voiajori

Aseara s-a terminat licitatia primelor 10.000 de inele OFICIALE, si am subliniat OFICIALE pentru ca aceste inele sunt singurele care pot aduce porumbelului participarea la Olimpiada sau Cupa Europei, datorita afilierii FNCPR la FCI.

MOTIVELE pentru care am optat pentru licitatie sunt foarte simple: seriile mici erau solicitate in trecut de prieteni, cunostinte, … iar la ele aveau acces doar cei care erau apropiati conducerii federatiei noastre. Asta e adevarul, pur si simplu.

Personal nu am mai dorit sa perpetuam acest mod de impartire al acestora si pentru ca orice organizatie serioasa are nevoie de bani pentru proiectele proprii am ales calea licitarii acestor inele.

Doi columbofili de apreciat, adica Florin Gatejescu si subsemnatul au ales dupa ce au castigat aseara cate o serie mica sa doneze banii licitati dar sa repuna inelele pentru o noua licitatie ca sa intre mai multi bani in proiectul nostru.

SCOPUL, atat anul trecut (donatie pentru o cauza caritabila) cat si anul acesta, sumele obtinute sunt folosite ca si donatii.

De ce? Pentru ca alaturi de noi, rasfatatii sortii, exista foarte multa lume care sufera, oameni sau copii bolnavi care au nevoie de un zambet dar mai ales de un ajutor consistent.

Anul acesta suma obtinuta va fi folosita pentru a se achizitiona ceasuri Topigeon, care vor fi donate unor columbofili cu varsta de pana la 20 de ani, care au posibilitati materiale mai scazute si nu sunt copii de columbofili.

EXPLICATII: ceasurile achizitionate vor fi distribuite in cadrul unei TOMBOLE, extrase de Andreea Marin in cadrul Galei Campionilor. Pentru aceasta fiecare asociatie va avea dreptul la 2 bilete de tombola, cu numele asociatiei pe ele, care vor fi introduse intr-o urna de unde vor fi extrase.

Ulterior, asociatiile castigatoare vor primii ceasurile, si se obliga sa le de-a gratuit spre utilizare unor tineri cu posibilitati materiale mai reduse care le vor folosi atata timp cat vor concura. Cand nu vor mai concura le vor da inapoi asociatiei care le va darui in acelasi mod altor tineri.

Asociatiile vor fi obligate sa trimita poza cu columbofilul impreuna cu ceasul, si normal datele acestuia.

Pana in acest moment aproximativ 30 de ceasuri vor fi distribuite prin Tombola, dar mai avem o donatie din partea lui Lothar Lessmeister si Hugo Kipp, fiecare cate 3 pui care vor fi licitati iar banii vor merge tot pentru a se achizitiona ceasuri.

Alaturi de acestia este binevenita orice donatie sau sponsorizare din partea celor care cred si pot, sa doneze o suma de bani pentru dezvoltarea columbofiliei romanesti!!!

Inchei prin a va dorii un An Nou Fericit!, cu sanatate si impliniri alaturi de cei dragi ai vostrii!!!

Presedinte FNCPR – Tunduc Marius

Adaugat pe 26 Dec 2016 de |  | 2,160 views

2 pareri la articolul “LICITATIA CELOR 10.000 DE INELE – MOTIVE, SCOP SI EXPLICATII”


  1. luthienn says:

    deci sa inteleg ca restul inelelor is degeaba?

  2. UNGUREANU CEZAR says:

    Felicit din toata inima aceasta initiativa. In aceasta goana disperata dupa rezultate si trofee,foarte putini sunt cei care se gandesc la viitorul acestui sport minunat.Iar viitorul il reprezinta acesti tineri, care din pacate nu sunt sprijiniti de nimeni. Sincere felicitari celor care au pornit acest proiect si celor care il sustin. Sarbatori fericite tuturor!!!

Spune-ti parerea

*