voiajori

Pentru prima data, Jan van de Pasch si fiica au oferit in Romania porumbei la licitatie pe site-ul nostru. Inca de atunci am reusit sa avem o relatie de respect reciproc si totodata admiratie fata de rezultatele lor. Timpul a trecut iar clientii nostri ne scriu mereu ori ne suna pentru a ne informa cu privire la rezultatele obtinute din descendenti Pasch cumparati de pe site-ul nostru. Ultima referinta vine din partea multiplului campion national si judetean, Habaci Calin, care este extrem de multumit de puii obtinuti din originalii Pasch achizitionati de pe site-ul nostru, porumbei cu peste 10 clasari intr-un an de la 100 la 650 km.

Click aici pentru a accesa licitatia Jan van de Pasch & Fiica

Este de inteles obtinerea rezultatelor bune cu porumbeii lui pentru ca a avut nu mai putin de 15 porumbei olimpici…. Greu de egalat!

Va oferim si in acest an, un grup de 10 pui 2018 cu origini foarte bune pentru iubitorii concursurilor de 100-700 km.

NOU! Jan van de Pasch impreuna cu fiica lui, Leanne, au realizat video cu fiecare porumbel in parte pentru a va oferi o imagine cat mai corecta. Porumbei care arata impecabil dupa cum se poate observa si in video-uri!

 

Atentie! Porumbeii sunt in crescatoria Jan van de Pasch – Olanda. Transportul pana la cumparator costa 140 lei/ porumbel si va fi suportat de catre acesta.

 

Adaugat pe 21 Nov 2018 de |  | 2,299 views

Spune-ti parerea

*