voiajori

Cel mai spectaculos catalog de prezentare al crescatorilor de top din toata Europa este realizat de faimoasa familie Herbots din Belgia.

Fiind un fan al acestui catalog am asteptat cu nerabdare aparitia noului numar.

De cateva minute am intrat pe site-ul herbots.be si spre bucuria mea am vazut ca ieri s-a lansat “Racing to 2015” varianta online.

Am “rasfoit” catalogul pe fuga pentru a vedea ce crescatori de top mai apar din cei de care unii dintre noi nu am auzit… pentru ca nu au parte de o reclama agresiva pentru ca nu au sute de porumbei pentru licitatii. Apuc sa rasfoiesc doar  cateva pagini pana apare primul COLUMBOFIL ROMÂN in  acest catalog… uimit de cele vazute merg mai departe…. Pe pagina urmatoare FCPR si columbofilia Romaneasca este prezentata la SUPERLATIV… Alti doi columbofili de-ai nostri cu rezultate remarcabile atat pe plan judetean cat si national sunt prentati in acest catalog.

Da, suntem pe drumul cel bun cu toate ca trebuie sa platesti pentru a aparea in acest catalog. Dar marele avantaj este acela ca miile de columbofili care il vor primi reusesc sa vada partea frumoasa a columbofiliei romanesti, ca numele columbofililor din Romania sunt trecute langa legende ale columbofiliei Mondiale…

Link cu varianta online mai jos:

http://www.herbots.be/upload/racing-2015-final-version20141106150017.pdf

Adaugat pe 7 Nov 2014 de |  | 1,959 views

Spune-ti parerea

*