voiajori

Site-ul nostru a fost primul care l-a contactat pe Ronald Geerdink pentru a organiza pentru el o licitatie cu porumbei din crescatoria lui. Acest lucru a facut sa avem o relatie speciala de prietenie cu acesta, apreciind ca cineva din Romania a remarcat rezultatele lui fabuloase atat de repede. Din pacate, anul trecut a primit o veste teribila, aceea ca trebuie operat la cap iar sansele de revenire totala sunt 50-50%. Astfel, Ronald a luat decizia de a vinde toti porumbeii (pastrand doar 20 pentru el, in eventualitatea in care isi va reveni complect). Pipa si Toppigeon i-au facut oferte pentru licitatia totala, alegand in cele din urma pe cei de la toppigeon.

CLICK AICI PENTRU A ACCESA LICITATIA RONALD GEERDINK

Licitatia s-a incheiat cum deja o parte din dvs. stiti acest lucru. Acolo au fost vanduti toti porumbeii reprezentativi inclusiv Super Bob – 3 National As Maraton 2018. Dupa cum spuneam mai sus, relatia speciala de prietenie pe care o avem cu Ronald a facut sa organizam si noi o licitatie cu 10 pui EXCLUSIV din VEDETELE crescatoriei sale. Astfel, au fost selectati pentru noi de catre Ronald, 10 pui fantastici din toate punctele de vedere, atat la mana cat si ca si origini, cum am discutat la vizita efectuata de catre noi in luna august 2019. Singura conditie a fost sa organizam aceasta licitatie dupa cea totala pentru ca asa a fost incheiat contractul intre Ronald si cei de la toppigeons.

Asadar, o ocazie UNICA putem spune, de a achizitiona pui direct din starurile crescatoriei, parintii puilor din licitatia noastra fiind vanduti iar o buna parte luand drumul Chinei, Japoniei si al Taiwan-ului de unde nu se vor mai putrea intoarce niciodata.

Adaugat pe 3 Feb 2020 de |  | 3,942 views

Spune-ti parerea

*