voiajori

SOSESC PORUMBEII!!!

Loc 1 Clasament provizoriu Tamsa Ioan – jud. Arad – 1084 km.

Pentru cei care nu au somn si ratacesc la aceasta ora 11.30, pe pagini de net

Pentru columbofilii din zona de vest, aceata noapte am putea sa o numim noaptea sperantelor. Maine se va cunoaste deznodamantul celui mai asteptat concurs de pana acum –  Schwerin National

Inaripatii dorm sau poate vre-un curajos va zbura tata noaptea spre casa lui. Insa maine cu siguranta o buna parte dintre porumbeivor ajunge la cuiburile mult dorite.

Pana maine inca putem spera. Putem visa in aceasta noapte ca maine vom fi noi campionii. De dimineata devreme mai ales la cei cu distante mai scurte ( adica 1030, 1050 etc … 🙂  ) vor incepe sa fiarba aparatele de cafea, tigarile fumatorilor vor arde continuu, iar ochii vor fi atintiti in zare. Vine sau nu?

Maine asadar e ziua cea mare. Pana atunci urmeaza noaptea sperantelor. Vise placute! Si porumbeii cat mai multi maine,

De aici de la Grosi, columbofil.net e mereu alaturi de voi.

Noapte buna!!!

Adaugat pe 18 Jul 2014 de |  | 2,618 views

13 pareri la articolul “NOAPTEA SPERANTELOR – ( SCHWERIN NATIONAL)”


  1. Florin says:

    se pare ca e nevoie sa maî fierbem o tura de cafea ,
    tensiunea e tot mai mare şi speram sa vedem cat mai repede primul porumbel sosit sau celputin sa vedem pd cei anuntati pe net.

  2. ALIN TM says:

    Florine,cred ca ne intoxicam azi de cafea…sa speram ca nu ne intoxicam degeaba.Cu siguranta va fi o etapa de poveste(cu final fericit,sper).Prevad ca va fi o zi foarte lunga si palpitanta cu mari surprize.BAFTA TUTUROR PARTICIPANTILOR.

  3. gaby says:

    Se pare ca http://www.fcpr.ro este al bihorenilor sau a celor din vest… se promoveaza ff mult zborurile din acea zona pe un site care se presupune ca este al Federatiei…binenteles ca domnul Tunduc fiind din Bihor cu siguranra din aceasta cauza se promoveaza acea zona pe site-ul Federatiei… DISCRIMINARE!!!

  4. gaby says:

    Felicitari castigatorilor…sa speram ca si la anul sa se organizeze aceleasi etape seminat.si nat…ar fi frumos sa avem si noi in fiecare an etape pe care sa le asteptam cu multa placere si entuziasm…

  5. Sebi Andron says:

    @gaby
    Ai dreptate. Cica se vor promova nationalele si chestii de genul asta. Pe toate paginile de net de specialitate numai Schwering national. Ce Dumnezeu are acest concurs fata de Lebork national, de exemplu? Poate 4000 de pasari in minus 😉 DISCRIMINARE!!!!
    Cu toate acestea, felicitari celor care au porumbei veniti de la aceasta etapa destul de dificila, tinand cont de vantul care bate din Sud.
    Se pare ca lumea incepe sa prinda gustul adevaratelor etape de marathon de peste 1000 km. Abia aici se vede vointa, rezistenta si inteligenta porumbeilor si mai ales priceperea crescatorilor.
    Multa bafta frati ardeleni!!!

  6. malancas says:

    FELICITARII DOMNULUI TAMSA PENTRU REZULTAT

  7. GELU BACOS says:

    Domnule Sebi Andron, pe langa cei 4000 de porumbei in minus fata de concursul Lebork, la Schweri cea mai scurta distanta este 1000 km! Sa speram ca aceasta etapa va ramane un “barometru” pentru vestul tarii.

  8. zoli says:

    Viva Schwerin?

  9. Marius Tunduc says:

    Gabi si Sebi, m-am uitat pe fcpr.ro si pe pagina principala nu am vazut nici un anunt din vestul tarii. daca va referiti cumva la bannerul cu Schwerin, va aduc aminte ca pana zilele trecute acolo se roteau bannerele tutror nationalelor, iar Schwerin-ul a ramas ultimul organizat.
    Personal sunt cel ce impreuna cu dl Badea raspundem de organizarea Schwerinului si ca atare de 10 zile cel putin sunt in priza pentru aceasta etapa. Este normal sa promovam etapa asa cum era normal sa o promoveze si ceilalti organizatori. Se pare insa ca in afara de Giany Antonescu de la Bucuresti si Dragomir Viorel de la Braila in restul zonelor nu sa facut mare lucru.
    Va propun sa treceti de la rolul de carcotas la cel de muncitor pentru columbofilie si sa trimiteti anunturi din zona voastra, despre etape voastre pe adresa mea de mail si vor fi publicate fara probleme.
    Este usor sa numim DISCRIMINARE ceva insa e mai corect sa invatam sensul cuvintelor. Nu sunt de vina cei din anumite zone ca fac ceva, pe cand in alte zone se doarme la capitolul promovare.
    Astept implicare si din partea voastra!!!

  10. I Walk Alone says:

    Corect!!!
    100% de acord cu domnul Tunduc!
    Ar trebui noi astia tinerii sa ne implicam mai mult!
    Felicitari d’lui Giany Antonescu!Fotografii cu pasarile castigatoare,interviuri,filmulete ale pasarilor castigatoare la etapa Harcov National!ASA DA!!!!
    Felicitari si castigatorilor acestei etape nationale Schwerin!

  11. gabi says:

    Domnule Presedinte Marius Tunduc va asigur ca nu am nici un fel de rol. Zilele trecute erau postate pe fcpr.ro si articole despre Schwerin, si visavi de celelalte zone, pe planurile de zbor la seminatioale si nationale ca si organizator este scris “FCPR”, deci FCPR-ul trebuie sa aiba sub control toate aspectele.
    Un porumbel si un crescator bun nu are nevoie de promovare in exces pentru ca devine suspicios. Oricum omul din greseli invata si sa speram ca anii ce urmeaza sa fie organizate aceleasi etape si sa devina emblema tarii. Succes

  12. gabi says:

    Felicitari tuturor castigatorilor!!!

  13. Marius Tunduc says:

    Dl Gabi, Dl gabi, poate ar fi bine sa va asumati un rol in a promova anumite etape. E simplu.
    De exemplu eu nu am angajat porumbei la Schwerin, si in plus dupa fondul 4 de duminica trecuta am oprit si porumbeii de la concursuri, pentru ca am doar lot de un an si cred euca si-au facut treaba.
    Astfel am avut timp sa ma ocup si de promovarea etapei.
    Dupa cum vedeti in articolul de mai sus am sunat in toate judetele pentru a primii poze cu locul 1 pe judet. O chestiune simpla insa cred eu de efect.
    FCPR nu este o persoana, este o entitate formata din mine din dvs si din alte cateva mii. Haideti sa punem fiecare cate putin sa vedeti cum ar merge treaba.
    Va repet faptul ca la noi in zona si inca 2 – 3 locuri se munceste si la promovare nu inseamna ca noi monopolizam totul. Cand cine va trimite un material si nu i se va publica atunci da aveti dreptate. Dar pana cand altii dorm, noi ce sa facem? Sa asteptam sa se trezeasca?
    In loc sa comentam pe site-uri mai bine am scrie 10 randuri despre cate o etapa.
    Multe succese!!!

Spune-ti parerea

*