voiajori

Intalnirea judetelor in cadrul programului Pararea ta Conteaza pentru judetele Braila, Constanta, Galati, Ialomita, Tulcea si Vrancea va avea loc vineri 12.09.2014 ora 19.00 in Municipiul Braila la sediul Asociatiei Columbofile Danubius Braila situat la intersectia dintre Bd. Al. I. Cuza si Calea Galati.

Pentru o eficienta sporita dar si pentru a se tranmite in conditii optime doleantele participantilor se stabileste ca participantii care au propuneri pentru modificari ale RNS vor aduce in scris aceste modificari astfel:

– textul articolului conform RNS

– textul articolului modificat conform propunerii

– motivatia

Acestea vor fi scanate si transmise catre FCPR in forma autorului.

Cu prietenie,

Viorel Dragomir

Adaugat pe 11 Sep 2014 de |  | 1,060 views

2 pareri la articolul “Parerea ta conteaza – Braila – 12.09.2014”


  1. dorel says:

    Interesant, trebuia anuntata pe data de 12-09-2014 ! cred ca sala va fi plina, daca si afla cineva pana maine daca nu …PAREREA TA CONTEAZA !

  2. membru says:

    -da parerea noastra a contat….eram curios ce explicatii si lamuriri dau organizatorii etapelor de fond cu privire la porumbeii (din constanta ) care au participat la ultimile 2 etape de fond ( ternopil) si au venit fara cipuri….nu numai la un singur crescator …porumbei veniti in primul val printre locurile din fata…si nu in ultimul rand sa ne povesteasca despre ultima lansare la maraton …sa fi venit si soferii aia priceputi care au dat drumul la porumbei sa dea ochii cu noi….cu domnul gabi oprea cu tot…..daca parerea mea conteaza rog pe d-nul admin sa-mi publice aceste randuri…multumesc frumos

Spune-ti parerea

*