voiajori

Update: masinile au ajuns pe locul de lansare.

Porumbeii au fost hraniti si adapati.

Hranire vineri seara:

Adapare vineri seara:

https://www.facebook.com/voiajorul.bihor?fref=ts

Judetele din vestul Romaniei au imbarcat joi, 16.06.2016 porumbeii pentru prima etapa de maraton cu lansare din localitatea germana Magdenburg.

S-au strans 4.740 de porumbei din cele 6 judete.

Click aici pentru a acesa clasamentul provizoriu.

Adaugat pe 17 Jun 2016 de |  | 2,174 views

3 pareri la articolul “Maraton Magdenburg – TM., AR., BH., SM., SJ., MM – 4.740 PORUMBEI”


  1. Fam Lucaci says:

    Din pacate organizatorii si-au aratat din nou limitele.
    1-Colegi nostri de la Carei joaca degeaba -898km cum vi se pare domnilor organizatori? E corect fata de cineva care-si pregateste pasarile pt maraton, sa va bateti joc de munca lor?
    2- oare porumbeii n-au fost miscati in aceasta dimineata( masinile) inainte de lansare? ma intreb, ora de lansare-i dubioasa, ora 7:50 arata ca sa facut lansare in graba, studiind putin psihologia asta deducem. Sper sa fie doar o interpretare gresita din partea mea, sper.

  2. Marius says:

    Felicitari organizatorilor . Felicitari celor care au calculat distanta astfel incat celor din prima linie sa nu le iasa distanta regulamentara, inca o data m-am convins ca sunt niste baieti “destepti ” . Asta ca sa nu zic ca sigur se va face ceva derogare…. ca doar traim in Romania…. Daca s-ar supune la vot eu nu as accepta derogarea, si organizatorii sa isi asume greseala, printr-un comunicat in care sa isi ceara macar scuze , asa ma astept de la niste oameni civilizati… Inca o data BRAVO!!!!

  3. Alţii se lungesc în distanţă de frică ca primul din zonă să nu intre sub limita de 900 km, deoarece nu poţi pune maşina cu mâna pe un anumit loc de lansare să faci 901 km primului din zonă, iar alţii obţin derogari. Să vă fie ruşine!

Spune-ti parerea

*