voiajori

In urma unei intalniri intre reprezentantii FCPR Maramures si FRSC Club Sighetu Marmatiei, cei 60 de mebrii ai clubului FRSC au luat decizia de a se alatura Asociatiei Columbofile Maramures afiliata FNCPR.

Astfel, Asociatia Maramures devine una dintre cele mai puternice asociatii din vestul tarii cu un numar foarte mare de membri.

Felicitari pentru decizia luata, mult succes  si un sezon 2016 cat mai bun.

Adaugat pe 14 Mar 2016 de |  | 4,647 views

6 pareri la articolul “Clubul Frsc Sightu Marmatiei s-a alaturat Asociatiei Columbofile Maramures FNCPR cu un nr. de 60 membrii”


  1. catalin says:

    Bravo,bine ati facut si noi in Prahova ne-am saturat de ,,federatia fantoma frsc,, schimba regulametu dupa o zi pe alta cum vrea impostoru asta de Margasoi

  2. Sandu says:

    Si ce fc Catalin te duci la FCPR Prahova unde conducatorii nostri iubiti au dat de pamannt cu categoria maraton pe care nu mai st in stare sa o mai organizeze.Bine ai venit la acasta federatie unde trebuie sa anunti porumbeii la fond-mare fond in max o ora, ptr ca altfel iti anuleaza etapa,indiferent daca ai botez nunta sau inmormantare tu trebuie sa anunti porumbeii.Jos cu dictatura asta frate ptr ca sa ajuns prea departe.

  3. Gabi says:

    Regulile nu inseamna dictatura! Cui nu ii plac regulile….. poate sta acasa si sa respecte propriile reguli 😉

  4. Liviu says:

    Felicitari pt ambele grupari,acest pas,trebuia facut de mult timp,e pacat ca un judet relativ mic sa fie impartit in doua,nu prea se putea iesii in evidenta cu rezultate nici de-o parte si nici de cealalta,Bravoooo!!!

  5. Sandu Constantin says:

    OK d-le Gabi dacă asa consideri tu. Dar sper sa nu ajungi vreodată sa imi dai dreptate.

Spune-ti parerea

*