voiajori

Gerard Schalkwijk un campion la categoria maraton

Cu o linie unica de porumbei de maraton, potriviti pentru cele mai dure competitii, Gerard Schalkwijk detine doi porumbei asi Internationali. Datorita rezultatelor de top pe care le-a obtinut in fiecare an nu mai e nevoie de nici o alta introducere in sportul columbofil.

Impreuna cu fermecatoarea lui sotie Katiuska, detin si conduc binecunoscuta companie Travipharma, unde au dezvoltat o fantastica linie de produse pentru porumbei ce sunt vandute in intreaga lume. Produse naturale foarte apreciate si folosite de multi pasionati de porumbei si nenumarati crescatori de top.

Numele Schalkwijk este foarte cunoscut in lumea columbofila si a stat ani la rand in fruntea clasamentelor si datorita tatali sau Ries, care din a trecut in nefiinta, si care i-a fost lui Gerard mentor impreuna cu unchiul lui Anton. Acum Gerard dar si varul sau Raymond continua traditia.

Gerard s-a concentrat pe distantele lungi de la inceputul anului 2000 si a avut un mare succes. In scurt timp a devenit campion al zborurilor nationale de maraton NPO.

In anul 2009 a luat decizia de a concura la nivel international. Stia ca poate realiza acest lucru doar cu porumbei potriviti pentru aceste zboruri si a dorit sa exceleze aducand porumbei din cele mai bune linii. Un rol important in crescatoria sa il au porumbeii de Frans Bungeners cu care de sunt buni prieteni. Odata cu introducerea acestor porumbei in crescatoria lui s-a produs o explozie de calitate intr-un timp foarte scurt asigurandu-i drumul spre locurile de top in concursurile internationale.

Se stie ca Frans Bungeners detine porumbei de la maestrul Cor de Heijde si nu este un secret ca Frans si-a construit linia de porumbei pe dinastia lui Klamper si a lui Don Michel.

Gerard a mai incrucisat liniile sale vechi si cu porumbei de la marii campioni precum Jelle Jellema si Fam. van Houten.

Cu doi porumbei asi internationali indraznesc sa afirm ca numele lui Gerard Schalkwijk a ajuns in topul absolut al elitei si al concursurilor internationale.

Click pe link-ul de mai jos pentru a accesa licitatia 

https://www.columbofil.net/index.php?act=licitatii&id=753

Adaugat pe 3 Feb 2020 de |  | 4,139 views

Spune-ti parerea

*