voiajori

Licitatie TOP cu 10 porumbei Giel Janssens – Olanda
Click pe link-ul de mai jos pentru a vizualiza licitatia:
https://www.columbofil.net/index.php?act=licitatii&id=1049

Janssens-Hausoul a reprezentat fara nici un dubiu, cel mai de succes tandem din Olanda cand vine vorba de concursurile de maraton. Le-am urmarit rezultatele multi ani la rand si am incercat sa caut informatii despre ei. Cei doi titani au preferat sa nu isi faca publicitate, sa ramana oarecum in anonimat si sa concureze porumbeii pentru placerea lor. Dupa Barcelona 2019 unde au obtinut din nou un rezultat UNIC cu 4 porumbei in primii 100 international si anume: 27,29,75,87 din 15,981 porumbei 1089 km mi-am incercat norocul pentru a le face o vizita. Cu putin timp inaintea vizitei, Hausoul a decedat, visele mele ruinandu-se oarecum. Cu toate acestea, Jansssens ne-a confirmat ca vizita ramane valabila la ora si data stabilita. Am reusit sa il vizitez pe Janssens impreuna cu dl. Cobzaru Daniel. Desi la inceput a fost reticent in discutii, vazand ca intentiile noastre sunt serioase, s-a deschis in fata noastra prezentandu-ne modul de pregatire, antrenare si tratamente pe care le face porumbeilor, dupa care ne-a prezentat cei mai buni porumbei ai crescatoriei si dandu-ne cateva sfaturi mai mult decat interesante despre porumbei. Cele doua ore petrecute s-au scurs atat de repede incat am crezut ca mai mult de 40 minute nu am stat acolo. Prin amabilitatea d-lui Janssens, un om deosebit care mi-a lasat poate cea mai buna impresie din toate vizitele facute (foarte deschis in informatii), ofera la licitatie prin intermediul site-ului nostru, in premiera in Romania, 10 pui reprodusi fie din lotul de zbor fie din reproducatori. Si in acest an, ofera un grup de pui superbi.

In sezonul 2020 punctam doar castigarea locului 1 National Agen 6642 porumbei maturi si cel mai rapid din +12,000 porumbei (maturi + yarlingi)

Putinii porumbei de Janssens-Hausoul care au ajuns in Romania si-au aratat calitatile de reproducatori senzationali, Husul 843 al d-lui Moise Dinu fiind 50% Jean Hausoul. 040, campion national la Fond si As Fond, 25% Jean Hausoul.

Adaugat pe 23 Feb 2021 de |  | 5,403 views

Spune-ti parerea

*