voiajori

UPDATE: Porumbeii au fost lansati la ora 7:00

Mult succes tuturor!!!

Update: Datorita faptului ca a plouat la locul de lansare de dimineata, organizatorii au decis amanarea lansarii.

Vom reveni cu informatii noi.

Miercuri 17.06.2015 s-a desfasurat imbarcarea pentru etapa de maraton Leipzig la care participa judetele Timis si Arad.

Judetul Timis a imbarcat 2.062 porumbei.

Judetul Arad a imbarcat 1.324 porumbei.

Lansarea se va face vineri 19.06.2015 daca conditiile meteo vor permite.

Nu ne ramane decat sa le dorim mult succes colegilor nostri.

FOTO:

Sursa foto FACEBOOK

Adaugat pe 19 Jun 2015 de |  | 2,775 views

17 pareri la articolul “Maraton Leipzig – Arad + Timis – 3.386 porumbei. Lansare amanata!!!”


  1. Fam Lucaci says:

    Castigatorul cred ca va fi din Vladimirescu, iar dupa ultimul fond jucat de ei, acolo ne-am putut da seama cu toti ca ocolotraeste un mare meserias. Eu cu siguranta as paria pe el, nimeni altul decat campionul Burca.

  2. dan says:

    EU PARIEZ PE DOMNUL CABAU…va avea 3.4 in primi 10 por..cred ca primul por va intra pe el

  3. cosmin says:

    cabau florian loku 1

  4. ioji says:

    Nu puneti niste foto sau filmari cum primesc porumbeii mancare si apa? am dori sa stim si noi in ce conditii sunt porumbeii nostri.

  5. Sorin says:

    Daca viteza va fi mica, atunci vor castiga cei din spate! Sa nu uitam ca sunt crescatori buni si acolo, mai apoi linia se trage dupa cele trei maratoane,iar toamna se vor numara bobocii!
    Felicitari celor ce au decis amanarea lansarii de doua ori! Vremea e foarte rea aici si a fost foarte frig dimineata.

  6. Fejes Iosif says:

    Domnu Ioji, cand ai sa iti dai numele complet, atunci sa ceri poze si filmari 🙂
    La cat de bine au venit pasarile, nu cred ca mai ai nevoie de nici o dovada cu privire la conditiile pe care le-au avut in masina timp de 2 zile…

  7. Nelu Sarac says:

    Lasa mai OCA ca poate era suparat omul ,si era curios de cealalta masina ,de aia intreaba.

  8. habaci calin says:

    Multumesc colegilor din conducerea as timis ca,au ascultat de colegi lor mai”tineri” din as arad si nu au lansat porumbei miercuri-joi cind timpul nu era favorabil pt maraton”rabdarea e mama intelepciuni”
    Duminica a fost cea mai buna alegere,dovada sta clasamentul provizoriu unde primi porumbei au intrat cu viteze de,demifond,si tot primi porumbei au intrat pe jud timis,felicitari,rabdatorilor…….chiar daca uni au avut anumite divergente,s-au chiar iesiri necontrolate,decizia luata s-a dovedit “buna’
    Felicit comisia de lansare pt curajul si fermitatea de care au dat dovada.
    In sfarsit s-a pus pret mai mare pe porumbei decat pe crescatori,si nu s-a cedat presiunilor de a lansa porumbei in ori ce conditi vitrege de zbor,sper sa fie un bun exemplu pe viitor.
    Mult succes tuturor columbofililor.

  9. ioji says:

    D.le feyes,eu am scris comentariul inainte de a fi lansati porumbeii si cred ca atata timp cat imi platexc cotizatia si zborurile am dreptul sa intreb de conditiile in care stau porumbeii,mai ales ca am avut si eu porumbei in masina

  10. Marius Tunduc says:

    Felicitari celor sau celui ce a avut curajul sa stea cu porumbeii pe loc 3 zile. Din ce stiu este o premiera in Romania si o dovada ca pe viitor sa fim mai intelepti. Nu conteaza cate zile stam acolo. Ce conteaza cu adevarat e sa fie vreme buna pe traseu!!!

  11. Nelu Sarac says:

    CRED CA CEL CE TREBUIE SA FIE FELICITAT AICI ESTE <> OCA CUM IL STIM TOTI , ACEST OM SE IMPLICA CRED CA CEL MAI MULT DIN TOATA ZONA ACEASTA, SI STIU CE SPUN CHIAR DACA UNI NU IL PREA AU LA SUFLET PT STILUL LUI DIRECT DE A SPUNE IN FATA CE ARE DE SPUS.
    FELICITARI D.LE OCA SI MULTUMIM PT ACEASTA ETAPA .

  12. Nelu Sarac says:

    Iar dumneta dl IOJI sau cum te cheama te rog da numele complect asa cum face un barbat adevarat ca sa stim si noi cu cine vorbim , sau pote ca nu faci parte din nici o asociatie si ne scrii aici doar sa agiti spritele .

  13. ioji says:

    Eu nu vreau sa agit pe nimeni si nimic.eu spun una si tot o dai cu numele.nu vrei si cnp-ul?las-o asa.eu doar am intrebat ceva inainte de a se lansa porumbeii si voi saeiti in sus.felicitari pt.lansare!a fost o etapa reusita.

  14. Nelu Sarac says:

    d.l Ioji ce vrei sa spui d.ta ca la imbarcare ti-ai platit si fotograf ,si nu o dau cu numele si nici nu iti vreau cnp-ul ca imi este frica sa nu inceapa cu cifra 2 in fata si poate cine mai stie unde ajungem.

  15. Fejes Iosif - Arad says:

    Auleu….am lipsit 2 zile si iata ce e aici :))) glumesc.
    Nelu, multumesc pentru apreciere, insa la aceasta etapa nu imi pot asuma pe intreg aceasta reusita. Lansarea aceasta a fost decisa, in judetul Arad, de catre o comisie formata din Siclovan Nicu, Jucu Costica, Burca Ionut, Habaci Calin si Onita Valentin, carora le multumesc ca m-au suportat weekendul asta si am reusit o colaborare ca la carte, si nu in ultimul rand, delegatului DEFFERT jr. care nu a facut ce fac alti delegati si soferi (le dam drumu cat mai repede, indiferent de vreme ) ca sa putem pleca spre casa cat mai repede, deci…jos palaria in fata delegatului nostru!!!!
    Domnu Ioji, presupun ca esti de la Timisoara, si cred ca in directia aceea ar trebui sa iti indrepti cererile, intrucat filmarea trebuie facuta de catre organizator si anume de jud Timis.

  16. ioji says:

    Bravo!m-ai prins!eu sunt d-le sarac.nu,multumesc!nu vreau sa cumpar pui de la tine!

  17. Nelu Sarac says:

    IOJI si chiar ma gandeam sa iti vand o serie de pui , …………..psssssssss,mai ce nu imi mai iese smecheria , oare ce ma fac ca nu mai am bani ,nu vrei sa ma imprumuti d-ta dl IOJI?

Spune-ti parerea

*