voiajori

Informare control Moise Dinu AC Vrancea 2014 [download]

Adaugat pe 11 Nov 2014 de |  | 4,224 views

24 pareri la articolul “Informare privind controlul columbofilului Moise Dinu, A.C. Milcovul Vrancea”


  1. Claudiu Pavaleanu says:

    cred ca acum e destul de clara situatia

  2. vladutz1zzz says:

    Pentru cei din Olt cand se va face acelasi lucru?
    Stim oare ca zona de sud a lansat fara delegat lansator din Ucraina la cateva etape? Stim oare ca sunt cateva dosare si acum la presedintele asociatiei ucrainiene?

    Daca cele de mai sus sunt dorinte, filmarile celor din zona de sud la maraton unde le putem gasi?(astea sunt cerute de regulament)

  3. florentin.vn says:

    Situatia e clara de multa vreme…dar noi Romanii ne pricepem f bine la aruncat cu noroi…

  4. unu says:

    Si acestea fiind scrise, va rugam sa plasati si licitatia. Sunt sigur ca va avea succesul scontat!

  5. brb says:

    Daca d-lui Moise i se fac controale exact cum au fost facute in anul 2013 atunci va avea rezultatele care le-a avut si in acel an.
    Nu poti sa fi de 6 ori campion national in anul 2012 si in anul urmator dispari.

  6. Oare oare says:

    In 2013 FCPR a organizat un control extrem de serios acestui columbofil si rezultatul a fost 286 puncte la maraton si 221 de puncte la fond fiind al 15 pe judet.
    Concura in linii mari cu aceiasi porumbei ca in 2012 cand din nou a facut punctaje de exceptie.
    Cu aceiasi porumbei si cu aceiasi crescatorie dupa anul ..greu.. datorat lui Tunduc si compania in 2014, cu comisii ultra solide la imbarcare dar cu aceiasi soferi reuseste 6 puncte la crescator si 1,96 porumbel. Mai mai mai, tocmci anul trecut a fost praf cand a avut control?
    SI ce e cu explicatiile astea fara sa intrebe nimeni posteaza rezultatele si ataca FCPR ca nu a vrut sa-i puna comisie?
    Domnilor de la Vrancea ca sa va credem va rugam sa ne aratati cum ati cerut cu ,,insistenta,, sa fiti din nou controlati? Ati trimis ceva scris? Sa vedem si noi
    Ciudat ca toate etapele se fac doar cu masina voastra. Daca ati fi angajat la altii in masina oare ce se intampla?
    Cred ca oamenii se simt cu musca pe caciula si mai am curaj sa fac un pariu:
    Daca FCPR va trimite control la anul deveniti din nou anonimi!!!

  7. Anonim says:

    Apreciez com.2 apreciez com.6…..

  8. membru says:

    …ASTA NU-I NIMIC DAR LA BUCURESTI UNDE PLEACA JUPAN PARVULESCU SI SOFER SI DELEGAT…?

  9. unu says:

    In 2013 a avut loc o bataie de joc la adresa porumbeilor si columbofilului mai sus amintit. Cum poti sa ceri unui crescator sa isi aseze porumbeii in aceeasi boxa, adica sa fie la indemana celor care nu pot sa tina pasul cu el?

  10. Fam Lucaci says:

    Ei, ce ne place noua sa fim rai. Anul trecut iau fost bagati toti porumbeii intr-o boxa, toti stiau unde sunt porumbeii lui Dinu, putea sa le arunce orcine boabe, care cer multa apa, si-l rezolva.
    Anul acesta, campionul national la AS Maraton e jumate Dinu, o fi furat si acel tandem? Ori neputinta unora care le stie pe toate, nu pot accepta ca unii chiar se pricep si la practica nu doar teorie si intoxicarea porumbeilor.
    Nu-i asa domnii mei?
    Felicitari Dinule, felicitari si celor trei care detin campionul national la AS Maraton.
    Sangele albastru ramane albastru, chiar daca in unii ani isi pierde din stralucire, el tot albastru e.

  11. Anonim says:

    Com.9….ma speri…..pina acum com.2 si.6 sint de apreciat

  12. Florin says:

    Din pacate pe mine nu m-a convins cu nimic acest control de anul acesta. Nu pot sa afirm ca a furat sau a fraudat la concursuri acest columbofil dar mi se pare inexplicabil faptul ca din 2008 pana anul trecut era mereu in top 3 national fara exceptie iar anul trecut nu mai era nici macar in top 3 judetean. Porumbeii ii veneau dar pe coada clasamentului sau veneau in fata o etapa dupa care se roteau intre ei . Acum cand colegii lui l-au controlat face un record NATIONAL de 15 puncte la As Fond iar urmatorii porumbei au punctaje apropiate.
    http://www.fcpr.ro/catalog_2014.php?tip=1&categorie=AS%20FOND_maturi
    Si vezi acelasi lucru si la fond maturi:
    http://www.fcpr.ro/catalog_2014.php?tip=1&categorie=FOND_maturi
    Domnule Lucaci cine sa-i arunce ceva la porumbeii dumnealui? Domnul de la Satu Mare? Ma indoiesc.
    Mereu trebuie gasite scuze in cazul unor esecuri memorabile la fel ca si cel de anul trecut.
    Din sutele de porumbei pe care i-a vandut a sarit in fata unul si acela 50% Moise Dinu.In rest? Nimic.
    Ar fi interesant un control pe 3 ani la mai multi columbofili. Dupa aceea sa se schimbe la noii campioni si tot asa.
    Il astept pe acest domn sa castige o etapa nationala unde este organizator FCPR. Dar cu siguranta nu se va intampla pentru ca unii columbofili fac orice sa evite aceste concursuri. Oare dece?

  13. gelu says:

    la maraton, unde dn-ul Moise excela, e subtire rau. s-a dat la fond acum.oare de ce?

  14. filip adrian says:

    Ce dobitoci pot fi unii care , nici macar nu sunt suficient de barbati , sa-si asume ceea ce afirma . Imi cer scuze pentru refularea mea , dar n-am putut sa ma abtin .

  15. brb says:

    Anul acesta cineva din zona d-lui Moise a afirmat ca in zona lor se aude ca alegi o categorie pe urma platesti si dupa urci pe podium.
    Niciodata nu cred si nici nu ar reusii cineva sa lamureasca pe cineva cum ca anul 2012 supercampion, 2013 control si dispari, 2014 din nou liber si rupi topurile.
    Tot ce se intampla se face inpreuna de catre o clica de bagabonti la intelegere, restu este praf in ochi.

  16. Carlos says:

    M-am uitat cu mare interes pe tabelul mai sus prezentat si nu am vazut si o comisie care sa fie prezenta la crescatoria domnului Moise in momentul cand sosesc porumbeii. Treaba nu trebuia facuta pana la capat?

  17. szekey miklos says:

    Sunt sigur ca multi nici nu-l cunosc pe dmn. Moise D. si dau cu parerea in stanga si in dreapta…
    Cei de acolo din club de la dansu ar trebui sa comenteze si daca o fac acum sa le fie rusine……… totul se face la locul faptei si nu dupa.
    plus pe langa toate astea sigur M.Dinu nu are curent pe clanta… intrati fratilor peste el in curte si apoi comentati….
    NU O FACETI DE LA POARTA CA E RUSINOS……. ASA CA MAI USOR CU COM. RAUTACIOASE….
    scuze de deranj

  18. Costel says:

    Unii isi tradeaza mai sus debilitatea la nivel de logica elementara.
    Daca ai 4 ani in top si 1 slab – e clar ca furi.
    Si corolar: daca ai 4 ani slabi si 1 top e clar ca esti bun de tot, nu hot. Chiar si 2 ani de top si 2 ani slabi pot demonstra ca esti cinstit.
    In schimb 4 ani top si 1 slab ? esti clar hot.

  19. petrica says:

    Mari nenorociți sunt unii care comentează la adresa lui Moise dar sunt sigur ca nu sunt in stare sa facă o norma la maraton,tot ce pot face e sa se ascundă in spatele tastaturii si sa denigreze,nu sunt in stare să-și dea numele gunoaiele societății.

  20. alex says:

    Dar cine zice ca a furat Moise Dinu? Se lasa o incertitudine la modul cum s-au controlat porumbeii anul acesta. Si ca drept exemplu dc la asociatia Vrancea este totul organizat perfect, vezi cazul tandemului Matache+Vaideanu care au fost prinsi furand la etapa Goldap si unde ar fi fost anul acesta pe podiumul national si nu la orice categorie ci la As Maraton una dintre cele mai ravnite, si acum cei din conducere incearaca sa musamalizeze. încercarea acestora de ai scoate basma curată ca de, s-ar arunca cu noroi in asociatie. Nu stim cum inca acest tandem prins furand, cei din conducere respectiv Barus th sportiv ia băgat porumbeii manual in clasament(ceas bricon si pe fisă erau Porumbei chiar primii cu NOK vezi cazul la FCPR ) ii anulează etapele de maraton dar el inca apare cu rezultate la fond. Pai va intreb cum de federatia ii sanctioneaza si asociatia ii apara? Cum nu au vazut cei de la federatie ca inca mai apar aceste rezultate? Si mai Vb de controale la alti crescătorii multipli campioni, sau au mai platit si altii?

  21. Barus Dumitru says:

    As vrea sa fac o precizare legata de afirmatia din comentariul 20, al lui Alex: tandemul Matache+Vaideanu nu “a furat” cum spune el, ci, probabil din cauza unei probleme tehnice aparute la imbarcarea porumbeilor (fisa de imbarcare era in regula), la desigilare, porumbeii sositi pe locurile 2,5 si 6 sau 7(nu mai retin)aveau in dreptul lor indicatia NO (porumbeii au fost anuntati in timp, cu serii stiker corecte). Am crezut ca poate e vreo problema datorata faptului ca imbarcarea s-a facut pe o trapa fara display, iar desigilarea pe una cu un soft mai nou, cu display… Am introdus porumbeii, ulterior urmand sa ii scot din clasament (dupa ce domnul Dan Matache urma sa se intereseze la reprezentantii Bricon in legatura cu aceasta situatie), in functie de hotararea organizatorului etapei, care a si fost anuntat in acest sens. Din acel moment preocuparile mele s-au schimbat (au urmat alte etape, am avut un examen de sustinut,etc.), uitand de acea fisa … Nu am stat sa urmaresc clasarile porumbeilor acelui tandem, neavand de unde sa stiu ca unul dintre cei trei porumbei va mai clasa la fel de bine si va ajunge locul 3 national ( am si alte preocupari, altele decat sa urmaresc clasarile porumbeilor la concursuri, si nu traiesc de pe urma columbofiliei). Imi asum raspunderea pentru greseala facuta (stiti cum e…cine nu munceste nu greseste), orice va hotari comisia de disciplina a FCPR. A fost o scapare a mea pe care nu am vrut sa o fac pentru a favoriza pe cineva, pentru ca nu am nimic de castigat din asta…doar de pierdut. V-as ruga sa nu mai faceti acuzatii “dupa ureche”, din auzite de la unii si altii… Stiu ca e mai comod sa stai in fata calculatorului si sa improsti cu noroi in stanga si in dreapta, decat sa te implici in promovarea columbofiliei si in activitatile ce tin de aceasta.

  22. alex says:

    D-le Barus aveti o functie care nu va lasa sa gresiti si nici sa uitati, mai mult ati fost platit pt aceste lucruri asa ca nu va mai plângeri. Cand luati banii oamenilor nu va intrebati dc unii iau painea de la gura copiilor. Aici nu este Vb ca ai timp, chef sau alte pb poti sa faci sau nu, este o etapa nationala unde se investedte f multi bani si de la care oamenii se asteapta la pretentii maxime, si niste rezultate pe nedrept duc la schimbari pe podiumul national. Ti-ai pus vreodata intrebarea ca urmatorul dupa acest tandem care poate a cheltuit si sacrificat mult timp din a petrece cu famila ar fi putut sa piardă? Suntem curiosi ati dat banii inapoi incasati de la acest clasament ? Ca vedem ca recunosti ca si gresit. Dar oare ai gresit? Sau ai/ati facut o intentionat si premeditat in gasca. Sa stiut de aceasta fapta demult timp, si ati fi avut la dispozitie f multe momente sa va amintiti. Ati lucrat premeditat Gen Vrancea, ati băgat la inaintare si ascuns acest lucru si omologatorului si ati schimbat intr-un fel si cu bună stiinta si clasamentul national. Va legati de organizator, dar era treaba asociatiei voastre, a centrului vostru să vegheati orice hotie, o numesc hotie, pt ca respectivul tandem a stiut cu bună stiinta ce face, iar dc nu stiai in momentul in care iti apare in dreptul unor cipuri NO sau NOK insemana ca cipul respectiv este o clona, nu are memorie pt generarea codului secret. Intrati si voi pe situri din strainatate si căutati si o sa găsiti raspunsul. Dar mai stiti si de faptul ca respectivul tandem are acasa unitate de imbarcare bricon si este si neanregistrata ? Dar de columbofilul Nutu Dumitrel de la Braila cu ceas bricon care i sa schimbat ora la desigilare din cauza ca ia cazut bateria internă a ceasului si va adus hartie oficială de la Bricon ca nu este nici o problema iar tu l-ai anulat si scos din clasament de ce nu ai gresit in acelasi sens? Dar ce vina au columbofilii din vestul tarii, cei din nord sau cei din sud sau chiar din zona voastră care zboară cinstit si altii le fura rezultatele? Sunteti o gasca de hoti unii dintre voi platiti sa greseasca si altii plătesc sa fie ceva mai sus sau chiar foarte sus, si apoi niste licitatii si “oamenii” traiesc pe spinarea noastra. Cred ca sunteti cea mai “periculoasa” asociatie din tara, sunteti capabili de orice sa furati rezultate. Acum vreo 2-3 ani unul din conducerea voastra a anuntat toti crescătorii din asociatie ca trebuie anuntata seria de deasupra stikului sa nu mai razuiasca, pt a se masca furaciunea altora, cu toate ca cu un an inainte ati anuntat corect, de asta ce mai ziceti? Si mai sint multe stiute dealtfel dar sa ne oprim aici sa nu stricăm totusi imaginea multiplului campion Dinu Moise.

  23. nicu potlog says:

    Domnule Alex ,an primul rand daca ai fi barbat ar trebui sa-ti scrii numele adevarat si apoi sa arunci cu noroi asupra AC Vrancea si asupra columbofililor ei.Cat priveste cazul an speta lasa comisia nationala de disciplina sa-si spuna parerea si nu ne trimete pe internet sa cautam ce spun despre NO sau NOK la cipuri .GASCA DE HOTI DIN VRANCEA fata de voi trepadusii care va ascundeti an spatele calculatorului sa scrieti verzi si uscate ca niste zlugi a unor asa zisi corifei columbofili, au pasari de calitate , iubusc porumbeii si vor mai fi multi campioni din Vrancea pentru ca stiu sa transporte si sa lanseze pasarile an conditii bune,nu ca altii care lanseaza pe timp nefavorabi fara sa le pese de pasari.

  24. Barus Dumitru says:

    Eu zic sa nu va opriti aici si sa-mi spuneti cum va numiti pentru a va putea da in judecata pentru calomnie si pentru acuze false: ca sunt hot, ca stiam ca cipurile sunt “clone” (asta doar in capul tau, pentru ca respectivii porumbei au avut aceleasi cipuri, care au fost in regula la toate celelalte etape), “gen” hartia de la Bricon, inexistenta de altfel, a lui Nutu Dumitrel, etc. Inteleg ca atunci cand faci niste afirmatii sa iti asumi raspunderea pentru ele, putand sa le dovedesti…. Astept sa va spuneti numele, ca un om responsabil ce sunteti, presupun …

Spune-ti parerea

*