voiajori

Azi cand sarbatoarea invierii Mantuitorului Hristos ne invata sa fim mai buni, este poate momentul sa re-aducem pacea si intelegerea in columbofilia roamana si intre columbofilii romani si sa acceptam diversitatea si opinia de multe ori diferita a celui de langa noi.
Bazat pe acest principiu, Consiliul Director al FNCPR, lanseaza o invitatie pentru orice club, asociatie sau federatie din Romania, pentru a ne reunii cu totii sub Steagul Romaniei si la Olimpiada si Expozitia Europeana sa reprezinte Romania cei mai buni porumbei, si daca se poate sa si castige acele competitii!!!

Marius Tunduc

Presedinte FNCPR

INVITATIE DE PARTICIPARE LA CAMPIONATUL OLIMPIC COLUMBOFIL AL ROMANIEI SI LA OLIMPIADA SI EXPOZITIA EUROPEANA

Consiliul Director al FNCPR a decis sa invite in Campionatul Olimpic al Romaniei pe care FNCPR, ca si federatie afiliata la FCI il organizeaza annual, sa invite orice club, asociatie sau federatie in Romania poate participa la Campionatul Olimpic, chiar daca nu este afiliata FNCPR.

Astfel cei care doresc vor semna un protocol de colaborare si reprezentare international cu FNCPR si vor achita o cotizatie anuala de 15 lei / membru. (toti membrii din clasamentul omologat trebuie sa aiba cotizatia platita). Porumbeii care ajung in TOP 3 vor reprezenta Romania, si vor participa la Expozita Nationala Columbofila organizata anual de catre FNCPR.

Pentru aceasta este obligatorie respectarea intocmai a RNS-ului FNCPR.

Cele mai importante puncte care trebuiesc avute in vedere sunt :

–  transportarea porumbeilor la locul de lansare se va face cu masini speciale,dotate cu sistem GSP de supraveghere prin satelit. Raportul GSP care contine coordonatele de la locul de lansare insoteste dorarul etapei .Lipsa lui duce la anularea concursului in cauza.

–          clasamentele finale sa fie omologate de catre omologatorii FNCPR si sa aiba continutul conform RNS al FNCPR

–          pentru lansarile din Ucraina se vor lua obligatoriu delegati din zona Moldovei

–          anuntarea porumbeilor la fond si maraton sa se faca astfel incat anunturile sa apara pe o platform on-line care semnalizeaza automat intarzierile mai mari de o ora iar in seara concursului se va salva lista cu anunturi si se va trimite pe mail omologatorului desemnat (pentru cazurile in care nu se foloseste platform FNCPR)

Participare la Olimpiada si Cupa Europei Centrale

1.  Categoria Viteza Palmares se considera punctajul realizat de porumbel in 10 etape de concurs din tipul Viteza sau Viteza – Demifond cu participarea a minim 20 de crescatori si 250 de porumbei, parcurgand minim 1500 km

2. Categoria  Demifond Palmares se considera punctajul realizat de porumbel in 8 etape de concurs, de tipul Viteza – Demifond sau Demifond , cu participarea  a minim 20 de crescatori si 250 de porumbei, parcurgand minim 2800 km.

3. Categoria Fond Palmares se considera punctajul realizat de porumbel in 6 etape de concurs din tipul Demifond – Fond sau Fond , cu participarea a minim 20 de crescatori si 250 de porumbei, parcurgand 3300 km.

4. Categoria Maraton Palmares  se considera punctajul realizat de porumbel in 4 etape de concurs din tipul Maraton peste 700 km,cu participarea a minim 50 de crescatori si 250 de porumbei,parcurgand minim 2800 km.

5. Categoria General Palmares  se considera punctajul realizat de porumbel in 11 etape de concurs din tipul 100 -300 km 3>5 : 300 -500 km 2>6    peste 500 km 1>3, parcurgand minim 3500 km

De asemenea se mai pot trimite si porumbei cu rezultate pe un an, dupa cum urmeaza :

6. Pui cu 3 etape peste 100 km – se considera punctajul realizat de porumbei in 3 etape peste 100 km cu participarea a minim 20 crescatori si minim 250 porumbei

7.  Tineret cu 5 etape peste 100 km – se considera punctajul realizat de porumbei in 3 etape peste 100 km cu participarea a minim 20 crescatori si minim 250 porumbei

8. Maturi cu 6 etape peste 300 km – se considera punctajul realizat de porumbei in 3 etape peste 100 km cu participarea a minim 20 crescatori si minim 250 porumbei

Cei interesati vor lua legatura cu dl Badea Dorel, pe adresa de mail : dtbadea@gmail.com

Va asteptam cu mare drag asadar sa ne unim cu totii fortele sub steagul Romaniei !!!

Presedinte FNCPR

Marius Tunduc

Presedinte CNS al FNCPR

Badea Dorel

Adaugat pe 13 Apr 2015 de |  | 1,445 views

Spune-ti parerea

*