voiajori

“First for quality pigeons”

,

CRESCATORIA IN CARE VISELE DEVIN REALITATE

,

,

,

Rezultat unic si greu de egalat in istoria columbofiliei: 7 dintre cei 24 de porumbei care au alcatuit Lotul National al Belgiei la Olimpiada Budapesta 2015 sunt de origine Herbots!!!

,


,

Nici o alta crescatorie nu a reusit sa produca atat de multi campioni nationali si porumbei olimpici in Belgia. De asemenea, acestia sunt singurii crescatori belgieni care au reusit sa castige de 7 ori titlul de As National!

Nu doar acesti campioni populeaza crescatoria Familiei Herbots, ci si alti campioni nationali, olimpici si castigatori de nationale reproduc in volierele din Dungelstraat 37. Aceasta echipa fantastica de porumbei constituie baza multor ani de succes la nivel national si international.

Jo Herbots: “Primim zilnic foarte multe multumiri din intreaga lume de la crescatori care concureaza cu succes cu porumbeii nostri si acest fapt ne stimuleaza sa muncim mai mult pentru a deveni mai buni. Prietenia si increderea primite din partea columbofililor sunt foarte pretioase pentru noi.”

In acest moment pe site-ul Federatiei Nationale a Crescatorilor de Porumbei din Romania se desfasoara o pre-licitatie cu 14 porumbei de o calitate exceptionala, cu origini selecte, alesi special pentru un eveniment de asemena anvergura precum Expozitia Europeana Bucuresti 29-30 ianuarie 2016.

Pre-licitatia se va incheia in 26.01.16 la orele 21.

Licitatia finala se va desfasura in sala Expozitiei Europene Bucuresti, sambata 30.01.16, incepand cu orele 12. Porumbeii pot fi examinati in mana la standul Herbots in aceeasi zi, intre orele 11-12.

Jo Herbots va sosi la Bucuresti special pentru acest eveniment si va sta la dispozitia dvs. la standul Herbots pentru a va oferi informatii despre porumbeii din licitatie.

Puteti vizualiza licitatia la urmatorul link:

http://www.federatianationalacolumbofila.ro/licitatii_porumbei/index.php?act=licitatii&id=8

,

,



Adaugat pe 22 Jan 2016 de |  | 1,954 views

Spune-ti parerea

*