voiajori

FCPR organizeaza in ,,Cetatea de scaun,, – Alba Iulia, editia a 77 a a Expozite Nationala Columbofila a Romaniei.
Cei mai buni porumbei din Romania vor putea fi vazuti in cadrul Expozitiei, inclusiv Lotul National ce va participa la Olimpiada de la Budapesta.
Intrarea va costa 20 lei/zi sau 30 lei/2 zile (vineri si sambata) si va avea inclus in acest pret Catalogul National 2014.
Sambata seara in luxoasa sala de evenimente Mercur se va desfasura Seara Campionilor, locul unde cei mai buni crescatori ai Romaniei i-si vor primii distinctiile meritate.
Pretul unui bilet la banchet este de 160 lei, iar acestea se pot rezerva prin asociatii in Programul de clasamente sau se vor putea cumpara din sala de expoztie de la standul FCPR.
In cadrul serii biletele vor participa la o tombola care va avea ca si premiu un weekend la munte oferit de partenerii nostri la acest eveniment Kiss FM si Galaxy Travel.
Cu distractia serii sunt responsabile nume grele ale muzicii din Ardeal precum Sava Negrean Brudascu, Orchestra lui Ionut Fulea, Dj Safta, iar prezentarile vor fi facute de cunoscutul prezentator Tom Crangureanu.
Locurile in sala sunt limitate si in acest sens va recomandam rezervarea lor prin intermediul asociatiei.
Pentru prezentarea in sala pentru fiecare porumbel se va achita suma de 14 lei (inclusa diploma top fisa de expo). Delegatia asociatiei va lista tabelul cu porumbeii nominalizati si se va prezenta cu acesta in doua exemplare pentru predarea porumbeilor. Lipsa unui porumbel din tabel va fi sanctionata cu suma de 100 lei.
Firmele si crescatorii care doresc inchirierea de standuri o pot face. Informatii la office@fcpr.ro
Pentru cazare pana in acest moment s-a obtinut un pret foarte bun la Hotel Park, iar cei care doresc sa isi faca rezervari o pot face la tel. 0258811723/ 0258816643 www.hotelparc.ro

Asadar va asteptam cu mare drag la Sarbatoarea Columbofililor Romani !!!
Alba Iulia 2014

Adaugat pe 16 Oct 2014 de |  | 2,263 views

2 pareri la articolul “ZILELE COLUMBOFILIEI ROMANE EXPOZITIA NATIONALA COLUMBOFILA A ROMANIEI 27 – 30 NOIEMBRIE 2014 ALBA IULIA”


  1. Jega Alin says:

    Spre finalul celui de-al treilea alineat s-a strecurat o gresala in sensul ca i-si, in acel context, se scrie legat – isi.
    Scuze pentru eventualul deranj si multa bafta .

    Nu este nici un deranj. Imi cer scuze pentru omitere.
    Am corectat.
    Multumesc pentru atentionare.

  2. lau cs says:

    unde se va tine expozitia, in ce sala/complex? … ideea e sa stim sa ne orientam in alegerea cazarii in fctie de apropierea de sala de expozitie!!

Spune-ti parerea

*