voiajori

Dintr-o eroare a tehnicului judetului Valcea care nu a introdus datele pentru Olimpiada de la Budapesta , porumbelul d-lui Lupsa Constantin  nu a fost introdus la categorie fond. In data de 12 noembrie am fost contactat de domnia sa si i-am explicat ca nu pot sa-l ajut deoarece a exzistat un termen pina la care se putea trimite datele si acest termen e depasit de mult.

I-am sugerat sa incerce sa ia legatura cu d-l  Moise Dinu, care poata ii va ceda locul lui. La cateva ore am fost sunat de d-nul Lupsa Constantin care mi-a spus ca a vorbit cu Moise Dinu si ca doreste retragerea porumbelului propriu din Lotul Olimpic  pentru care o sa primesc un mail cu cele relatate, ca porumbelul d-lui Lupsa este mai bun si merita sa fie in lot . Un gest de o omenie incredibila intr-o lume in care majoritatea au uitat ce inseamna bunatatea si respectul valorilor. Un gest care mi-a dat sparanta ca se poate si in Romania sa avem respect unul fata de altul.

Este un gest frumos mai ales ca d-l Moise Dinu cu aceasta olimpiada indeplinea norma  de titlul suprem din columbofilie ” Maestrul Columbofil “ un lucru extraordinar.
In acelasi timp re-amintesc columbofililor ca ei sunt cei care trebuie sa transmita datele pentru Campionatul Olimpic tehnicilor de judet dar si tehnicilor de judet ca este obligatia lor atat legala dar mai ales morala de a face tot posibilul ca cei mai buni porumbei ai asociatiilor sa ajunga pe locurile pe care le merita.

Felicitari domnule Moise Dinu.

.

Badea Dorel
Presedinte CNS al FCPR.

Adaugat pe 13 Nov 2014 de |  | 5,121 views

11 pareri la articolul “Gest de mare onoare: Moise Dinu – Vrancea”


  1. admin1 says:

    Au mai fost astfel de cazuri dar au fost putini cei care au cedat locul altui porumbel mai valoros.
    Sincere felicitari domnului Moise Dinu.

  2. ion says:

    Anul trecut ce punctaj a avut porumbelul lui Moise,anul asta pe national palmates pe ce loc este…e destul de curios cum a putut sa reprezinte Romania la Olimpiada,in primi 20 national la fond palmares nu apare nici un porumbel de la Moise.

  3. MARIAN says:

    UN GEST DE ONOARE SI RECUNOASTERE! BRAVO MOISE DINU

  4. marian popa says:

    Mai rar vezi asa ceva.
    Acum dl.Moise a respectat si valoarea altei pasari.
    Felicitari si tot respectul!!!

  5. kkkkk says:

    tehnicul de la valcea e ff varza a mai gresit nu a bagat 2 porumbei ai unui columbofil care trebuiau sa ajunga la expo nationala

  6. Tătaru Gabriel says:

    Un mare caracter,felicitări domnule Moise Dinu

  7. Adrian Tofan says:

    Felicitari D-le Moise Dinu!

  8. pripon marius says:

    un gest normal.oricum felicitari

  9. Felicitari un om cu coloana vertebrala care respecta cu adevarat porumbei !!!

  10. eu says:

    CE EROARE FRATIILOR ATI FACUTO INTENTIONAT…NUMA CA ACEST SA NU PARTICIPE LA OLIMPIADA VEDETIVA DE TREABA…INVIDIOSI MAI SUNTETI ….LA ASA CEVA NU SUNT ADMISE ASTFEL DE GRESELI….DOMNUL MOISE DINU ESTE UN OM CU SUFLET MARE JOS PALARIA…

  11. DRAGHICI DANIEL says:

    un gest normal. asa ar trebui sa faca toti.

Spune-ti parerea

*