voiajori

Multiplul campion, Habaci Calin din Arad vrea sa ne impartaseasca din nou cateva rezultate obtinute in anul curent. Rezultatele acestuia sunt pe masura si anume daca in urma cu cativa ani, Hermesa Galactica facea frurori in sportul columbofil, Calin revine cu un numar de porumbei foarte bine pregatiti . Asadar puteti observa cateva din rezultatele acestuia:

Tabor 3 jud. AR+TM = 3,115 porumbei – 622 km fond

Loc 12 cu 528283-14F yarling= 3,85 puncte jud AR =1690 porumbei – 622 km

Loc 3 = 1,78 puncte

Leipzig AR+TM = 3.360 porumbei – 870 km maraton

Loc 41 cu 30035-12M = 12,20 puncte jud Arad = 1.307 porumbei

Loc 11 = 8,42 puncte

Acesti doi porumbei 528283-14 F (yarling)si 30035-12 M (matur),sunt scosi din 2 frati, ei fiind verisori primari.

Pe linia Fligherul+Ceha

Loc 1 maraton zona 1 vest

Loc 2 maraton zona 1 vest.

Adaugat pe 29 Jun 2015 de |  | 4,771 views

10 pareri la articolul “Rezultate Habaci Calin 2015 – Vladimirescu, Arad.”


  1. Mirel says:

    Subtirel

  2. Ianc Remus says:

    Felicitari ,Caline si mult succes la etapele urmatoare.

  3. lucky777 says:

    Deja calculam punctele de pe o etapa !!! Rabdare caline !! Sa se termine sezonul si apoi sa ne prezinti rezultatele finale si punctele pe norme :)!

  4. habaci calin says:

    lucky777
    Nu e vorba de reclama,nu v-a fi nici o licitatie s-au vre-un concurs cu premii pt”reclama” crescatorului.
    Pur si simplu m-am bucurat de acesti 2 porumbei care sint scosi din 2 frati,masculul matur mi-a venit primul de la maraton iar femela yarlinga mi-a venit prima de la fond.
    Loc 3 pe judet la fond nu cred ca e chiar de aruncat
    Si nici loc 11 la maraton,in concurenta cu cel mai tare judet din vestul tari si cu peste 10 campioni nationali…..
    Mult succes tuturor columbofililor,si vint in pene.

  5. CEZAR UNGUREANU says:

    FELICITARI!!!! Orice rezultat e pretios cand pui suflet si multa munca in columbofilie…Felicitari si mult succes pe viitor!!!!

  6. admin1 says:

    Felicitari pentru rezultate.
    Ar trebui specificat pentru cei care nu stiu, faptul ca tu ti-ai mutat porumbeii in noua crescatorie foarte tarziu, cu toate acestea rezultatele incep sa apara…
    Bravo!!!

  7. dragos says:

    cum ai spus mai sus caline acele locuri castigate nus locuri de aruncat avand in vedere numericul porumbeilor lansati, sincere felicitari si sper k aceste locuri castigate de cei 2 porumbeisa fie cele mai slabe concursuri ale lor, adica la urmatoarele sa vina primii pe lansare, si spunele celorlalti invidiosi ca un loc 3= 1.79 inseamna loc 3 din 1690 por. lansati, iar in multe peedigree ale columbofililor straini gasim rar asa ceva, ei arata si loc 100 din 1000 por si spun cai un porumbel f bun, iar normele se fac si dupa inima omului ceea ce nu inteleg multi crescatori “galactici”.cu respect un columbofil prhovean

  8. habaci calin says:

    Da intradevar mi-am mutat porumbei in noua crescatorie si i-am invatat inainte de concursuri cu 2 saptamini,am avut probleme foate mari cu ei,in general cu porumbei maturi.
    In primele zile de acomodare mi-au stat pe casa 6 zile fara apa si mincare,pur si simplu refuzau sa intre inauntru,in acele zile-nopti dormite pe casa am pierdut 6 pasari pe care le-au luat rapitoarele noapte pisica ziua soimul,in care si 3 pasari cu norma la fond si campionul la as fond tineret loc 2 fond tineret loc 3 general tineret judetean.
    Din pacate 4 pasari si-au rupt aripa s-au piciorul au iesit din joc,si primele concursuri am pierdut multe minute cu bagatul inauntru,veneau de la zbor si zaboveau pe casa se uitat ca prosti la sputnic,s-au dintre cei batrini se lasau jos in curte,astfel am pierdut foarte multe locuri in fata s-au chiar multi nu mai prindeau concurs,se vede clar la etape porumbei ca am foarte putini cu 3-4-5 clasari din 7-8 etape.
    Cei din lotul care au zburat din volierea dupa garaj vene-au de la concurs si se lasau exact in locul unde a fost garajul,si eu m-am mirat cu poate sa stie exact locul unde a fost voliera lor din moment ce am daramat totul nu mai exista nimic din vechea voliera.
    Si asa am inceput anul foarte prost cu clasari foarte rele la etapele scurte,am pierdut foarte multi porumbei chiar din cei batrini cu rezultate bune,dar incet s-au acomodat si am inceput fondurile- maratonul reusind la toate 4 concursuri sa fiu in fata in top cu porumbei invatati cu greu in noua voliera.
    Am discutat cu foarte multi crescatori care au mutat porumbei si majoritatea mi-au spus,vei avea un an foarte greu cu pierderi mari,pt ca asa a patit si noi cind am mutat porumbei.
    Acum cum vrea Dumnezeu asa sa fie,daca e an bun e bine daca nu atunci v-a fi un an de sacrificiu.
    Vint in pene fratilor.

  9. Oros Bogdan says:

    Felicitări Caline si mult succes!

  10. FRATU GABRIEL says:

    Oricum ar fi Caline ai sange in instalatie si pasari de foarte mare calitate! Bafta in continuare!

Spune-ti parerea

*