voiajori

Pentru al doilea an consecutiv, Wim Muller, legendarul maratonist olandez, ofera la licitatie prin intermediul site-ului nostru, un grup de 10 porumbei cu origini SENZATIONALE. Fii/fiice si frati cu starurile sezonului 2017-2018!

Click aici pentru a accesa licitatia

Cu peste 25 de ani de activitate columbofila la cel mai inalt nivel, cu porumbei de cea mai buna calitate, tinteste mereu concursul de maraton suprem BARCELONA. Si-a creat o familie de porumbei care se evidentiaza la concursurile grele de maraton, cu vant din fata si canicula.

In aceasta licitatie Wim pune la dispozitie 10 pui din cei mai buni porumbei ai sezonului 2017-2018. O ocazie unica de a achizitiona porumbei cu sange de mare clasa.

NOU! VIDEO!!! Wim Muller a realizat chiar azi video-uri de prezentare cu fiecare porumbel din licitatie, totul pentru o informare corecta pentru dumneavoastra! Suntem probabil unici in Europa care oferim astfel de video-uri realizate chiar de proprietari, totul din respect pentru dumneavoastra, clientii nostri!

Atentie! Porumbeii sunt in crescatoria Wim Muller. Transportul din Olanda pana la cumparator costa 140 lei/ porumbel si va fi suportat de catre acesta! .

 

Adaugat pe 14 Nov 2018 de |  | 3,602 views

Spune-ti parerea

*