voiajori

derby vienna

UPDATE ORA 13:00

Datorită condiţiilor meteo nefavorabile de duminică, se amână Derby Vienna pentru marţi. Astfel îmbarcarea se va efectua luni. Nu uitaţi de CONCURSUL NOSTRU care se va încheia la data de 20.09, ora: 20:00!

_____________________________

In acest sezon de zboruri cu puii Asociatia Columbofila Voiajorul Bihor are in plan mai multe etape de antrenament dar si un derby unde sunt asteptati toti columbofilii bihoreni si nu numai. Ce reprezinta o etapa derby? Este o etapa la care pot participa columbofili de la oricare dintre asociatiile FCPR cat si de la celelalte uniuni sau federatii.
Etapa Derby Vienna se va desfasura in data de 21.09.2014, duminica, locul de lansare va fi localizat in zona orasului Vienna, Austria.
Implementam un nou sistem de cronometrare pe baza de stickere, crescatorii pot opta pentru ceas mecanic, electronic sau sistem de anunturi prin sms cu stickere.
In cazul utilizarii stickerelor sistemul functioaneaza in felul urmator:
– Stickerul 1 se pune pe fisa de imbarcare, stickerul 2 se pune pe porumbelul care se imbarca. Se considera ora sosiri ora cand anunti seria stickerului!!!


– Se va crea un concurs provizoriu in care vor fi anuntati porumbeii si din care vor fi transferati ulterior in clamanentul final, dupa verificarea fisei de imbarcare cu anunturile din clamanentul provizoriu.
Se vor crea doua centre de imbarcare, unul la Oradea si un altul la Alesd. Crescatorii de la Centrul Beius vor imbarca la Oradea, datorita faptului ca deja crescatorii din zona Dobresti imbarca la Oradea.
Costurile per porumbel sunt urmatoarele:
– 5 lei per porumbel pentru crescatorii Asociatiei Columbofile Voiajorul Bihor, cu mentiunea ca porumbeii crescatorilor din Asociatia Columbofila Voiajorul Bihor vor fi premiati, primii 5 porumbei din fiecare club: Oradea, Alesd, Beius.
– 4 lei per porumbel pentru crescatorii din alte judete(de ex. Arad, Timis, satu Mare, Salaj, Caras Severin, etc) sau alte Uniuni si Federatii, cu mentiunea ca acesti porumbei nu vor putea fi premiati in cadrul acestei etape.
Cuantumul premiilor se va stabilii in cadrul fiecarui club in functie de incasarile obtinute si dupa ce se vor platii cheltuielile cu organizarea etepei derby, astfel primii 5 porumbei din fiecare club vor fi premiati, in cuantum egal pentru fiecare porumbel. Astfel se vor premia primii 5 porumbei de la Oradea, primii 5 de la Alesd si primii 5 porumbei de la Beius.
Aceasta etapa va avea distanta minima de cel putin 400 km pentru prima linie in bihor.

derby vienna

Adaugat pe 17 Sep 2014 de |  | 1,763 views

3 pareri la articolul “Derby Vienna – 21 septembrie 2014 – Asociatia Columbofila Voiajorul Bihor”


  1. malancas says:

    ASTFEL DE INITIATIVE AR FI RECOMANDAT SA AIBE LOC CIT MAI DES CU PUTINTA ,PROBABIL AR PUTEA FI UN PRIM PAS IN APROPIEREA TUTUROR FEDERATIILOR SI APOI UNIFICAREA COLUMBOFILIEI INTRO SINGURA FEDERATIE .E DE FELICITAT O ASEMENEA INITIATIVA, CUM ZICE ROMANUL JOS PALARIA

  2. AdrianMadlin says:

    Suna foarte interesant, in plus locatiile sunt aproximativ in linie fata de locul de lansare.
    Vant in pene, o sa incerc sa imbarc si eu la timisoara.
    Vant in pene tuturor.

  3. santa says:

    de ce nu se face concursul in wechend sa fie toata lumea acasa se poate imbarca vinerea pt sambata mult succes fratilor;;;;;

Spune-ti parerea

*