voiajori

Click AICI pentru Campionatul Provincial

Stimati membri,

Asa cum ati fost obisnuiti pana acum, Comitetul Director si Comitetul National Sportiv sprijina viitorul columbofil al Romaniei si asigura organizarea unui campionat corect.

De asemenea, sprijina participarea celor mai valorosi porumbei din Romania in expozitia nationala, precum si in expozitiile internationale.

Incepand din acest an, F.C.P.R. a organizat, pe langa campionatul judetean si cel national, un campionat provincial. Aici veti putea gasi cei mai buni porumbei din provincie, precum si cei mai talentati crescatori.

Campionatul provincial se organizeaza doar pentru rezultatele din anul in curs atat la pasare cat si la crescator ( fara palmares ) . FCPR va premia cu medalii si diplome primele trei locuri la toate categoriile. Dupa expozitia nationala, in fiecare provincie se va organiza o expozitie si banchet de premiere. In cadrul expozitiei provinciale, fiecare asociatie ( judet ) va participa cu un lot de porumbei , numarul porumbeilor din lotul fiecarei asociatii va fi stabilit de catre organizatorul expozitiei. Asociatiile vor trimite porumbeii care ii considera cei mai reprezentativi pentru judetul lor.

Asociatiile care doresc sa organizeze prima expozitia provinciala (expozitie, banchet) o pot face prin trimiterea unei cereri pe e-mail la adresa office@fcpr.ro  pana la data de 20.11.2014.

Presedinte,

Tunduc Marius

Adaugat pe 8 Oct 2014 de |  | 1,755 views

O parere la articolul “F.C.P.R. – VIITORUL COLUMBOFILIEI ROMANE”


  1. Sergiu says:

    Da da da, de 3 ori DA!
    Felicitari domnule presedinte Tunduc Marius.

Spune-ti parerea

*