voiajori

In aceasta seara la ora 21:00 se incheie licitatia in care Chris Beckers ofera 12 porumbei cu origini de top pentru categoria maraton cum ar fi descendenti din porumbei de la urmatorii crescatori: Jelle Jellema, Arjan Beens, Cees Nijdekens etc.

Click aici pentru a accesa licitatia Chris Beckers.


Chris Beckers este fiul lui Will Beckers din combinatia Beckers-Willems, castigatorii locului 1 National Perpignan 2019! Chris a descoperit pasiunea pentru porumbei inca de cand era copil mic, astfel, dupa ce s-a casatorit si s-a  mutat in Lelystad a dorit sa isi urmeze visul, obtinerea de rezultate de varf la concursurile ZLU (cu lansare de dimineata). Astfel a investit in porumbei cei mai de calitate disponibili pentru aceasta categorie si a ales porumbeii Jelle Jellema, Batenburg v.d. Merwe si Arjan Beens, porumbei cu rezultate fenomenale la concursurile ZLU.  Astfel, Chris spera sa isi atinga telul iar pentru ca este un crescator EXTREM de serios si disciplinat pe plan columbofil, cu siguranta va reusi! 

Prin amabilitatea lui Chris, va oferim la licitatie un grup de 12 porumbei cu origini de exceptie pentru concursurile de maraton. Toti acestia fiind descendenti din New Laureaat, Kleine Jade, Romee, Olympic Miss Gijse, The Special One, Orion etc. porumbeii  momentului la categoria maraton.

Oportunitate de exceptie pentru iubitorii concursurilor de maraton si maraton extrem!

Adaugat pe 16 Jan 2020 de |  | 3,478 views

Spune-ti parerea

*