voiajori

 

Frankfurt National. Editia a II a.

Dupa ce etapa Berlin National a reusit sa capteze toata atentia maratonistilor din Transilvania, Vest si Moldova, Frankfurt National, la a doua editie, ii calca pe urme. Se pare, conform ultimelor informatii, ca un numar record de peste 10.000 de porumbei vor fi imbarcati pentru aceasta etapa de aproximativ 1.000 columbofili. Apetitul pentru zborurile de distanta lunga creste de la an la an in randul columbofililor romani, fiind cu siguranta in acest moment cele mai urmarite concursuri. 

Organizatori: 

Organizatorii acestei etape sunt judetul Alba si Club Maraton Transilvania prin reprezentantii Huzu Alexandru si Panduru Dan.

Cu siguranta vor face tot ce le sta in putinta pentru a iesi o etapa de vis si spun acest lucru pentru ca ii cunosc pe ambii. Iar presedintele FNCPR, domnul Marius Tunduc se va implica cu siguranta, aducand un mare plus prin experienta acumulata pentru o astfel de etapa, in cei 7 ani de organizare a etapei Berlin National, etapa nr. 1 de maraton din Romania ca si mediatizare si anvergura.

Imbarcare:

Imbarcarea va avea loc miercuri 04.07.2018. Orele vor fi anuntate pe fiecare centru in parte dupa definitivarea tuturor centrelor de imbarcare.

Lansarea va avea loc  sambata 07.07.2018 cat mai devreme daca conditiile meteo o vor permite.

.

Centre de imbarcare:

Pentru aceasta etapa care cred ca va avea un succes la fel de mare ca si Berlin National s-au stabilit 7 zone (clasamente, + cele pe centru de imbarcare conforme cu RNS) pe care le puteti vedea in imaginea de mai jos!

Pana in acest moment s-au stabilit 9 centre de imbarcare: Alba Iulia, Arad, Baia Mare, Oradea, Cluj Napoca, Caransebeş, Satu Mare, Suceava, Timişoara, urmând ca în următoarele zile să se definitiveze această listă. 

Premii:

Pentru o astfel de etapa care se doreste a fi un etalon, premiile nu trebuie sa lipseasca. Astfel, se vor premia:

Loc 1 centru de imbarcare – 300 euro

Loc 2 centru de imbarcare – 200 euro

Loc 3 centru de imbarcare – 100 euro

Sponsorul oficial al acestei etape, “Rohnfried Romania”, se va ocupa de premierea primelor 3 locuri la crescatori pe fiecare centru de imbarcare cu produse columbofile.

Ramaneti aproape pentru informatii de ultima ora!

De Vlad Fildan 

Adaugat pe 27 Jun 2018 de |  | 2,434 views

Spune-ti parerea

*