

ULTIMA ORA SCHWERIN NATIONAL – ORELE DE IMBACARE

CENTRUL CARAS IMBARCA PORUMBEII MARTI DE LA ORELE 13.00

CENTRUL TIMISOARA IMBARCA PORUMBEII MARTI DE LA ORELE 15.00

CENTRUL ORADEA IMBARCA PORUMBEII MARTI  DE LA ORELE 18.00

CENTRUL SATU MARE NU SE MAI ORGANIZEAZA DUPA  DECIZIA ASOCIATIILOR MARAMURES SI SALAJ DE A IMBARCA PORUMBEII LA ORADEA ASTFEL CA TOTI PORUMBEII JUDETELOR BIHOR, SATU MARE, SALAJ SI MARAMURES SE IMBARCA LA ORADEA

DUPA AJUNGEREA MASINII LA ORADEA SI IMBARCAREA TUTUROR PORUMBEILOR ACESTIA VOR FI HRANITI SI ADAPATI INDIFERENT DE ORA DATORITA FAPTULUI CA MASINA DISPUNE DE SITEM DE ILUMINAT INTERIOR FOARTE BUN.

MASINA VA LASA LAZI PE TRASEUL SPRE CARAS LA TIMISOARA, CEI DE ACOLO URMAND SA FIE CONTACTATI TELEFONIC PENTRU A SE STABILII DETALIILE DE INTALNIRE.

O ALTA MASINA SE VA DEPLASA LA SATU-MARE PENTRU IMBARCAREA PORUNBEILOR DE ACOLO CU CARE SE VA INTOARCE LA ORADEA PENTRU INTALNIREA CU MASINA OFICIALA

RAMANETI APROAPE PENTRU A FI LA CURENT CU NOUTATILE ACESTUI SUPER DERBY

Organizatorii etapei de Schwerin au anuntat numarul de porumbei si centrele de imbarcare.

Centrul Satu Mare

Imbarca judetele SM- 50 porumbei

MM – 83 porumbei

SJ  – 60 porumbei

Centrul Oradea

Imbarca Judetul Bihor – 463 porumbei

Centrul Timisoara

Imbarca judetele TM – 400 porumbei

AR – 195 porumbei

Centrul Resita

Imbarca judetul Caras Severin – 760 porumbei

Total porumbei anuntati 2011 porumbei.

Incepand din acest moment suplimentarea numarului de porumbei este posibila doar cu acceptul responsabililor de centre cu riscul ca centrul care accepta porumbei sa aglomereze porumbeii/

In acest moment masina pregatita de organizatori ofera exact conditiile prevazute de RNS si anume 25 de porumbei pe metru patrat.

Coordonatorul transportului Blaga Sorin va finaliza in scurt timp traseul masinii si orele de imbarcare pe centre si vor fi comunicate columbofililor prin intermediul site-ului nostru.

Adaugat pe 12 Jul 2014 de |  | 4,086 views

32 pareri la articolul “Schwerin National !!!! Nr de porumbei anuntati si centrele de imbarcare! 2011 porumbei anuntati”


  1. admin1 says:

    NU VOM MAI PUBLICA COMENTARII CARE ADUC CALOMNII UNOR JUDETE DIN ZONA NOASTRA.
    PANA LA URMA FIECARE FACE CU PORUMBEII LUI CE VREA SII II ANGAJEAZA UNDE VREA

  2. dunarintu alin says:

    felicitari Caras pentru cel mai mare numar de porumbei angajati,sper ca locul 1 sa fie la voi.Bafta tuturor participantilor si sper sa aveti un zbor bun!

  3. habaci calin says:

    Un numar foarte bun de porumbei chiar nu m-am asteptat sa facem peste 2.000 de pasari.
    S-ar putea ca nr sa mai cresca putin,eu am lasat acasa pt schwerin 17 porumbei si am discutat cu alti crescatori din judet care vor mai angaja in plus inca 1-2 pasari.
    Sa stiti ca din cauza unor persoane care au intimidat,calomiat crescatori din arad+timis prin mesaje pertinente,multi nu au angajat porumbei.
    Un prieten din vladimirescu mi-a spus dupa ce sa angajez,sa dau bani si sa i-si bata joc de mine x……pt ca poate nu clasez,nu stiu daca am pasari de 1.100 km si sa fiu ciuca batailor pt x…..pe bani mei ?
    Azi l-am convins si angajeaza 2 pasari,dar nu mai lasati comentarile negative, defaimatoare,intimidante sa strice pofta si dorinta de a juca porumbei la maratoane nationale,pt ca toata lumea avem de pierdut,reclama proasta la maratonul national,nr mai mic de porumbei,interes mai mic pt ca x…..ataca pe toata lumea si alte judete.
    Bafta tuturor crescatorilor,si sa facem o traditie din acest SCHWERIN-BARCELONA.!!!

  4. admin1 says:

    DL HABACI DUPA CUM SCRIE IN ARTICOLUL DE MAI SUS LISTA ESTE INCHISA. TERMENUL DE ANUNTAREA A PORUMBEILOR PE JUDETE A FOST PANA ASEARA
    NU MI SE PARE NORMAL SA NI SE INGHESUIE PORUMBEII DOAR PENTRU CA UNII VAD ACUM CA SUNT PORUMBEI MULTI LA SCHWERIN SI CA AR PUTEA FACE PUNCTE BUNE AICI COMPARATIV CU MARATOANELE LOCALE.
    POATE LA ANUL DACA VA DEVENII TRADITIE ACEASTA ETAPA.

  5. dax says:

    Pana la urma CS are curaj sa angajeze porumbei la 1200 km aprox, cu 100 mai mult ca AR si nu vad sa se planga.
    De ce se mai agreaza un asemenea concurs daca nu participa asa zisi maratonisti?de ce sa se tina pana la urma cont de parea unor asa zisi maratonisti daca nu participa?
    E mult 1200 km clar,dar asta e…
    Datele de concurs odata stabilite nu trebuie schimbate, planul de zbor odata stabilit lasati-l asa cat s-a stabilit la protocoalele acelea,altfel permanent nu vom avea pasari de maraton adevarat.
    S-au facut pasi importanti in columbofilie,hai sa trecem si la detalii.
    Vrem respect,dr il meritam ?
    Succes!!!

  6. o.bogdan tm says:

    Din ce-mi amintesc, pana acum s-au facut lansari din aceasta localitate, prima inainte de revolutia din 1989, porumbeii avand sosiri foarte bune ,parca-n prima zi.La ultima in 1990 primul sosit a fost in ziua a treia de concurs, fiind “CUCUL” lui Mircea Stan din Timisoara.Porumbelul a fost castigat ca pui in urma unei partide de carti.Pagubitul, nimeni altul decat super campionul acelor vremuri , Andruseac Vasile din Checea.
    La acea etapa au participat columbofili din Banat,Transilvania,Maramures,Crisana si Oltenia.

  7. Fam Lucaci says:

    Sper ca nu se vor aglomera porumbeii. Au avut timp o saptamana sa-i anunte, trebue bagati FIECARE CAT A ANUNTAT NICI UN PORUMBEL IN PLUS.
    Daca se incalca aceasta regula, ce rost mai are sa anuntam pasarile, si sa primim SMS.
    VIVA SWEERING
    VIVA BIHORU
    VIVA SWEERING

  8. n.andrei says:

    o.bogdan…acea povestioara ar trebui sa defineasca adevarata columbofilie nu prostiile si interesele din ziua de azi….are trebui deschis un subiect pe aceasta tema…cu povestiaore vechi de acest gen.sper sa aiba mai multe vizualizari decat certurile (de oameni prost crescuti)si carcotelile mondene

  9. habaci calin says:

    Pina azi mari colindatori strigau in gura mare ca mari maratonisti din arad+timis nu au curaj sa angajeze pasari la peste 1.000 km,ca sint lasi fricosi ca sint maratonisti de 801 km,acum daca uni crescatori vor sa angajeze pasari nu sint lasati tot de mari colindatori ca se incalca regula,care regula ? frica de concurenta ?
    Dl adm,baieti care vor sa angajeze 1-2-3 pasari la schwerin au hotarit acest lucru aseara si de dimineata,nu aveau de unde sa stie ca sint anuntati 2.000 de porumbei la schwerin.deci deductie gresita.
    Si eu sint de acord cu tine,sa nu s-e inghesuie porumbei la maraton,foarte corect.
    Dar daca,masina are capacitatea de 2.500 porumbei,dau exemplu,o sa refuzam crescatori care vor sa angajeze pasari la schwerin,pe ce motiv ?
    Daca mergem dupa regulamentul national si in boxe se poate angaja ex 25 de pasari pe boxa si masina are 100 de boxe=2.500 porumbei,nu vad motiv sa refuzam,daca masina are capacitatea de 2.100 porumbei atunci mergem cu 2.100 porumbei,nici eu nu vreau sa se incalce regulamentul national si sa inghesuim pasarile la asa concurs lung.
    Bafta tuturor si cel mai bun sa castige,si cel mai norocos,pt ca la asa distanta lunga ai nevoie si de noroc.

  10. mihai belciu says:

    Multumim dlui Alin Dunarintu din MH pt urarile facute CS 🙂 .. Alin ai fost si esti mereu adeptul maratoanelor de 1200 km… si promit … CS va avea porumbei in fata ( vorbesc in numele altora , care au luat porumbei importati de tine, de maraton extrem )

  11. mihai belciu says:

    o.bogdan presupun ca e bunul meu amic din timis olaru bogdan… te salut Bogdane, Mihai de la Caransebes sunt si iti urez multa bafta la Schwerin… dar si lui Mircea Stan si lui Marian Ilie, alti doi mari, mari crescatori de maraton.. transmite-le bafta si lor in cazul in care ei nu urmaresc aceste comentarii.. ms

  12. Blaga Sorin says:

    Trebuie sa ne obisnuim si cu unele reguli daca anunturile sau facut pana vineri seara atunci vineri seara sa fie organizatori trebui sa stie din timp ce au de facut si cate masini se pregatesc eu am propus la sedinta sa se faca liste pe fiecare judet cu cerscatori si nr de porumbei cat angajaza fiecare sa nu poata imbarca mai multi si cati sa anuntat sa se plateasca pt a se evita anuntul 10 si sa imbarce7 din pacate cand e vorba de lucru incercam sa ne ferim de el si de orce responsabilitate e mai usor sa dam vina pe Tunduc,Badea sau un alt nume care se inplica in organizarea concursurilor.Cei care acum sau trezit sa mai anunte acum porumbei probabil ca stiu ca nu se mai acepta anunturi si probabil ca luau si locul 1 daca erau lasati sa imbarce vorba proverbului “multi viteji dupa razboi”
    Daca responsabili de centre nu respecta anunturule si imbarca mai multi porumbei si celelalte centre intrunesc la imbarcare nr de porumbei anuntati nu cred ca e corect sa nu se echilibreze nr de porumbei pe boxe

  13. zoli says:

    Hai SM!
    Suceveanu Lucian sigur va avea porumbel in primii 10!

  14. Fam Lucaci says:

    De pariu ce se mai aude?
    Lerui ler … si +1000km, e greu … lerui ler si iar ler …
    Felicitari d-le VICE, pt faptul ca desi aveti o functie in primarie, continuati sa va implicati in VB.
    Favorit la +1000km in opinia mea este d-l Sztanyik, care in acest moment e dublu CAMPION NATIONAL la cat demifond si general tineret. Sunt sigur ca si la Sweering va fi “smecher, smecher” vorba unui campion.
    Mult succes Bihorului
    VIVA SWEERING
    VIVA 1000KM

  15. habaci calin says:

    Dl,adm,v-a rog frumos sa i-mi publicati comentariul,nu dau nume nu atac persoane,cine se simte o sa i-si dea seama ca e pt el.Este ultimul comentariu care-l scriu pt acea persoana indiferent ce v-a mai scrie s-au v-a mai comenta la adresa mea,chiar daca o sa mearga in cap anul acesta la toate categoriile posibile,eu nu al voi ataca,pt ca acea persoana nici nu exista,asa ca nu ai cum sa scri ceva de o persoana care nu exista nici ca,columbofil nici ca ca,om.
    In ziua care acea persoana se lauda pe net cu pariul:reclamind unde sint bani? “inca astepta bani”
    S-a dovedit a fi o persoana mincinoasa si vicleana,perversa,prefacuta,incercand sa induca in eroare oameni cu cinstea lui,cand de fapt este un mincinos notoriu,pot sa dovedesc cu martori.
    In acea zi”astept bani” eu am fost dupasa la imbarcare pt fond,seara am ajuns acasa si la ora 22 am sunat pe responsabilul care trebuia sa primeasca bani pt a trimite un cont s-au sa gasesc o modalitate s-ai trimit bani.
    Acea persoana este Campionul absolut,Vancea Flavius,la care trebuia sa ajunga bani de pariu.
    Al sun,raspunde.
    AL INTREB,FLAVIUS AI PRIMIT BANI DE LA ….CUTARE ?
    RASPUNS,NU !!!
    zic cum asa ? ca pe net se lauda ca el asteapta bani mei,ca ai lui sint deja pusi la pariu.
    Vancea,nu mi-a dat nici un ban,a dus porumbei la imbarcare,a stat la distanta nu a pomenit nimic de bani,nu a vorbit cu mine.
    Deci eu sun pe campionul Vancea s-ai trimit bani din arad de la 125 km,iar tata mincinosilor si a perversilor este vecin cu Vancea,la durut mina si sufletul sa scoata bani din buzunar s-ai dea lui Vancea ?”s-au poate nu are dupa 101 antrenamente in ungaria cu porumbi a ramas fara bani ?
    S-au putea sa mearga toata ziua sa duca bani ca sta aproape,s-au s-ai dea la cineva sa duca bani,dar nimic……….IAR PE INTERNET STRIGA”E ORA 16 ASTEPT BANI”De pariu ce se mai aude?
    Lerui ler … si +1000km, e greu … lerui ler si iar ler.
    Bani mei sint la Vancea,perversule,ai tai unde sint ?
    Nici o problema ca dupa schwerin facem o licitatie caritabila eu cu marius in care donam cei mai buni pui din matca pt a ajuta oameni in necaz,nu avem nevoie de bani tai murdari,pe care nu-i ai,DUTE SI CUMPARA-TI PORUMBEI CA LA KONINGS 801 KM”FOND” AI CLASAT 4 DIN 21 ANGAJATI SI AI AVUT 6 SOSITI DIN 21.
    Am dovedit ca esti un prefacut,pervers,mincinos,viclean ca un sarpe,acesta este ultimul com in care i-ti mai raspund,te-am sters cu buretele nu mai existi,cum nu mai existi nici in catalogul national de 3-4 ani”exceptie rebeca” cu clasament dupa straduta.
    Cine doreste poate sa sune pe campionul Vancea Flavius s-ai dea comfirmarea ca seara la ora 22 l-am sunat pt ai trimite bani.
    Dar lerui-ler si-a cumparat seminte”multe pungi cu seminte”pt etapa de schwerin in care v-a hali 1.100 kg seminte negre,pt zile negre,asteptind porumbi de viteza angajati la maraton”stie sofron ca porumbei lui de viteza sint angajati la maraton ?
    I-ti doresc multa bafta sa faci rezultate cum ai facut in ultmimi ani,succes.

  16. Marian says:

    Am si eu o întrebare poate sa între porumbei in prima zi?

  17. sorin mecea says:

    E posibil ca la fond tineret si general tineret sa fie campion domnul Mircea Culda are printre valoroasele pasari una care are 5 locuri 1. cred ca la general tineret o sa aiba vreo 10 puncte iar la fond vreo 2 sau 3. Bafta mai departe

  18. Fam Lucaci says:

    Nu fi pervers, tiam cerut seriile pe net, nu leai dat. Am dus bani la imbarcare, iam dat la Sztanyic,sa-i duca la Vancea si Stanyic a zis sa-i tin la mine, ca tu inaca nai scris nicio serie de porumbel si nai dat nicio confirmare. Hai sa incheem, pune seriile pe net, da bani la Burca, si eu ii duc acuma seara la Vancea.
    Apropo de 200 de euro pot face rost, mi-am facut casa de 300 de mii de euro, mai am si ceva pamanturi,( ########) asa ca 200 … ma imprumut 🙂
    Cat despre licitatii … vrei sa licitezi tot tu pt ei, vorba lui Tofan ….
    UITE SERIILE – 474053-12
    472051-12
    474051-12
    474086-12
    713024-13
    -asta e echipa mea, iar daca tie frica ii luam in considerare doar pe primii 3 si pe tine te las cu primi 7 de pe lista de imbarcare.
    -la favorit te las pe tine sa alegi, cu care vrei sa te lupti.
    Pune banii nu comenta, vineri nai avut curaj sa dai o serie, deja devii penibil, tea vazut toata lumea ce curaj ai in tine, pune banii acum. Sau vrei peste DOUA SAPTAMANI sa-l suni pe Vancea sa-l intrebi daca nu iam dat bani. Daca nici in aceasta seara nu pui aici pe net seriile inseamna ca atata poti … adica nimic.

    VIVA SWEERING

  19. Fam Lucaci says:

    De ce mintesti la Vancea nai nici un ban

  20. versurile corecte dle Lucaci says:

    Leru-i ler si iarasi ler
    Crapa oile de ger

    La poarta bate un om bun
    Caci uite cainele nu-l musca
    Sa fie oare Mos Craciun
    Este vestitul Stefan Hrusca

    Leru-i ler si iarasi ler
    Crapa oile de ger

    Caci daca nu am bani de gaz si nu am Bani sa beau o dusca
    Si nici nu stiu ce-nseamna ler
    De ce sa-mi cante Stefan Hrusca

  21. Fam Lucaci says:

    D-le Sorin, porumbelul d-lui Culda, porumbel ce are in spate porumbei lui Man Simion, da e campion fond tineret, iar la general va face undeva in jur de 12,7-13puncte. Un porumbel foarte bun.
    Felicitari d-lui Culda si deasemenea felicit pe d-l Salontai care ne demonstreaza din nou daca mai era cazul ca columbofilia e o arta.

  22. Florin says:

    viteji mai sunteti…
    eu mizez pe
    der 613 a lu Calin

  23. zona 1 says:

    La noi sunt 10 nationale..dece nu facem si un international in planul de zbor cum fac straini….sau sa facem cel putin 1 unde baga toata romania

  24. dan says:

    lucaci esti penibil rau omul te intreaba ai dat bani la vancea ?
    nu o tot da la intors ai dat bani la vancea da s-au nu ?

  25. dan says:

    lucaci esti penibil rau nu poti intra pe internet ca tu bati toate recordurile de audienta tu critici si jignesti pe toata lumea
    nu i-ti inteleg atitudinea fata de campioni nationali,fata de crescatorii care sint cu 100 de clase peste tine
    esti un nimeni in sportul columbofil,(********) ?(*************************)
    nu stiu dar m-i se pare ca esti c-am protejat sper domnul de la columbofil.net sa i-mi publice comentariul si sa fie impartial
    lucaci fiecare pasare pe limba ei piere si tie i-ti v-a veni rindul cu siguranta
    poate ca i-ti sint acceptate multe idioteni din cauza ca esti bihorean,dar tu i-ti faci judetul de ris,neamul de ris
    cind citesc aberatile tale ma i-a cu scarba
    esti si ai fost un nimeni dar tu critici,jignesti campioni nationali,rusine sa i-ti fie lucaci,rusine ca porti numele de (*********) esti mai rau ca un ateu
    v-a rog frumos sa i-mi postati comentariul,si sa mai cenzurati pe lucaci ca nu v-a face cinste ca bihoreni pentru purtare lui
    viva schwerin lucaci nu v-a clasa nici un porumbel in primi 200 pe general

    Atentionare de la admin
    Va rog ca pe viitor sa nu mai scrieti nimic de religia nimanui, pentru a va aparea comentariile. In caz contrar nu vor mai fi editate ci pur si simplu sterse.
    Multumesc pentru intelegere.

  26. Vest says:

    Pana in prezent in vestul tarii din cate am auzit sunt cel putin 3 crescatori care sunt campioni nationali, Mircea Culda Salaj la general tineret si fond tineret, Sztanyik Ionut Bihor demifond si general tineret, Rosu Alin Arad As Speed maturi palmares 2 si 3 ani plus sanse mari General.Acesti crescatori si-au vazut de porumbeii lor ,si de antrenarea lor iar la sfarsit se va vedea toata munca.Vestul tarii si anul acesta va demonstra ca este o putere la nivel national.

  27. I Walk Alone says:

    @23: pt ca relieful tarii nu permite organizarea concursurilor de acest fel.
    din cate stiu,este Berlinul,Gdanksul unde poate partiicipa toata tara.
    Bafta!

  28. Fam Lucaci says:

    d-le Dan sau cum va numiti in realitate, sa va spun cateva lucruri:
    1- vineri cineva trebuia sa dea confirmarea ca pariaza si seriile, nu uitati vineri. Acea persoana suna pe cineva sa intrebe daca am dat bani, duminica seara? Va intreb eu, cine sa dat in spate? Vineri am dus bani la imbarcare a-m ceva martori care stiu lucrul acesta.
    2-aseara am cerut acelas lucru, dar acea persoana sa facut ca ploe, eu am afisat seriile, altcineva e plecat cu colinda …
    3- cum vreti sa trimit eu bani daca nam cu cine paria?
    4- sau d-le Dan, sau mai nou Hrusca cum va numiti, nominalizati dumneavoastra pasari si puneti bani.
    5-Florine pariaza tu pe porumbeii lui Hrusca …
    DOMNILOR SA FIM INTELESI, PARIEZ CU ORCINE ORICAND SI ORICAT ATATA TIMP CAT AM PANA DIN SEMINTIA BATRANULUI AVRAAM IN CUSCA.
    -apropo in aceasta seara imi pun 200E cu mine la imbarcare, daca vreunul dintre voi vrea sa parieze cu mine pe o pasare, sau echipa sunt disponibil si dau bani la cine vrea acea persoana.
    Daca vreunul dintre voi vrea sa parieze pe porumbeii d-lui Hrusca, sau chiar dansul, in cazul in care a venit din delta sau de la colindat, vorba unui coleg care la decodat foarte bine pe Hrusca, eu va astept.
    PARIATI ACUM DACA AVETI SANGE, NU SA VENITI LUNI CA CAT DE BUNI SUNTETI.
    NU UITATI BANI AZI VOR FI LA IMBARCARE, ASTEPT … VITEJI DIN REALITATE, nu fantomele si vanzatori de chilipiruri de pe net.
    VIVA SWEERING
    VIVA SWEERING
    ………….VIVA SWEERING
    – auaua +1000km striga Hrusca in colinda
    ce ma fac, ce ma fac?
    ca iar cad, direct in cap
    si ma doare si ma doare
    dar nu-i nimic, nu-i nimic
    eu ma duc la Halic
    ca la 800 si 600
    fac fata cu brio
    cu pasarile Austrieci
    asa ca 800 e pt mine
    va salut si va astep
    la a mea licitatie
    ce am so incep
    si la mine va uitai
    cum pasarile mi le iau
    tot eu, ca doar is
    HRUSCA CEL VOINIC
    cu pletele-n vant
    si ochii-n pamant
    cand deo 1000km eu aud.

  29. mirel says:

    abia astept sa vad ce face fratele lucaci si avrami lui ca o tara intreaga o sa stea cu ochi pe acest maratonist exrem si extraordinar

  30. habaci calin says:

    IMI PARE RAU DAR VA ROG FRUMOS COLEGI SI PRIETENI NU MAI MA SUNATI,NU POT SI NU VREAU SA MAI RASPUND UNUI BOLNAV PSIHIC CU TULBURARI DE PERSOANALITATE MULTIPLE GEN AVRAM.
    Omul are probleme grave si locul lui este la ospiciu,dar din pacate nu mai sint paturi disponibile,dar cind se v-a elibera un pat cu siguranta hingheri al vor prinde si …la ospiciu cu el,doar cind v-a uitati la fata lui v-a da-ti seama ca este dilau,are o fata hidoasa deformata.
    Eu nu mai raspund provocari pt ca psihopati redusi mintali nu fac discernamint intre bine si rau,eu am vrut sa i-mi respect pariul am sunat pe vancea dar din pacate nebunul nu a dat nici un ban,vancea mia comfirmat acest lucru,deci totul e o mare minciuna,cit despre serii eu am dat serile de cateva zile in comentariul de vineri daca i-mi aduc aminte.
    Deci iar minciuna din partea nebunului ca astepta serile cind ele sint pe net de cateva zile,am sa copiez comentariul meu.
    #58 habaci calin says:
    July 10, 2014 at 17:14

    Lucaci,ti-am explicat in com anterior unde am angajat pe “baba” 12 maratoane clasate pe toate directile de zbor in toate conditile posibile,canicula,ploi,furtuni.
    Dar vad ca nu sti sa citesti s-au citesti doar ce i-ti convine tie,la berlin am angajat-o si pe ea si pe “613″ pt ca aveau deja berlin clasat cu un an inainte din acest motiv am jucat berlin cu amindoua pt palmares.
    Tu in mintea ta bolnava ai crezut ca daca angajam pe baba si 613 la frankfurt nu clasau ?
    Mai baiete au sange de maraton,au demonstrat acest lucru in atitea maratoane clasate.
    “BABA” Jan Aarden+ D Mathis,12 maratoane clasate,3 expoziti nationale la maraton+palmares,sora ei de cuib 4\4 maratone clasate intrun an.
    “613″ Emil Materne+ D Mathis,7 maratoane clasate,7 fonduri,3 berline clasate,2 expoziti nationale.
    Frate bun cu ea campion fond tineret in jud salaj la Mircea Culda cu 3 etape de 788 km 1 de 650 km ca yarling
    Fica ei 0560155-11 fond tineret 3 degendorf 700 km ca yarlinga,urmatorul an fond+palmares+maraton
    Vara ei loc 1 berlin pui in cresc Trinc Ciprian.
    Nu baba a fost cea mai buna fem a mea in 2012 ci “613″
    clasata
    amstetten 542 km
    Wells 600 km
    bamberg 892 km= 54 pct
    berlin 927 km = 14 pct
    wursburg 955 km= 125 pct
    as maraton = 194 pct
    as fond fiind singura femela din zona 1 care a reusit sa claseza tot,as fond+as maraton,angajata la 3 zile de la sosire fond 600 km greu la maraton.
    Doar 3 porumbei au reusit in zona 1, 2012 sa faca as fond+as maraton,suceveanu si mermezan,acest lucru spune multe .
    Si aseara ti-am spus ca voi angaja cele mai bune pasari la schwerin,dar vad ca minciuna e la tine acasa si perversitatea,dar intr-o zi o sa platesti toate relele ce la faci si spui desre prieteni si colegi tai de club.
    Poti sa scri ce vrei ca nu mai ma interseaza i-mi zbor porumbei unde vreau si cum vreau si dscutam dupa schwerin sa vedem ce mare zmeu ve-i fii.
    Tot nu ai raspuns cati ai clasat la konings 801 km ? si cati ai sositi din 21 ? 6 ? viva sgwerin 6\21 iar la final 0\6.
    Nu ai raspuns cum ai clasat in 2011 la magdembug aproape 1.000 km ? cati cu maraton ai ? si cati cu as maraton ai ?{s-au pt tine 10 ani de mar stau toti intr-o etapa ? frankfurt ? cu asta ai ramas la rezultate ?
    Pariu ceva ? pe o pasare nominalizata ?
    eu i-ti dau 5 din care poti sa o alegi tu pasarea mea cu care vrei sa pariezi,ca sa ai o sansa.
    108613-09 f
    0560049-11 m
    0030062-12 m
    0560155-11 f
    0560156-11 m
    Acestea sint serile la porumbei,nu stiu ce seri tot asteapta psihopatul ? cind ele sint de cateva zile pe net.
    In momentul cind Vancea imi comfirma ca redusul mintal i-a dat bani in momentul acele eu transfer bani in cont la Vancea.simplu ca buna ziua,pt ca mie i-mi mai greu sa ma duc la banca in oras sa transfer bani pe cind nebunului e mai usor fiind vecin cu Vancea.
    Astept,dovezi nu vorbe,exact cum a fost intelegerea.
    Deci cind psihopatul cel urat i-si respecta cuvintul atunci i-mi respect si eu partea mea.
    Nebunul cu acte sa vina cu martori in care cineva din oradea poate sa comfirme cu numele lui ca psihopatul a dus bani la imbarcare si a vrut s-ai dea lui vancea,cum sustine el,daca acei martori nu apar din nou se dovedeste a fi un si mai mare mincinos,pervers.
    Viva schwerin si el angajeaza la konings 801 km 21 de pasari claseza 4 si se intorc 6 din 21,viva schwerin de 801 km,cu pierderi de 75 % din efectiv,dar poate ca scoate artileria grea din cotet pe rebutul avram si claseaza el fiind lansat din fundul gradini.
    Etapa de fond sambata este reflectia crescatoriei psihopatului cel urat,care vinde pui cu paramixo+adeno coli.
    Fond 590 km – 2.454 de porumbei
    Claseaza 1 din 6 porumbei pe
    loc 473 cu 192 puncte
    Viva schwerin cu gloabele din batrinul avram cel ramolit care a dat numai curci de expozitia gainilor.
    Viva avram gainarul.
    V-a rog frumos cind mai vorbiti pe net de nebunul,nu da-ti nume ci doar sa il alintati”psiho”

  31. Rmr says:

    Hahahaha santeti nebuni grav….

  32. sandu says:

    Sunteti penibili. Barbati in toata firea va comportati mai rau ca si copiii mici. Pacat ca ponegriti un sport atat de aparte cu asemenea certuri si tampenii. Adevaratii columbofili isi vad de pasari nu de ceea ce faceti voi aici, “marilor crescatori” mai mult preocupati de pariuri decat de pasari. Va vom vedea in cateva zile valoarea “domnilor” daca sunteti maratonisti si in realitate sau doar pe hartie.