voiajori

Domnul POP ROMI un columbofil importamt al judetului MARAMURES reuseste sa ocupe locul unu la cea mai lunga etapa de maraton 1072 km cu al sau favorit ,,555”, porumbelul este ocombinatie de J.Rijckaert x van BRUAENE din crescatoriile domnilor Visovan Mihai si anume din „Wizburgu”- ocupantul locului 1 pe judet la maratonul WURZBURG 2008  x dl. Camarzan – cu LADY MOSCOVA. Porumbelul a zburat la semivaduvie  cu clasarii importante si in acest an, anul trecut gasim in palmaresul sau locul 42 nat. la categoria as national. Antrenamentul pt etapa a fost doar in jurul crescatoriei (1 ora de zbor dimineata una seara). Produsele folosite Belgasol-alti recuperatori si 3 in 1 sk. Mancarea a fost o combinatie intre cea de la VERSELE LAGA x cereale proprii.

Dl. POP ROMI SI 40555-12 M

Ocupantul locului 2 judetean la aceasta etapa este BALOGH FLORIN un tanar columbofil care intr-un timp relativ scurt reuseste sa se ,,bata cu titani  judetului”- femela sa 51495-10 aducandu-i din nou satisfactie la aceasta cursa extrem de dificila. Ea a fost jucata la natural, fiind angajata doar la 4 etape scurte si primul fond, din pacate rateaza imbarcarea pentru maratonul LEIPZIG datorita faptului ca trebuia sa puna oua, femela are la activ norma la fond palmares 3 ani, in 2012 intra in expozitia nationala la categoria as fond destul de in fata. Porumbei sunt lasati sa zboare dupa bunul plac 1 ora seara 1 dimineata, iar de 2 ori pe saptamana dusi la antrenament cu masina la 60 km. Produsele folosite sunt de la VERSELE LAGA, BELGICA DE WEERD, dar cel mai important respirator CEVIMULIN T-CHEVITA. Pt maraton porumbeii au primit un mix de mancare propriu format din alune+malai+seminte.

Ca recuperatori porumbei primesc ceai de la V.L.+ BELGASOL+ RECUPLYT+FLORATININ. Ca si origine femela este AARDEN pe linia lui DOLLE.

Tot odata munca pe care o depune cu porumbei ia fost rasplatita si la etapa de LEIPZIG din 13.07 cand ocupa cu ,, DELBARU” LOCUL 1 pe jud. MM.

LOCUL 3 SI 4 le ocupa un impatimit maratonist COSTIN IOAN care reuseste performanta de a clasa 2 porumbei din 2 angajati, exceptional este faptul ca cei doi porumbei(femele) sunt mama si fiica prima avand in palmares norma la maraton si cu etapa de acum palmares SCHWERIN, cea dea 2-a norma la maraton desi zburase si ea ca yarling SCHWERIN dar reuseste sa se intoarca abia a 6-a zi. Ca si origine ele sunt combinatie de Herman Brinkman X Cattrysse. Au fost zburate la natural neparticipand la nici o etapa cu asociatie, lor fiindu-le facute doar antrenamente personale cu lansari individuale. Ca si pozitie de cuib ele erau pe oua de 6 zile, masculii fiindu-le retrasi cu o zi inaintea imbarcarii. Ca recuperatori folositii BELGASOL/AVIPHARM+ RECUPLYT si alti gasiti in comert.

dl. COSTIN IOAN +  DIA +1000438-12F

Dl. COSTIN IOAN ALATURI DE FIICA SA SI 52313-13F

Adaugat pe 13 Jul 2015 de |  | 2,687 views

2 pareri la articolul “Loc 1, 2, 3 – SCHWERIN – JUD. MARAMURES”


  1. nelu says:

    Felicitari,baietilor.Cred ca aveti cel mai greu traseu din zona 1.Porumbeii vostri fac un ocol mai mare.Ar trebui sa jucati in zona 2.

  2. nelu says:

    Felicitari baieti.Cred ca aveti cel mai greu traseu din zona 1.Porumbeii vostri si ai satmarenilor fac un ocol mai mare.

Spune-ti parerea

*