voiajori

In aceasta seara la ora 21:00 se incheie licitatia.

Click aici pentru a accesa licitatia.

Aceasta licitatie are scopul strangerii de fonduri pentru micuta asociatie columbofila a Judetului Galati.

Pentru aceasta licitatie au oferit porumbei campionii Cobzaru Daniel, Butucanu Stefan, Fratii Tataru,  Adascalitei Ionut, Iovita Iulian si Sava Florin

O licitatie premium pentru iubitorii concursurilor de maraton.

Click aici pentru a accesa licitatia.

Din neatentie s-a strecurat o gresala iar cei 2 porumbei oferiti de domnul Gafton pentru licitatia Galati, i-a trimis din greseala si pentru licitatia dansului. In consecinta 2 porumbei apareau si la licitatia dansului si la licitatia pentru asociatia Galati.  Am sters porumbeii de la licitatia Galati si i-am lasat la licitatia dansului.

Ne cerem scuze pentru eventualele neplaceri.

Vlad Fildan.

Adaugat pe 7 Mar 2016 de |  | 3,973 views

6 pareri la articolul “Sfarsit Licitatie cu scopul strangerii de fonduri pentru Asociatia Columbofila Galati in aceasta seara la ora 21:00”


  1. lucian says:

    Super pasari, păcat ca pedigreele lor lasa de dorit!!!Pe viitor atentie mai mare la cine va face pedigreele!!! Ma refer la greselile care apar scrise gen:wim moller” sau la performantele unor pasari despre care nu scrie nimic!!!Deci putin mai detaliat pe viitor.In rest super pasari care ar avea loc in orice crescatorie iubitoare de maraton!V

  2. admin1 says:

    Da, aveti dreptate. In pedigree nu sunt specificate rezultatele parintilor, bunicilor etc. Totusi am incercat in descrierea fiecarui porumbel sa evidentiez rezultatele parintilor. Cei care doresc, ulterior, pot cauta pe FCPR rezultatele.

  3. Gabi says:

    Daca la o licitatie proprietarul nu ofera prea multe informatii are de pierdut, dar si de castigat.
    Datorita lipsei de informatii poate pierde un pret mai bun. Atunci cand se ofera absolut toate informatiile participa la licitatie atat persoanele documentate cat si persoanele prost documentate.
    Atunci cand nu ofera absolut toate informatiile are de castigat pt ca persoanele slab documentate nu o sa participe la licitatie, ceea ce e bine daca luam in considerare viitoarele referinte.

  4. Valentin says:

    Măcar in acest spațiu sa-si mai facă câteva precizări despre porumbei.

  5. Florin says:

    Greșeli ]n pedigree la porumbeii fraților Tataru. Serii care nu corespund cu performanțele notate. Informații eronate sau reacredință? Locul 3 Maraton Tataru Eugen GL 0640469 2013 F 18.43, nu cel menționat!!! Păcat, erau licitați pentru o cauză nobilă!

  6. admin1 says:

    Domnule Florin,
    Va asigur ca este o gresala neintentionata facuta de catre domnul Miron Daniel care a facut toate pedigreele in graba pentru toti porumbeii. Nu a trecut seria corecta in pedigree a bunicii din partea mamei. Credeti ca cineva ar fi asa tampit sa treaca rezultatele unui porumbel la o alta serie?
    Oamenii au facut un gest din suflet si au oferit pui din cei mai buni porumbei iar acest lucru este de apreciat.
    Cinste lor!

Spune-ti parerea

*