voiajori

Tandemul Curea C-tin + Dinu din localitatea Gataia, jud. Timis este cunoscut in vestul tarii si nu numai, ca si un tandem foarte puternic cand vine vorba de concursurile de maraton. Doi oameni simpli care iubesc porumbeii si maratoanele.

Am avut deosebita placere sa vorbesc cu dl. Dinu anul trecut cand a obtinut rezultate remarcabile la concursurile Schwerin National 1.157 km. si Berlin National 1.006 km. Doream sa postez pe site un scurt interviu despre isprava lor la cele doua maratoane.  Elegant si respectuos m-au refuzat spunand ca sunt alti columbofili mult mai valorosi la care ar trebui sa le iau interviu, ei fiind la inceput de drum.

M-am bucurat enorm in acest weekend cand am vazut ca au castigat etapa de Berlin National 1.059 km. Sosirea primului porumbel nu a fost o exceptie, avand sosiri extraordinare in continuarea diminetii de Duminica.

Mai jos va prezentam castigatorul etapei Berlin National 2016:

Masculul, 0581388-2014, este direct din porumbeii domnului Geacu Gheorghe – Constanta,  locul 1 si locul 2  maraton palmares 2008 si fond palmares 2008.

Cu aceasta etapa reuseste sa incheie norma la Maraton + As Maraton

Echipa columbofil.net le transmite felicitari si mult succes in continuare.

Adaugat pe 2 Aug 2016 de |  | 5,394 views

14 pareri la articolul “Curea C-tin + Dinu – 1 National Berlin 2016 cu RO 581388-14 M – 1.059 km.”


  1. sam taranu says:

    Felicitari !

  2. ALIN TM says:

    Felicitari!

  3. Calin Popa says:

    felicitari! bravo, porumbei superbi.

  4. Cioara Daniel says:

    Felicitări.

  5. Oros Bogdan says:

    Felicitări!

  6. Ursu Cornel + Isac says:

    FELICITĂRI!!!!!!
    Ma bucur din suflet pt Dvs.Succes in continuare.

  7. caragea says:

    Super rezultat! Felicitari si mult succes in continuare.

  8. Mecea Sorin says:

    Sincere felicitări. …crescatori de calitate. ..pasari la fel. Bafta mai departe

  9. geacu says:

    Felicitari Fam.Curea! Baieti seriosi cu dragoste si daruire pentru porumbei.Respect pentru porumbeii si columbofilii participanti la un asa nivel sportiv.Cu totii stim ce munca se depune,ce sacrificii se fac,cat timp se dedica pentru acest frumos hobby.

  10. ALIN KARSCU says:

    FELICITARI DIN TOT SUFLETUL…SUNTETI CEI MAI BUNI LA MARATON…Eu personal am avut placerea sa vad porumbei si sa ii analizez la mana chiar cu o zi inainte de marea victorie impreuna cu DINU….Am ramas fara cuvinte…O COLECTIE IMPRESIONANTA DE REPRODUCATORI,TOTI FII,FRATI SI NEPOTI DIN CASTIGATORI NATIONALI SAU INTERNATIONALI LA BARCELONA…SI NU NUMAI..Si de aici intervine mana crescatorului,iscusinta si priceperea,domnului DINU,care a reusit sa dovedeasca intr-un timp relativ scurt valoarea crescatoriei CUREA C-TIN DINU….MA BUCUR ENORM PENTRU VOI…PENTRU CA MERITATI…PENTRU CA AVETI VALOARE…PENTRU CA SUNTETI CEI MAI BUNI….FELICITARI TANDEMULUI

  11. DOBAN COSMIN says:

    SINCERE FELICITARI !!! PTR REZULTATE SPECTACULOASE !

  12. dan timpa says:

    Felicitari!Un rezultat de senzatie, in ciuda vantului lateral!Bravo!

  13. Curea Dinu says:

    Va mulțumim tuturor pentru felicitări,într-adevăr este un porumbel deosebit fiind frate de mama cu locul doi național palmares maraton 2008

Spune-ti parerea

*