voiajori

Cunoscuta companie germana Geraldy, producatorul Numarul 1 European in transportoare de porumbei va pune la dispozitia AJC Bihor o masina de transport de ultima generatie pentru sezonul 2015, gratuit. Acest lucru este posibil datorita relatiei de prietenie excelenta dintre Marius Tunduc, presedinte AJC Bihor, si Klaus Geraldy, respectiv Hugo Kipp.

AJC Bihor are optiunea ca in toamna sa cumpere masina in rate. Prin acest gest de mare calitate firma Geraldy sprijina din nou columbofilia bihoreana iar AJC Bihor devine posesoarea celei de a treia masini Geraldy de ultima generatie, fiind prin asta NR. 1 in logistica si transport porumbei din Romania si Europa de Est.

Adaugat pe 24 Mar 2015 de |  | 5,655 views

19 pareri la articolul “Geraldy Germania ajuta sportul columbofil Bihorean”


  1. Cosmin says:

    Cea mai tare asociatie din Romania.
    Bravo lor. Bravo domnului Tunduc. La ei se poate…

  2. habaci calin says:

    Este adevarata masina ? s-au a-ti luat poza din ceva revista ?
    Bravo bihoreni,la voi se poate la alti din zona nu se poate,dar nu stiu de ce ? oare din modestie-nepasare ? din rautate ? s-au din cauza ghibitilor care din spate impunge asociatia si se bucura cum merge in jos ?
    In 5 ani a-ti facut un salt de 20 ani in viitor,iar restul judetelor din vest au facut un salt inapoi de 20 ani.
    Daca se vrea cu adevarat performante ne-ati aratat ca se poate,intradevar cu sacrifici,dar nimic nu vine pe lumea asta gratis…….
    Cu investitile de zeci de mii euro in porumbei si masina in 2015 cu siguranta sinteti pe primul loc din vestul tari poate chiar din Romania.
    Si rezultatele au sa fie pe masura investilor voaste,atit in porumbei cat si in limuzine.
    Din pacate in restul zonei nu se prea mai investeste nimic,nici in porumbei nici in masini performante.
    Sa folositi masina-masinile sanatosi colegi bihoreni si mult succes la concursuri{prevad in viitor ca multe alte judete din zona au sa ajunge sa imbarce la voi fond+maraton……..

  3. pripon marius says:

    felicitari sunteti tari.asociatia hd invatati de la alti nu mai cheltuiti bani pe prostii.

  4. Marius Tunduc says:

    Multumim pentru mesaje. Adevarul este ca avem o echipa manageriala de exceptie la AJC Bihor. In plus am reusit in anii ce au trecut sa leg o relatie de prietenie foarte foarte buna cu Klaus Gerlady si cu Hugo Kipp. Parca nici nu i-mi vine sa cred ca in urma cu 10 ani citeam cartea dlui Stanciu Tiberiu despre Familia Kipp si ca acum suntem prieteni atat de buni.
    Ne asteapta un an de concursuri in care dorim sa ducem organizarea Nationalelor la un alt nivel alaturi de colegii mei.
    Asta este motivul acestui imprumut ca el este un imprumut deocamdaa.
    In acelasi timp dorim sa re-venim la legaturile stranse existente in Zona de vest in urma cu cativa ani, legaturi care au facut posibile lansari cu numere uriase de porumbei si rezultate foarte foarte bune.
    Si nu in cele din urma dorim ca crescatorii nostrii si nu numai sa aiba cele mai bune conditii de performanta columbofila!!!

  5. BUCUR CATALIN says:

    Are dreptate HABACI CALIN!Ca presedinte ar trebui sa faci tot posibilul pt. sportul columbofil.Deci ca sa intelegem toti,Domnul presedinte sa dus la prietenii lui si s-a rugat de ei BITTE;BITTE,dati-mi si mie o masina gratis,ma intreb oare de ce nu a putut sa dea masina la alt judet BV;PH sau ma uitam pe catalogul national,si vedeam cine merita o asemenea masina,judetul care a avut cei mai multi porumbei in primi 10 national,la una din categorii,ceva de genul acesta,asa se motiveaza columbofili domnule presedinte nu cu laude ca am luat masina gratis pt. clubul unde activati! Trebuia sa-i intebati pe prietenii dv. NEMTI daca e corect si cu siguranta erau de alta parere. (AJUTAL PE CEL CARE NU ARE SI NU POATE SI DUPA, PE CEL CE ARE SI VREA MAI MULT) Bafta cu masina voastra FRUMOASA,dar ea ii duce nu-i si aduce.

  6. Marius Tunduc says:

    DL Bucur Catalin, eu nu am adus aceasta masina in calitate de presedinte FNCPR ce in calitate de presedinte AC Bihor
    O astfel de masina costa minim 25000 euro.
    Daca dvs sau cei asociatia dvs pot garanta pentru suma asta ca nu se intampla nimic cu masina am sa vorbesc si pentru voi cu cea mai mare placere.
    Politica majoritatii asociatiilor din Romania este alta si se prefera alt gen de masini.
    La noi la Bihor am mers de 10 ani doar pe calitate si pe masini de ultima generatie cu sacrificii foarte mari din partea tuturor membrilor.
    Cand ai 80 de membrii stiti ce inseamna sa iei o masina de 25000 de euro- 320 de euro pe membru!!!
    Acum, avem 170 si urmeaza un nou efort.
    PEntru ca in final noi vom cumpara aceasta masina.
    Sugestia mea este sa va implicati mai mul, sa bagati mana in buzunar pentru asociatia dvs si sa va luati astfel de masini.
    Cat priveste dusul porumbeilor aveti dreptate. Ei tre sa vina singuri.
    Insa va sugerez sa faceti un drum pana la Munchen cu caruta si la intoarcere sa inchitiati un Mercedes. Este singura dvs sansa sa simtiti diferenta!!!

  7. marian says:

    LAUDABILA INITIATIVA CONDUCERII AC BIHOR,SPER SA FIE UN IMBOLD SI PENTRU CEILALTI PRESEDINTI DE ASOCIATII.
    D-L HABACI VA ASCULT SFATURILE COLUMBOFILE SI VA APRECIEZ REZULTATELE SENZATIONALE PE CARE LE AVETI SI SIGUR LE VETI MAI AVEA SI PE VIITOR,DAR VA ROG FACETI CEVA SI IMBUNATATITI-VA GRAMATICA CA LA CAPITOLUL ASTA SUNTETI INCEPATOR,NU DE ALTA ,DAR SUNTETI UN MODEL COLUMBOFIL PENTRU MULTI SI VA FACETI DE RUSINE.NU O LUATI CA UN ATAC LA PERSOANA CI E VORBA DOAR DE IMAGINEA DVS. CA OM.

  8. Fam Lucaci says:

    Multumim Marius ca existi, si ca teai nascut in Bihor.

  9. ioan says:

    Multumimescu ti tie Doamne ca mai exista oameni ca Tunduc, Maghiar un DUR in comisia de disciplina(prietenii stiu de ce), multumim ca exista oameni ca Vancea, fratii Fildan, Blaga, etc….aaa mai exista si cativa care daca le gresesti cu ceva te fac troaca de porci pe net sau LIVE dar de , asa invatam care ne sunt prietenii si care dusmanii.

  10. sherif says:

    te ai nascut se scrie despartit, pt ca este o actiune,acum multumeste mi d le Lucaci ca te am invatat gramatica.

  11. Fejes Iosif says:

    D.le Habaci, iti recomand sa incepi de anu asta imbarcarea porumbeilor de fond si maraton la Bihor, ca acolo nu sunt ghibiti care sa iti bage tie bete in roata sau sa te traga inapoi 20 de ani!!!!
    Saltul evolutional de care vorbeste Bihoru a fost facut cu sacrificii financiare importante, sacrificii pe care tu nu esti dipus sa faci!!!!
    Asa ca, inainte sa faci pe altii ghibiti, ai putea sa te uiti la propria ta persoana 🙂

  12. habaci calin says:

    Gica-contra feyes robert-oca
    Tradu-mi ce ai scris.
    Te simti ghibit ?
    I-ti spun sa sti ca mesajul nu era pt tine,dar vad ca te simti….
    Cum bihorul a facut aceste sacrifici,asa poate sa faca si aradul s-au alte judete,care din pacate nu vor…
    Iar daca 50-80 de persoane vor ceva tu esti gica contra.
    ca de obicei.!!! doar pt asta traiesti,asa esti satisfacut.{ne-am obijnuit cu tine}
    “Saltul evolutional de care vorbeste Bihoru a fost facut cu sacrificii financiare importante, sacrificii pe care tu nu esti dipus sa faci!!!!
    Din pacate pt tine gica,ai luat-o,pt ca eu am discutat de 2-3 saptamini cu niste oameni potenti financiar din jud arad,ca sa punem bani impreuna si sa lu-am o masina mai noua pt jud,iar bani s-ai recuperam in 2-3 ani,dar din pacate am fost refuzat.
    Si ai inteleg si pe ei,de ce nu vor.
    GICA,EU AM VRUT SA FAC SACRIFIU PT JUDETUL MEU,TU CE AI FACUT ?
    “Asa ca, inainte sa faci pe altii ghibiti, ai putea sa te uiti la propria ta persoana 🙂
    Am vrut sa-ti scriu eu aceste rinduri dar te-am copiat pe tine.ti-ai facut-o cu mina ta…..manual.
    Eu tot timpul m-am zbatut pt judet sa fie bine.
    Am spalat masina-dezinfectat la mine acasa{gratis}
    Am reparat masina cu o parte de bani din buzunarul meu.
    Am facut munca voluntara cind a ramas masina defecta participind la reparati{de la ora 18 pina la ora 02 noapte pe ploaie torentiala eram sub masina imbracat in sort si maieu .
    Am participat la reparatii masina cind a lovit-o soferul si a lasat-o la columbodrom,si multe alte alte fapte am facut pt as arad.
    Si tu ai facut multe,dar contra cost,ai putea sa n-e spui cati bani incasezi de la as arad intru an de zile ,si cate facilitati ai ?
    OK,i-ti spun ca ori ce ai face nu ma poti enerva,era o vreme cind puneam tot la suflet dar acum m-i se rupe de ghibiti….
    SI MESAJUL NU ERA PT TINE,deci nu stiu de ce te-ai atacat.?
    Daca e cazul sa imbarc porumbei la fond-maraton in bihor,am sa m-a duc cu mare placere,oricum nu ma urasc mai mult bihoreni ca si aradeni,care de 8-9 ani tot astepta un colaps in crescatoria Habaci,dar le transmit ca mai au mult de asteptat….rectific nu toti aradeni m-a urasc{pt rezultatele mele} doar o parte in special din orasul-arad.
    Multa bafta crescatorilor din Bihor,care merita felicitari pt rezultate cit si pt sacrificile care le fac{ si pe voi v-a iubeste restul zonei cum m-a iubesc pe mine aradeni}.
    Oca daca vrei sa-mi spui ceva sunama, nu mai i-mi trimite mesaje pe net,in special cind,nu tu esti vizat.{acum stiu ca te-ai atacat} abia astept raspunsul tau,macar stiu ca te-am enervat,si acum fierbi,nu i-ti place cind cineva te contreaza……mai trebuie sa primesti si de astea,ca prea ti s-a suit la cap,democratia.!!!

  13. Fejes Iosif says:

    D.le Habaci (dupa cum vezi eu te respect si nu te jignesc cum o faci tu), o sa iti raspund punctual, ca asa poate o sa intelegi si nu o sa ai nevoie de traducere (din cate stiu eu am scris romaneste comentariu, nu in alta limba, ca sa ai probleme cu cititul si intelesul lui).
    1. Nu e nevoie sa scri numele meu in dreptul cuvantului “ghibit” pentru ca ti-ai dat singur cu oala in cap in momentul in care ai spus ca eu tot timpul sunt impotriva sau Gica – contra.
    2. “Iar daca 50-80 de persoane vor ceva tu esti gica contra.
    ca de obicei.!!! doar pt asta traiesti,asa esti satisfacut.{ne-am obijnuit cu tine}”—daca e asa cum spui tu, cum se face ca acesti 50-80 de oameni tot pe mine ma sustin si ma voteaza de 13 ani in functia in care sunt si ma sustin in toate demersurile pe care le fac alaturi de colegii din comitet sa tinem asociatia asta pe linia de plutire ( din pacate ne lovim de aceeasi problema de care se loveste intreaga tara:BANII).
    3. ““Saltul evolutional de care vorbeste Bihoru a fost facut cu sacrificii financiare importante, sacrificii pe care tu nu esti dipus sa faci!!!!
    Din pacate pt tine gica,ai luat-o,pt ca eu am discutat de 2-3 saptamini cu niste oameni potenti financiar din jud arad,ca sa punem bani impreuna si sa lu-am o masina mai noua pt jud,iar bani s-ai recuperam in 2-3 ani,dar din pacate am fost refuzat.
    Si ai inteleg si pe ei,de ce nu vor.” – din ce sa cumperi Calin draga masina pentru asociatie, tu, din banii tai, ca pe tine nu te lasa buzunarul (si aici nu are rost sa intru in detalii).
    4. “Eu tot timpul m-am zbatut pt judet sa fie bine.
    Am spalat masina-dezinfectat la mine acasa{gratis}
    Am reparat masina cu o parte de bani din buzunarul meu.
    Am facut munca voluntara cind a ramas masina defecta participind la reparati{de la ora 18 pina la ora 02 noapte pe ploaie torentiala eram sub masina imbracat in sort si maieu .
    Am participat la reparatii masina cind a lovit-o soferul si a lasat-o la columbodrom,si multe alte alte fapte am facut pt as arad.” —- bla, bla bla….intradevar da bine pe ecran ce ai scris tu aici, insa nu totul este adevarat. Despre care masina vorbesti ca ai reparat-o din banii tai ( o parte)???de aia care o stat o primavara intreaga la tine in curte in zapada si ploaie cu roletele ridicate???sau sa nu mai zic nimic de jgheaburile din ea…..
    5. “Si tu ai facut multe,dar contra cost,ai putea sa n-e spui cati bani incasezi de la as arad intru an de zile ,si cate facilitati ai ?” – nu am sa iti raspund la intrebarea asta pentru ca nu tu muncesti pentru banii astia!!!!
    6. “Daca e cazul sa imbarc porumbei la fond-maraton in bihor,am sa m-a duc cu mare placere,oricum nu ma urasc mai mult bihoreni ca si aradeni,care de 8-9 ani tot astepta un colaps in crescatoria Habaci,dar le transmit ca mai au mult de asteptat….rectific nu toti aradeni m-a urasc{pt rezultatele mele} doar o parte in special din orasul-arad.” – colapsul a inceput deja calin, doar ca vine lent…iar daca te uraste cineva in arad, nu te uraste pentru rezultate, ci te uraste pentru persoana ta!!!!
    7. “Multa bafta crescatorilor din Bihor,care merita felicitari pt rezultate cit si pt sacrificile care le fac{ si pe voi v-a iubeste restul zonei cum m-a iubesc pe mine aradeni}.” – aici nu poti vorbi decat din ceea ce simti tu, pentru ca nu poti sti ce simt eu sau altii despre bihoreni, asa ca….plimba ursu!!
    8. “Oca daca vrei sa-mi spui ceva sunama, nu mai i-mi trimite mesaje pe net,in special cind,nu tu esti vizat.{acum stiu ca te-ai atacat} abia astept raspunsul tau,macar stiu ca te-am enervat,si acum fierbi,nu i-ti place cind cineva te contreaza……mai trebuie sa primesti si de astea,ca prea ti s-a suit la cap,democratia.!!!” – Calin draga, nu te sun, ca nu am de ce, nu sunt curios ce ai de zis, asa cum nici tu, cica, nu este curios de ce zic eu…
    PS: asa cum ti-a scris cineva mai sus, gramatica ta e praf!!!!!!!!!!!!!!
    As sugera sa nu mai scrii nimic, ca e mai bine 😉

  14. Fejes Iosif says:

    Imi cer scuze fata de autorul articolului pentru toata brambureala creata!!!!

  15. habaci calin says:

    Ce sa faci mai OCA,alti sint campioni la scris,alti la porumbei,alti la facut clasamente,fiecare cu ce poate,nimeni nu e perfect,toti avem si parti bune si defecte.
    Cu masina esti nesi,pt ca tu sti prea bine ca am reparat masina veche pe bani mei.
    Tot ce tine de fier-electrozi-sudor-rolete-cornier,jgheraburi,am platit eu in jur de 1500 lei,asociatia mi-a returnat doar bani pe placi de o.s.b.
    Cind la masina sa rupt directia sti prea bine ca eu+baisan am muncit 6-8 ore sa o reparam pina noaptea la ora 2 si ploua torential eu aram sub masina in maieu si ma chinuiam sa tin arcul de 120 kg ca sa-l pridem la locul lui,tot am fost vanat pe brate si piept din cauza grutati.
    Cati alti a-ti ramas sa ajutati la reparati in noaptea aia ? cati din arad ?
    Cind alt sofer a lovit masina si a lasat-o cu sticata in hipodrom eu cu Dan Chebeleu am mers duminica de acasa si am reparat masina.
    Am spalat-dezinfectat masina pe bani mei cu oameni platiti,cind este vorba de munca voluntara sint tot timpul in primul rind,cati din arad au mai facut asta ?
    Tu i-ti faci treaba ta la clasamente,si alte treburi de tehnic,dar o faci pe bani mai frate,i-a fa tu si gratis sa te vad ai tupeu ?
    ASTEPT RASPUNS,RENUNTI LA BANI CARE-I PRIMESTI DE LA JUDET SI RENUNTI LA TOATE FACILITATILE PRIMITE ?
    Cine ramine noaptea tarziu si asteapta masina sa imbarce custile cu porumbei ? eu,tu,timoti,si de restul i-ti mai amintesti ? nu prea…
    Cine vine primul la imbarcare sa pregateasca tot ? eu-tu timoti si mai cine ? cine pleaca ultimi de la as ? eu-tu si timoti,si tot asa este de 10 ani,am dreptate s-au nu ?
    Am vorbit cu 2-3 persoane din arad cu bani si am propus ca eu si ei sa punem 3-4 mii de euro de fiecare sa cumparam masina pt jud,dar am fost refuzat din motiv ca nu vor sa ia-sa discuti si vorbe ca noi avem ceva de castigat daca cumparam masina,cum de altfel a fost vorbe la toate masinile cumparate.
    Nu stiu de unde cunosti tu situatia mea financiara ?
    Eu in 2014-2015 am investit 10 mii de euro in noua crescatorie si 10 mii euro in porumbei cumparati,chiar crezi ca nu pot sa dau cateva mii de euro pt a ajuta judetul la cumpararea unei masini ?
    Daca ar mai fi 4-5 persoane care ar dori sa cumparam masina cu siguranta s-ar putea,asa ca nu vorbi de mine ca nu vreau sa fac sacrifici pt judet.
    ACUM SA DISCUTAM SI DESPRE TINE.
    Dupa parea mea esti cel mai bun clasificator din Romania,si i-ti faci treaba la timp{cind vrei tu} si{pe bani} corect.
    Dar esti cel mai rautacios,incapatinat,si egoist cind cineva nu i-ti canta in struna,vrei ca totul sa fie ca tine.
    Acum ceva ani in urma eu-tu-cioara-bogdan si alti am fost la pita,la care tu te contraziceai cu toti,la un moment dat ai spus asa.”SLOGAN OCA”
    EU SINT PERFECT,EU NU GRESESC NICI O DATA,SI CHIAR DACA GRESESC O INTORC SI O SUCESC PINA IASA TOT CUM VREAU EU.
    Ma poti contrazice ? esti incapatinat si daca ceva nu i-ti comvine o sucesti pina iasa cum vrei tu ?
    Vrei sa i-ti dau exemplu cu,cupele care am vrut sa fac donatie,eu si alti pt judet sa nu avem cheltuieli asa mari in 2015 ?
    Cine a fost impotriva din cei veniti la sedinta ?…
    Sa i-ti spun un secret,cind te-ai certat cu Dani Marta si cu Chebeleu,ai fost propus sa fi schimbat din functia de tehnic si clasificator,ai fost supus la vot de 5 membri din comitet care au votat schimbarea ta,eu am fost singurul care s-a opus si m-am certat rau cu Dani chiar nervos de am dat cu pumnul in masa si datorita mie ai ramas in functie,tot timpul ti-am luat apararea.
    DACA NU CREZI SUNA PE DANI MARTA SA VEZI.{eu v-am impacat dupa un timp,te-am dus la Dani la ineu,mai ti minte ?
    Ca toamna in adunare generala tu m-ai propus sa ma schimbi din comitetul de conducere,bine inteles ca nu ai reusit.
    Ai parti bune si i-ti faci bine treaba ca clasificator,nimeni o face mai bine ca tine….manual.
    Dar esti rautacios,incapatinat,egoist,si totul vrei sa iasa numai cum vrei tu.
    Cind vi sa i-mi briconezi porumbei ? ca vad la telefon nu vrei sa ma suni ?
    Daca am gresit gramatical,i-mi cer scuze,si sper ca a-ti putut citi limba mea chineza.
    Tare mult as dori pt judetul meu o masina ca si a bihorului,poate in viitor vom reusi si noi,poate n-e ajuta Marius.
    In rest multa sanatate si putere de munca bihorenilor,care ne-au dat o lectie de viata si sacrificiu.

  16. Antal Marcel says:

    Multumim Marius sant mandru ca fac parte din clubul pe care al conduci si an de an vii cu ceva nou pentr-u noi.Sanatate multa tie dar mai ales familiei.

  17. Fejes Iosif says:

    Calin, nu sunt de acord cu 80% din ce ai scris tu aici,insa nu am sa imi mai obosesc creieru rautacios sa iti dau tie explicatii!!
    Ceea ce te nu intelegi (ca doar de aia ai inceput toata brambureala asta) este ca nu poate asociatia sa.ti plateasca pentru o etapa care nu e in planul nostru de zbor si nu am incasat bani pentru etapa asta. Sa.ti dau un exemplu…. iti dau 10 lei sa imi iei o shaorma care costa 10 lei si dupa 10 min iti cer si un suc cu 5 lei. Daca eu ti.am dat doar 10 lei, cum poti sa imi cumperi si shaorma si suc???? ASTA E CEEA CE TU NU INTELEGI.
    In legatura cu cupele, Adunarea Generala a decis suma ce se aloca pentru achizitionarea cupelor. Singurul lucru pe care il poate face comitetul (conform statutului) este sa puna in aplicare deciziile Adunarii Generale, si nicidecum sa le modifice dupa placul unora. Nu ti.am zis niciodata ca nu sunt de acord cu plata acestor etape sau faza asta cu cupele, insa ti.am explicat si luni seara, ai nevoie de o noua Adunare Generala pentru asta, pentru ca , daca nu o facem, poate contesta orice membru aceasta decizie luata la o sedinta cu 10 oameni ( nu ma pun sa ii zic cati m.au sunat de luni incoace sa imi zica faptul ca ei nu sunt de acord cu propunerea ta cu privire la cupe). Asta e ceea ce tu nu intelegi si continui sa ma acuzi pe mine ca sunt rautacios!!
    In legaura cu functia pe care o am…avem aceeasi problema, nu poate Dani Marta sau Chebeleu sa ma schimbe, pentru ca acest lucru il putea face doar Adunarea Generala, iar aici nu are rost sa mai discutam, susinerea mea era mare….
    Si pentru ca tot insisti cu banii,iti raspund si aici…nu am sa muncesc pe gratis pentru ca,eu muncesc la clasamente si dosare in timp ce restul membriilor stau la o bere sau la un film. Ti se pare mult faptul ca sunt scutit de la plata zborului pentru asta???? Eu ajung la 17.30 la asociatie si plec la 20, 21…restu pleaca la.5 min dupa ce le deschid ceasu…ti se pare normal sa o fac pe gratis???
    Pentru briconat…sti numarul meu si poti sa ma suni 😉
    Am sa te rog sa nu mai continui circul asta ca e mai bine s.o lasi asa 🙂

  18. habaci calin says:

    Oca incapatinatule,tu nu intelegi o data ca acel mesaj nu era pt tine ???????????
    Nu inteleg de ce te-ai atacat si m-ai atacat si pe mine ??????
    Eu am vorbit strict de masina bihorului{masinile} despre oameni care pot sa faca ceva dar nu vor,mai bine baga bete in roata.
    Daca tu te-ai simtit ala,atunci e problema ta,dar nu m-a ataca fara motiv intemeiat.
    Iar etapa de maraton platita{platite}s-au cupe eu nu am zis nimic in primele com,deci nu stiu ce ai vizualizat tu…..
    Cum bihorul poate sa faca aceste sacrificii,asa putem face si noi aradul,s-au alte judete,dar din pacate n-e complacem in situatia actuala .
    Sti foarte bine la cafea,cind am zis,hai sa facem un efort sa cumparam si noi o masina noua,iar uni”prieteni” de ai nostri au zis,eu nu mai dau bani pt nici o masina sa i-mi bag ….. in ea,sa dea alti ca eu am dat pt 3 masini,daca nu avem masina de transport atunci reducem porumbei,s-au sa plece alte centre unde vor si atunci nu mai avem nevoie de alta masina.
    Este adevarat ca alti au dat bani pt 2-3 masini,dar tot adevarat este ca ei s-au folosit de acele masini ani de zile……deci nu poti sa pui membri noi sa i-ti plateasca acele masini.
    Ok din cauza acestor ghibiti nu merge bine as arad,si din cauza lor sint barfe pe la piete-baruri…..
    Eu nu te-am bagat in acei ghibiti,tu te-ai simtit ?
    Acum ca esti incapatinat-orgolios-rautacios,nu e un secret prea mare………….
    Vrei sa m-a duc la bihor sa imbarc porumbei ? ok m-a duc,dar nu cumva dupa ceva timp sa mai vina si alti dupa mine iar aradul sa nu aiba membri destui pt a face concursuri…..
    E foarte usor sa scapi de cati-va membri,e mai greu sa-i aduci inapoi…..asa ca grija ce i-ti doresti,in special alti…..
    Eu m-a bucur pt ca in zona noastra s-au adus aceste masini de calitate{bihor} pt ca si eu voi concura porumbei la maratoane din aceste masini,asa ca multumesc bihorenilor pt aceste achiziti.
    Iar de maratoanele platite,dupa ce am discutat cu Marius,si am ascultat propunerea lui pt schwerin-berlin,zic ca este ok.
    Asteptam si un topic cu propunerele lui Maruis pt maratoanele pe zona,eu cred ca majoritatea au sa fie multumiti.
    Acum i-mi spui ca daca vreau sa briconez sa te sun,in alt com cind ti-am zis sa ma suni daca vrei sa-mi spui ceva,ai zis ca nu ai ce sa vorbesti cu mine la tel,ok hotaraste-te cum vrei sa o facem ? cind vrei sa i-mi briconezi ?
    Marius uneste zona la fond+maraton cum a fost o data,cum s-a zburat ani de zile de la caras pina la satu mare.
    Am avea un numar impresionant de porumbei si crescatori,stiu ca vintul poate sa faca un anumit judet favorit,dar hai sa zburam impreuna si sa lasam fortele naturi sa deci care vor fi campioni.
    Noi sa nu fugim de concurenta.
    Avem clasamente pe general-zona-100 km-judet-centru de 20 membri,ce mai vrem ??????
    Chiar daca vintul bate colo s-au colo,daca sintem buni pe judet,tot in primi cu siguranta rezultatele vor aparea.
    Felicitari conduceri din as bihor pt achizitile facute,anul viitor cu ce ne mai surprindeti ?

Spune-ti parerea

*