voiajori

O noua era, Un nou concept: campioni “adevarati”

Timpurile evolueaza si noi odata cu ele. Sportul columbofil evolueaza si noi tinem pasul. Pretentiile columbofililor evolueaza si noi ne aliniem.

“Elita Natural” sau “Elite of Natural”: Campioni si porumbei olimpici! Pui cu certificat ADN.

Ce este“Elita Natural sau Elite of Natural”?

“Elita Natural” este un “Nou Nivel” pe care noi, cei de la Natural Granen si colaboratorii nostrii il oferim clientilor nostrii.

Pe langa porumbeii din Natural Breeding Station, am infiintat un centru de reproductie de elita, centru din care se pot comanda pui pe parcursul anului, evident la un alt nivel de pret.

Pe parcursul ultimilor ani, s-a investit masiv in mod special in “Elita” porumbeilor care populeaza aceste compartimente de reproductie speciale.

Ce porumbei se gasesc in volierele “Elita Natural”?

Se gasesc porumbei cu totul si cu totul speciali, cu performante deosebite sau, rude foarte apropiate lor.

Am achizitionat intr-o prima faza, porumbei deosebiti precum “Olympic Belgian”, locul 2 porumbel olimpic pentru Olanda si locul 5 International la Nitra,  iar recent, am achizitionat celebrul  “Narbonne”, 9 International Narbonne din 12,528 porumbei. Am adus in volierele noastre pui, frati, surori, porumbei din familiiile acestor AS National.  Totul pentru “Elita Natural”.


Ce linii de porumbei se gasesc in volierele “Elita Natural”?

Pe langa porumbeii de exceptie mentionati mai sus, am facut o selectie speciala a unor linii care sa populeze volierele “Elita Natural”. Porumbei de la Gaston Van de Wouwer, Gerard Koopman, Dirk van Dijk si mai recent, Etienne Meirlaen. Astfel de porumbei au fost achizitionati si populeaza compartimentele de reproductie.

Ce garantie ofera “Elita Natural”?

Fiecare pui care pleaca din volierele noastre spre clientii nostrii sunt atent ingrijiti, crescuti si selectati.

Dar, pe langa asta, pleaca insotiti de un certificat ADN, certificat care atesta provenienta lui, care garanteaza parintii si sangele care l-a mostenit.

Ce este nou in acest concept?

Pe langa calitatea deosebita a porumbeilor prezenti in volierele noastre, punem la dispozitia clientilor nostrii o modalitate de comanda speciala: fiecare mascul din volierele noastre are alocate anual 4 femele cu care poate fi imperecheat. Astfel, fiecare client isi poate alege din ce parinti sa comande pui: masculul “special” si oricare din cele 4 femele alocate lui. Una sau mai multe, poate chiar toate 4.

Pe langa asta, pe parcursul anului, exista posibilitatea de a cumpara in mod direct pui disponibili, acestia fiind expusi individual spre vanzare, alaturi de poze, pedigree si certifcat ADN.

Cum pot fi cumparati pui din volierele Elita Natural?

La acest moment, comenzile se fac doar telefonic la 0727403618 si 0746033427 sau, la adresa de email natural.granen.ro@gmail.com.

Informatii extra despre pui disponibili, cat si despre reproducatori se gasesc direct pe site-ul www.natural-elite-pigeons.be

In curand insa, odata cu lansarea platformei integrate Natural Romania, veti regasi toate aceste informatii in limba romana si mereu la indemana.

Ne vedem curand !

Echipa Natural Elite.

Adaugat pe 9 Sep 2016 de |  | 2,519 views

Spune-ti parerea

*