voiajori

Sosiri excelente la Berlin National pentru Zgarb Viorel din judetul Bihor care ocupa pe clasamentul provizoriu locurile 4 ,13 si 26 National din 5054 porumbei.981 km

Prima femela 548287-12 este inregistrata la 06.06.59.(vit. 1113 m.p.) pierde locul trei la cateva secunde .a fost concurata pe pui de 10 zile…
Ambi parinti sunt Gaby vandenabele :


A doua si favorita este 711636-13 locul 13 National sosita la 06.40.57.(vit.1072 m.p.) la fel pe pui de 8 zile.are Norma la Mare Fond cu aprox.4 pct. penalizare.

Tatal femelei este de la Savu Florin frate cu Nikita 2 National maraton 2012

Mama este fiica dintr-o femela reproducatoare de la Familia Lucaci.

Al treilea mascul 910126-14 locul 26 National soseste la 07.19.21.(vit.1028.m.p.)

Tatal masculului este tot din crescatoria Savu Florin linea Charly

Mama este de la Stanik Ionut Oradea.

Domnul Zgard Viorel are 5  sositi pana la ora 11.21. din 6 angajati…

Adaugat pe 31 Jul 2016 de |  | 3,049 views

3 pareri la articolul “Sosiri excelente pentru Zgard Viorel (BH) la etapa Berlin – 4,13,26 pe clasamentul provizoriu”


  1. Fam Lucaci says:

    Felicitari prietene, ma bucur in momentul in care vad prietenii mei jucand cel mai bine din judet, in urma cu 2 ani OLIMPICUL Sztanyik iar acum tu. Sper ca la anu prietenul meu Fildan Ionut sa preia stafeta.
    Intr-o alta ordine de idei sa reamintim ca esti si locul 1 CRESCATOR BERLIN. A-i avut un sezon de vis, sunt omul care a-m stiut ca vei juca foarte bine, dupa prima etapa de viteza pe saitul Columbofil.com spuneam “cei mai puternici in 2016 vor fi: Zgard, Bondar si Vancea” nu ma-m inselat, columbofilia e stiinta (se poate verifica pe Columbofil.com cele spuse). Un alt lucru demn de subliniat e felul in care ai jucat de la categoria crescator viteza unde esti campion, demifond deasemenea campion, general, mare fond si sa nu uitam ca ai pierdut o echipa de loc 1 zona de vest la mare fond, datorita anuntului la porumbelul 2 cu o intarziere de 20 secunde. Cu acea echipa si asta de la Berlin erai in top 3 national mare fond crescatori. Deasemenea esti la mai multe categorii in top 3 pasare.
    “Topanule’ esti unul dintre putini din Bihor care a-i dat 500 E pe un pui, deasemenea a-i investit bani multi in porumbei de calitate, daca mai punem la socoteala si faptul ca esti indrumat de un fenomen a-l columbofilie vestice in persoana Campionului Burca, el cu Simi fac parte din alta lume, la astia columbofilia e ARTA (referire la zona de vest). Deasemenea pasarile de la Savu sunt de o calitate extraordinara in aceaiasi termeni putem povesti si de porumbeii lui Sztanyik (porumbeii lui au jucat uichendul acesta fenomenal in 4 crescatorii din vest si din moldova la peste 1200km moldova asta se numeste material) deasemenea ai un ochi format, multi vad putini obsearva tu faci parte din cei care si obsearva.
    Zgard cu siguranta te vom gasi si-n anii viitori in top, faci parte din generatia care va face performanta, tu, Mugurel, Vladut si Ionut Fildan, Bondar, Costel, viitorul depinde de voi.
    FELICITARI CRESCATORUL ANULUI 2016
    WIWA ZGARD WIWA ZGARD 🙂

  2. istoc cosmin says:

    Felicitari!!!
    Un om care are puterea sa spuna provenienta porumbeilor, un om care te respecta cand esti in vizita la el … un baiat de caracter … Felicitari!!! sunt mandru ca vii de la centrul Beius,
    Felicitari si celorlalti colegi, baieti adevarati.

  3. dan timpa says:

    Felicitari!

Spune-ti parerea

*