voiajori

Adaugat pe 22 Mar 2016 de |  | 10,549 views

15 pareri la articolul “Invitatie Maraton National Madona – 30.07.2016 + 1000 km.”


  1. calin says:

    Eu nu inteleg de ce se imparte zona moldovei in doua? Avem Birzai si Madona in aceiasi zi cu distante aproximativ egale , care respecta rns-ul. daca vreti concurenta faceti un singur marathon si gata. Cati crescatori din alte zone vor baga la Birzai si Madona? Foarte putini sau vor baga rebuturile (pt ca porumbeii cu punctaje bune ii vor opri pt Maratonul zonal). Treceti peste orgolii si organizati un singur marathon.

  2. Fam Lucaci says:

    SUPER
    VIVA SWEERIN
    VIVA MADONA
    -maratonistii adevarati, nu pot rata aceste 2 etape in anul competitional 2016. Daca Dumnezeu imi da sanatate, la Sweerin voi juca cu toti porumbeii de maraton inclusiv cei de 1 an, indiferent unde va fi centru de imbarcare, cei care vor veni de la Sweerin vor fi imbarcati la Madona.
    Un vis devenit realitate, pot sa joc 2 etape de peste 1000km, respectiv 1100km. Cand a-m astfel de etape … ce as putea sa-mi mai doresc?

  3. Catalin says:

    Sunt 2etape.Barzaiul are pe planul Neamtului iar Madona pe al Sucevei.Fiind ultimele etape s-ar putea lasa orgolile deoparte si in loc de etapa comuna Code s -ar organiza Madona.Nu de alta dar marea znire la Barzai nu o vede nimeni.(fcpr.frsc.ucp).maratoane adevarate schwerin si madona.cu km peste 1000.

  4. Gabi says:

    Catalin, nici eu nu inteleg! Putea sa se renunte la Birzai si sa fie doar Madona care este un naraton adevarat pentru toti!

  5. Iulian Pavel says:

    D-le Gabi nu inteleg de ce Birzai nu este un maraton adevarat? La Neamt primul crescator are peste 1000 km, iar ultimul de la Vaslui 1140 km, in conditiile in care cei din Vaslui si chiar si multi crescatori din Bacau au la toate etapele de maraton peste 1000 km. Vor fi crescatori si de la noi care cu siguranta vor participa la etapa voastra si invers.

  6. J.C. says:

    Ca de obicei, ca la noi la nimeni,
    3 Maratoane in aceasi zi, se pot numi eventual seminationale,nici decum nationale.

  7. Dan Bc says:

    Este tipic pt Suceava, au fost ani cu doua etape de Gdansk in aceeasi zi cu lansare la ore diferite. Etapa de Birzai a fost anuntata din iarna ca o etapa seminationala cu invitatii pt toata tara. Gruparea nostra a facut un pas inapoi si au fost toti deacord sa facem etapa a doua de maraton comuna cu SV+Bt , sa mergem la etapa lor Code , dupa ce am batut palma ei au inceput promovarea etapei de Madona in aceeasi zi cu Birzaiul. Eu la Bc am prima etapa Seta 1000 km, a doua etapa Code 1115 km si era normal sa o facem comuna si pe ultima tot comuna sa avem numar si rezonanta. Eu la Birzai am 1085 km si o sa merg ca majoritatea din gruparea mea la Birzai cu fond de premiere propriu !!

  8. Gabi says:

    Domnul Pavel, nu era mai ok sa fie Madona in loc de Birzai? Asta este parerea mea…la fel cum dumneavoastra aveti o parerea asa si altii au parerea lor. Succes tuturor celor care vor participa atat la etapa Birzai cat si la etapa Madona.

  9. Catalin says:

    Domnul IULIAN PAVEL va intelegem dar tot dumneavoastra din grupare neamt erati nemultumiti ca intra porumbei de fond. Pe prima zona.

  10. Iulian Pavel says:

    Gabi si Catalin tin sa va aduc la cunostinta ca mai marii maratonisti din SV si BT , foarte greu au fost de convins sa jucam macar etapa de CODE impreuna “Punctele se fac si din numar mic de porumbei”.

  11. Catalin says:

    Domnul pavel cititi cu atentie ce am scris nu am specificat decat 2etape diferite pe 2planuri diferite.si remarca la “intra porumbei de fond pe zona1”.

  12. Valy says:

    Cine o sa ajunga pana acolo e liber sa zboare unde vrea,e si o oportunitate pentru categoria crescator avand 4 si nu 3 concursuri de maraton.Ar fi foarte bine daca in viitor sa putem copia modelul din vest cu 7-9 maratoane pe o zona mult mai mare tip provincial cu unde fiecare poate juca mai lejer nemaifiind ingradit doar de 3 etape unde daca ratezi una deja o categorie a disparut.Daca tot vrem a juca toata moldova impreuna trebuie ajuns la un consens la categoria maraton unde noi cei din nord sa putem avea 1,2 etape lungi dar si cei din sud sa nu aiba numai etape lungi,de asta zic ca modelul vestic ar trebuii inplementat si la noi.

  13. Catalin says:

    Domnilor frumoasa discutie..dar de s-ar dori cu adevarat am putea organiza toata lumea din moldova ,muntenia,dobrogea etapa comuna pe ucraina unde distante aeriene ar varia de la 40-60km o provincie la alta s ar aduna un numar impresionant de porumbei.Atunci am vedea adevarati maratonisti.nu s-ar face clasamente pe centre zone. Judete…ci doar un singur clasament …unde neni nu ar avea de obiectat.Ar putea participa si vestu ar intege ce inseamna pt un porumbel a strabate900km si a da de lantul muntos…va multumesc si mai mari tururor federatilor sa se gandeasca dac nu le cer prea mult la aceasta ideie.

  14. misu says:

    Catalin, dupa cum scrii esti din Suceava sau Botosani. Ar trebui sa-i convingi pe-ai vostri sa vrea za mearga pe Ukraina, dela Neamt pana la Olt cam toti ar vrea sa mearga pe Ukraina, mai putin voi asa ca las-o mai moale nu mai aruncati “goange” ca nu vrea ala sau ala (referitor la federatie nu are nici o treaba iti aproba ce o sa va doriti). Neamt, Bacau Iasi chiar au zburat pe Ukraina acum 2 ani, mai jos la Galati Braila Constanta nici n-ar sta pe ganduri (poate Vrancea sa aibe ceva retineri) iar de la Bucuresti spre Mehedinti oricum au acest traseu (ca sa nu mai vb c-ar putea participa si foarte multi de la UCP in aceleasi clasamente). Deci ar fi 3 sferturi de tara pe aceasta directie…….dar vor disparea multi “geambashi” de porumbei…..asa ca incercati sa va rezolvati problemele si apoi……

  15. liviu says:

    Madona este pentru sv bt sa avem si noi o etapa cu distanta peste o 1000km .La Birzai avem 900km acesta este singurul motiv pentru care sint etapele in aceiasi zi .Dupa doua etape de 1000km nu pot crescatorii din nt o etapa de1200km.

Spune-ti parerea

*