voiajori

Societatea Columbovet, reprezentantul exclusiv a celebrului brand ROHNFRIED dar si a cunoscutelor marci: Dr Van der Sluis, Ropa B, ProQure si Dr.Wolz. va prezinta varainta noua a site-ului firmei cu informatii complexe si noi

In plus avem in premiera in Romania prima LINIE TELEFONICA DIRECTA, unde puteti afla direct cum sa administrati produsele, cum sa pregatiti porumbeii, ce programe sa folositi si absolut orice va intereseaza din acest domeniu.
Bogdan Oros, Campion National la Maraton, si Fildan Vladut un zburatror redutabil in Ac Bihor, stau la dispozitia ta telefonic.
In plus:
Trei mari specialisti in domeniul columbofil stau la dispozitia dvs sa va raspunda in scris intrebarilor.
Acestia sunt:
Alfred Berger. columbofil de Top, si manager al companiei Rohnfried, un om pentru care suplimentele nutrtive si hranirea porumbeilor nu au secrete, un adevarat cunoscator.
Mario Bloom, celebrul medic olandez, recunoscut pentru experienta sa deosebita pe porumbei si pesti, precum si pentru studiile asupra influentei habitatului la cele doua specii asupra stariii de sanatate
Van De Sluis, celebrul medic al Familiei Eijerkamp si al Federatiei Olandeze – NPO
Asadar aveti ocazia telefonic sau in scris sa aflati noutati. sfaturi, curiozitati, pentru sa devenii cu adevarat campioni.
Vizitati pagina noastra web la: www.columbovet.ro

Adaugat pe 12 Mar 2015 de |  | 1,466 views

Spune-ti parerea

*