voiajori

Datorita faptului ca suntem asaltati cu intrebari despre situatia preturilor cipurilor si a ceasurilor electronice, in urma demersurilor noastre catre producatorii de ceasuri va comunicam urmatoarele:
Consiliul director al FNCPR m-a mandatat sa port discutii cu firmele care au trimis oferte catre FNCPR pentru a identifica solutia cea mai convenabila pentru columbofili.

In ciuda faptului ca firmele Benzing si Bricon nu au raspuns favorabil solicitarii noastre de a scadea preturile cipurilor, pot sa va confirm azi ca suntem in negocieri avansate cu doi producatori de sisteme elctronice de constatare a porumbeilor (ceasuri electronice), si ca sper ca pana la finalul toamnei sa putem prezenta columbofililor romani o oferta extrem de avantajoasa financiar atat pentru sistemele de constatare cat si pentru cipuri.
Cred ca situatia actuala in care cipurile in Romania sunt mai scumpe ca si in Germania trebuie sa inceteze si impreuna sa gasim o formula care sa faca sportul columbofil si mai atractiv ca si pana acum.
Solutia identificata de mine va fi prezentata in Conferinta Nationala Columbofila a FNCPR pentru a fi sau nu validata de Conferinta.
Ulterior va fi prezentata public si pusa in aplicare in cadrul FNCPR. Data cea mai probabila cand noile sisteme vor putea fi achizitionate este Expozitia Nationala Columbofila a Romaniei, din 28 – 30 Ianuarie de la Bucuresti.
In nici un caz solutia oferita nu va presupune obligatia renuntarii la sistemele vechi de cronomentare existente in acest moment la crescatori, dar va fi o alternativa mult mai ieftina.
Ing. Dipl. Marius Tunduc

Presedinte FNCPR

Adaugat pe 21 Aug 2015 de |  | 1,825 views

5 pareri la articolul “COMUNICAT PRESEDINTE FNCPR”


  1. Sorin Atanasiu says:

    Imi miroase a interes financiar.
    Cum de nu a pasat nimanui pana acum de softuri?!

  2. Cristi.D says:

    Sa nu publicati cumva mes.ca doar am jicnit si am lovit in cultul personalitatii.Macar sa-i atrageti atentia,a mai fost cineva academician,dr.,ing.,si nu a ajuns bine.Seara buna.

  3. Adrian says:

    Un lucru foarte bun,dacă ar mai scădea si cotizațiile un unele județe ar fii si ma bine

  4. Manu says:

    Cristi D invata tu sa scrii prima data. Nu poti jicni pe nimeni, eventual jiGni pe cineva.
    Cat priveste titulatura dlui presedinte daca asta e scoala care a terminat-o si e inginer diplomat ce treaba ai tu? Incultii ca tine ce sa inteleaga…

  5. Cristi.D says:

    In trei randuri ,d-le Manu,ai facut doua greseli si faci pe altii inculti,interesant.
    P.S.Se trece doar prima functie.ex
    .ing.restul nu in cazul de fata.Exista sigur si unele excepti.

Spune-ti parerea

*