voiajori

Presedintele FNCPR, a adresat o scrisoare producatorilor de ceasuri electronice dorind gasirea de solutii pentru reducerea preturilor la cipuri si la ceasurile electronice.

Gasiti scrisoare mai jos, urmand ca pe masura ce vor fi primite raspunsuri de la producatori si vor fi stabilite anumite directii de colaborare acestea sa fie aduse la cunostinta columbofililor.

“Dragă domnule,

Federaţia Naţională a Crescătorilor de porumbei din România vă aduce la cunoştinţă ȋn mod oficial că ȋncepând cu sezonul de concurs 2016, cipurile electronice utilizate ȋn concursurile organizate de asociaţiile noastre afiliate in tara, vor fi vandute de catre federatia noastra.
Vanzarea cipurilor va fi facuta de catre federatia noastra, fara comision suplimentar, catre asociatiile si crescatorii afiliati care vor primi cipurile de la asociatii.
Scopul acestei actiuni este de a ajuta la reducerea pretului la cipurile electronice utilizate de catre membrii Federatiei Nationale a Crescatorilor de Porumbei, avand in vedere faptul ca in Romania situatia economica nu este foarte buna, iar salariile nu pot fi comparate cu cele din tarile din Europa de Vest.
Cerem sprijinul dumneavoastra in acest sens solicitandu-va de o oferta pentru un pret foarte bun, un pret mai bun decat pretul existent in acest moment pe piata romaneasca pentru a ne ajuta in actiunile noastre, care au ca scop reducerea costurilor in sportul cu porumbeii.
In acelasi timp, va rugam sa ne trimiteti o oferta la un ceas cu un foarte bun raport pret – calitate, care sa fie extrem de accesibil oricarui columbofil din federatia noastra.
Compania care ne ofera cea mai buna oferta cu privire la acest pachet (cipurile si ceasurile), va deveni partener oficial al Federatiei Nationale Romane, cu toate beneficiile care decurg din acest privilegiu: publicitate speciala, stand special expozitia la nationala, numele companiei va fi mentionat pe toate documentele noastre oficiale ca partener, publicitate pe site-ul nostru national, bannere, facebook, etc.
Este simplu de inteles ca scopul final al companiei dumneavoastra este de a face profit, insa pentru a functiona, afacerea dumneavoastra are nevoie de cineva care sa organizeze concursuri si campionate, sa lucreze pentru promovarea sportului columbofil, astfel incat putem vorbi despre o multime de factori implicati si suntem convinsi ca stiti foarte bine acest lucru.
Acesta este motivul pentru care ne adresam dumneavoastra pentru a ne face o oferta speciala care va oferi membrilor nostri o satisfactie financiara si va determina membrii care inca folosesc ceasurile mecanice sa achizitioneze ceasuri electronice.
Asteptam cu mare interes opinia dumneavoastra si dupa ce am primit oferta, as dori sa facem o programare pentru a ne intalni si a realiza impreuna o afacere benefica atat pentru columbofilii romani cat si pentru firma dvs.
Multumim.

Cu stima,
Dipl. Ing. Marius Tunduc
Presedintele Federatiei Nationale Romane”

Adaugat pe 15 Jul 2015 de |  | 2,118 views

2 pareri la articolul “FNCPR A ADRESAT OFICIAL O SCRISOARE PRODUCATORILOR DE CEASURI ELECTRONICE”


  1. Gianbo says:

    Mi se pare corect. Dar dacă eu am bricon si vecinul are benzing ce facem? Din câte am citit doar o firma Va fii partenera deci înțeleg ca eu sau Vecinul trebuie ca la anul sa scoatem iar din buzunar minim 500€ Pt ceasul firmei partener al federatiei. Pai de ce nu puneti si sms gratis? Deci sa înțeleg ca de la anul nu mai plătesc 7 RON pe Cip ci doar 5 RON cat este cred prețul de fabricație? Aici miroase ca iar cineva trebuie sași bage bani in buzunar dar in fine suntem invatati

  2. onicas says:

    Mi se pare ca esti prost
    Din scrisoare se intelege clar ca fima care va oferii cele mai bune conditii va beneficia de conditii speciale de reclama si de astea
    Nu ca ceilalti vor fi dati afara
    Iar daca scade pretul cipului in opinia ta va baga cineva bani in buzunar
    Doamne cata prostie

Spune-ti parerea

*