voiajori

Detalii despre abonamentul revistei columbofile Natural Sport în 2018

 

Dragii noștri cititori, revista Natural Sport în România a ajuns deja la al patrulea număr. Sperăm din tot sufletul că eforturile noastre își ating ținta, astfel încât să vă bucurați pe deplin de conținutul de calitate al acestei reviste.

 

Mai ales că, începând cu numărul 4, vom introduce în paginile revistei şi subiecte din actualitatea columbofilă românească. Vom promova crescători români titraţi de pe întreg cuprinsul ţării şi din toate entităţile columbofile. Oameni nu doar cu o cultură columbofilă extraordinară, ci şi cu poveşti de viaţă interesante, de la care oricine are ceva de învăţat. Vor fi interviuri ample, atractive, pe alocuri neconvenţionale, în cuprinsul cărora vom încerca să surprindem aspecte cât mai detaliate şi inedite despre metodele de pregătire a porumbeilor practicate de crescătorii respectivi, punând accent pe calitatea şi aplicabilitatea informaţiilor oferite, şi încercând totodată să eludăm tiparul clasic al unui interviu standard.

 

Subiectele revistei abordează chestiuni concrete legate de sportul columbofil, lucruri de care fiecare dintre noi are nevoie şi de care se loveşte zi de zi în activitatea sa. Dacă suntem informaţi, devenim mai buni, înţelegem mai uşor de unde vin, unde pot duce şi cum pot fi prevenite multe dintre problemele columbofile zilnice.  

 

După cum bine știți, primele 3 ediții au fost expediate gratuit tuturor celor care s-au abonat prin toate sursele disponibile: online, telefonic, la magazinul nostru din Simeria sau la distribuitorii noștri oficiali. Surprinzător sau nu, peste 1000 de columbofili au beneficiat deja de aceste prime 3 numere gratuite, iar asta ne spune că revista noastră are toate șansele să devină cea mai citită revistă columbofilă din România. Din păcate nu am reușit să atragem suficient de mulți sponsori în acest proiect și astfel revista devine dependentă de numărul de abonamente pentru a continua să apară.

 

Așadar, vă rugăm să ne susțineți eforturile prin a vă abona la perioada rămasă până la finele lui 2018, pentru 6 numere.

 

 

 
 

Cum vă puteți abona? Destul de simplu:

• Telefonic la unul din numerele de telefon 0756 197 688 sau 0727 403 618

• Online, pe www.naturalgranen.ro

• La magazinul nostru din Simeria, Str. Cuza Voda Nr. 26, Județul Hunedoara

• La oricare dintre distribuitorii noștri agreați (întrebați la magazinul de unde va aprovizionați cu produse Natural dacă preiau abonamente pentru revista Natural Sport, iar dacă nu o fac, cereți-le să discute cu noi și să preia abonamente

• Prin intermediul clubului columbofil la care activați (un abonament de grup este mai ușor de gestionat și livrearea o vom face noi, pentru toți cei din club care s-au abonat, prin curier rapid). Vorbiți cu colegii de club și contactați-ne pentru a stabili detaliile.

 

Prețuri, detalii logistice și tipuri de abonamente:

Prețul standard al unui abonament tipărit pentru 6 luni de zile (până la finele lui 2018) este de 70 lei.

• Transportul prin Poșta Română este gratuit

• Transportul prin curier rapid este după cum urmează:

– în București costă 7.7 lei per ediție (46 lei pentru 6 luni, total abonament = 116 lei)

– în orașele din țară costă 11.5 lei (69 lei pentru 6 luni, total abonament = 139 lei)

– pentru localitățile la care se aplică kilometri suplimentari (în zonele rurale, la sat, sau zone urbane îndepărtate de orașe), principale, curierul taxează cu 0,95 bani per kilometru). Acest lucru poate situa costul total al unui abonament la sume cuprinse între 139 lei și 250 lei.

 

Pentru o situație finală, vă rugăm să ne contactați telefonic și noi vom cere curierului un cost exact pentru adresa dumneavoastră.

 

Prețul unui abonament standard electronic (varianta electronică a revistei) este de 50 lei pentru cele 6 luni din 2018. Optând pentru acest tip de abonament, veți avea access la fiecare număr al revistei, în format electronic, într-o secțiune dedicată revistei, pe www.naturalgranen.ro sau, chiar pe adresa dumneavoastră de email.

 

Modalități de plată:

Plata abonamentelor poate fi efectuată în mai multe moduri:

• Plata prin bancă:

– Depunere în contul RO66 RZBR 0000 0600 2008 4704, Raiffeisen Bank, deschis pe numele Green Lead Developement SRL, Simeria, Jud. Hunedoara

– Plata prin ordin de plată în contul RO66 RZBR 0000 0600 2008 4704, Raiffeisen Bank, deschis pe numele Green Lead Developement SRL, Simeria, Jud. Hunedoara, online sau fizic din banca dumenavoastră

• Plata în numerar la magazinul nostru din Simeria sau la oricare dintre distribuitorii noștri agreați • Plata prin Mandat Poștal, prin Poșta Română, către SC Green Lead Developement SRL, Str. Cuza Vodă, Nr 26, Simeria, Județul Hunedoara.

 

Pentru oricare din aceste tipuri de plată este absolut necesar să specificați

– tipul de abonament,

– numele dumnevoastră în clar,

– localitatea.

 

În cazul în care efectuați plata la magazin, la distribuitori sau prin Mandat Poștal Poșta Română, este neapărat necesar să specificați în clar numele, prenumele, strada, numărul, localitatea, comuna dacă este cazul, județul, numărul de telefon și adresa de email.

 

Mulţumim pentru susţinere şi pentru o columbofilie mai bună în întreaga ţară.

 

Echipa Natural Sport (Natural Granen Romania)

Componenţa echipei: Cure Jean Francois, Cosmin Goţia, Lăcrămioara Trufaş, Daniel Patachi şi Andrei Oprea.

Adaugat pe 16 Sep 2018 de |  | 2,155 views

Spune-ti parerea

*