voiajori

In aceasta seara la ora 21:00 se incheie 3 licitatii:

Columbodromul Diamond Tg. Frumos din judetul Iasi a avut prima editie in anul 2018. Proprietarii acestui columbodrom fiind domnii Mancas Vasile si Voicu Vlad, doi tineri pasionati de porumbei care au dat dovada de seriozitate maxima inca din primul an de activitate.

Dupa finalizarea primei editii, toti porumbeii vor fi scosi pe rand la licitatie aici, pe columbofil.net

Astfel, va oferim spre licitate al doilea grup de 20 de porumbei in care gasiti: 2, 6, 7, 8 Finala + Loc 1 & 2 As, de altfel singurii porumbei care au resuit sa claseze in primii 30% toate cele 5 etape.

Click aici pentru a accesa licitatia Columbodromului Tg. Frumos

Licitatie cu 14 pui oferiti de Pascale Florin – Tulcea


Domnul Pascale Florin, un mare pasionat al concursurilor de maraton si maraton extrem, a luat decizia in urma cu cativa ani sa investeasca masiv in porumbei de cea mai buna calitate, zburatori consacrati dar si sange de cea mai buna calitate de la crescatori celebri din vest. In urma acestor investitii, doreste sa ofere un grup de 14 pui din achizitiile facute. In aceasta licitatie gasiti descendenti din New Laureaat, Kleine Jade, Barca Power etc.

Click aici  pentru a accesa licitatia Pascale Florin

Licitatie cu 16 porumbei oferiti de Moraru Daniel – Mioveni – ULTIMA PARTE
Pentru cine nu il cunoaste domnul Moraru Daniel este un tanar columbofil care a investit masiv in porumbei in ultimii ani . Datorita unor probleme personale Daniel a luat decizia de a pune stop columbofiliei pentru cativa ani !

Click aici pentru a accesa licitatia Moraru Daniel

Adaugat pe 14 Oct 2018 de |  | 1,987 views

Spune-ti parerea

*