voiajori

Sambata 12.09.2015 a avut loc etapa finala la columbodromul FCI GRAND PRIX din localitatea Zimandu Nou – Judetul Arad.

Lansarea s-a efectuat din localitatea maghiara Sopron – 405 km. Cu toate ca vremea nu a fost cea mai favorabila porumbeii fiind nevoiti sa zboare impotriva vantului din fata, sosirile au fost bune. Semn ca porumbeii au avut o conditie fizica si o sanatae impecabila.

Castigatorii acestei editii sunt doi columbofili din judetul Caras. Unul dintre ei imi este prieten, Cosmin Copocean. In discutiile avute cu Cosmin, mi-a spus ca va merge la finala sa se simta bine in compania sutelor de columbofili de pretutindeni care vor fi prezenti la columbodrom si nimic mai mult. Ultimul lucru la care se astepta atat Cosmin cat si tandemul lui era sa castige finala. Iata ca dragostea si pasiunea lui si a tandemului fata de porumbeii lor au fost rasplatite printr-un rezultat remarcabil. LOC 1 SOPRON !!!

Castigatorul este un porumbel cu origini Koopman x Van Loon

Sincere felicitari, prietene!!!

In final as dori sa mai spun inca o data, daca mai era nevoie, ca unul dintre cele mai serioase columbodroame din Romania este cel patronat de domnul Cret Traian.

Din pacate in acest an nu am participat la acest minunat columbodrom dar cu siguranta in 2016 voi fi prezent atat cu un lot de pui cat si in MAREA FINALA unde  in ultimii 3 ani am lipsit desi in 2013 si 2014 am avut porumbei in finala… Totusi asi dori sa il felicit si pe colegul meu de club Iabloncic Iaroslav pentru rezultatele excelente obtinute atat la etapele trecute cat si in finala unde a ocupat Loc 4 As Porumbel si loc 26 finala clasand 2 din 2 la etapa Sopron.

De Vlad Fildan

Adaugat pe 13 Sep 2015 de |  | 2,395 views

4 pareri la articolul “Lupsa & Copocean – Loc 1 Finala Sopron Columbodrom FCI Arad”


  1. Vlad Fildan says:

    Felicitari Cosmin atat tie cat si tandemului tau. Ma bucur pentru reusita voastra!!!
    Felicitari si colegului meu de club Iabloncic.
    La anu sper sa fim adversari 🙂

  2. Alexandru says:

    Felicitari Cosmine
    Judetul Caras este din nou in frunte, de asta data prin tine si Lupsa

  3. Claudiu says:

    Felicitari baieti. Ati dat lovitura cea mare.

  4. Doru Sabau says:

    Numai sa fie organizat si la anu,ca din discutile cu dl. C. Traian nu e 100% ca va organiza si la anu din pacate. Seriozitatea,locul,ospitaliatea si multe altele care ridica acest columbodrom la un nivel inalt ma pune pe ganduri ca sa angajez si eu anul viitor la acest columbodrom.

Spune-ti parerea

*