voiajori

Stimati columbofili,

Editia catalogului Herbots  “Racing to” a devenit o lucrare de referinta, full color, in formatul 35 X 25 cm si cu un tiraj de 35.000 de exemplare. Toti columbofilii care au ales sa se promoveze in aceasta lucrare sunt constienti de beneficiile aduse de modul impecabil in care sunt prezentati.

Editia din 2015 va fi una cu totul speciala! Aceasta va fi in totalitate tradusa in limba chineza, publicata pe site-ul www.herbots.be si tiparita in formatul catalogului in China. Catalogul “China Racing to 2015” va fi distribuit tuturor vizitatorilor la expozitiile CIPEX si WU Han din China.

De asemenea catalogul va fi distribuit la standul Herbots la toate expozitiile si evenimentele columbofile de la Kassel, Antwerp, Houten, Portugalia, Polonia, Dortmund etc. Catalogul se distribuie gratuit nu numai in Europa si China, ci si in Taiwan si Japonia. Acesta este un lucru unic, nimeni nu va poate oferi mai mult!

Fiecare columbofil publicat in catalog va primi 100 de exemplare si va fi prezentat pe durata intregului an 2015 pe site-ul extrem de vizualizat www.herbots.be.

Columbofilii interesati sunt rugati sa ia legatura cu Zamfir Sorin, tel. 0742 020 445, e-mail zamfirsov@yahoo. com pana pe data de 12 august 2014.

Pentru a vizualiza catalogul 2014 : CLICK AICI

Adaugat pe 9 Aug 2014 de |  | 1,857 views

Spune-ti parerea

*