voiajori
” Inteleptul Solomon scria in Sfanta Scriptura, in cartea Eclesiastul cap 3 ca:” Orce lucru isi are vremea lui”  da avea mare dreptate, dupa o pauza a venit si vremea mea :) si tot in Eclesiastul capitolul 3 cu versetul 15 scrie: “Ce este, a mai fost, si ce va fi, a mai fost; si Dumnezeu aduce iarasi inapoi ce a trecut”.
Da, azi am avut etapa de 310 km, o etapa foarte grea cu vant puternic din fata si in jos, era clar ca vor castiga cei din Salonta si Beius, iar din Oradea cei cu kilometri in plus si situati lateral.
Multumesc in primul rand lui Dumnezeu pentru aceeasta etapa, desi nu faceam parte dintre favoriti (datorita locatiei) am avut totusi o etapa buna, din primele informatii cred ca aveam 5 pasari in primii 10 pe concurs din peste 4200 de pasari, si locul 1 crescatori cu o penalizare de sub 2 puncte.

1000494-2013 Sarai

1000494-2013 Sarai Viteza (Olteanu – Sofron)

Doresc sa multumesc si pe aceasta cale D-lui Cosmin Olteanu pentru pasarile de super calitate, primele 4 femele sosite (Sarai, Maria, Marta si Iochebet) toate fiind sore de tata, tata e direct de la Dl.l Cosmin Olteanu.
Multumesc Familiei Sofron pentru Boaz care iarasi a facut o figura frumoasa, sosind al 5-lea, multumesc in mod deosebit prietenului Enachescu pentru TOT  :) ,  multumesc conducerii V.B, colegilor, lui Andrei Bondar pentru lansare si nu in ultimul rand va multumesc voua stimati cititori pentru imboldul care mi-l dati prin comentariile voastre.
Cu respect al vostru coleg Ionut Lucaci.”
In urma concursului organizat de dl Lucaci Ionut, se pare ca pagina columbofil.net are si un castigator. Dl Serban Timotei este rugat sa ne contacteze la adresa de email: contact@columbofil.net ! Felicitari castigatorului si mult succes tuturor!
Adaugat pe 9 May 2015 de |  | 2,295 views

O parere la articolul ““Un nou inceput”- Ionut Lucaci!”


  1. luthienn says:

    “Nu mai bine lasam …”
    Puneti punct unor asemenea comentarii! Acest topic este un concurs, nicidecum un subiect de cearta.
    Multumesc!
    Adelin Strete

Spune-ti parerea

*