voiajori

Click aici pentru a vizualiza licitatia M & S Kobal

In aceasta licitatie gasiti:

Un nepot & o nepoata The Special One

1 Int. Barcelona 19,083 p. 2015, 1150 m/ minut

Singurul porumbel sosit in prima zi!

Doua nepoate si 1 nepot Kittel

1. Nat. As Porumbel KBDB Viteza 2013
Cel mai mic coeficient din istoria KBDB Belgia (0.9%)
1. Quievrain 2,089 birds
1. Fastest 25,000 birds
1. Quievrain 1,792 birds
1. Fastest 17,000 birds

Cateva detalii despre M & S Kobal

M & S Kobal este o combinație între tatăl Stefan (născut în 1967) și fiul Mitja (născut în 1995). Ștefan era el însuși columbofil deja în 1986, dar, din păcate, după câțiva ani a trebuit să-și încheie cariera de columbofil din cauza timpului insuficient pentru a avea grijă de porumbei. În 2013 am intrat din nou în sportul columbofil, dar de data aceasta mai profesional, fără limite și cu obiective clare de a deveni cei mai buni cu putință. Au construit crescatorii moderne atat pentru zburatori cat si pentru reproducatori pe care le-au popiulat cu descendenti din cei mai buni porumbei ai momentului. Acest lucru se oglindeste imediat in rezultatele de TOP pe care acestia le obtin..

Din cauza condițiilor meteo  foarte grele din Slovenia, acestia au decis sa investeasca in descendenti din cei mai buni porumbei de fond si maraton din lume.

In compartimentul de reproductie al acestora au ajuns porumbei de la  Batenburg van de Merwe și Jelle Jellema, care sunt unii dintre cei mai buni crescători de maraton din lume de zeci de ani.
De asemenea, s-a adus tot ce este mai bun de la Jan Hooymans și faimoasa sa linie „Harry”, inclusiv un fiu direct al lui „Beauty Harry” și mai mulți nepoti din  „Harry”.
In crescatoria acestora se mai regasesc originali de la: Leo Heremans, Gaby Vandenabeele, Pipa Elite Center, Dirk Van Den Bulck, Peter van de Merwe …

Atentie! Porumbeii sunt in crescatoria M & S Kobal – Slovenia. Costul transportului va fi suportat de catre castigator. Transportul este disponibil cu următoarele condiții și tarifele aferente:
– 150 ron / porumbel: este transport pe rutele ce leaga orașele principale din ruta transportatorului cu livrare in punctele de întâlnire stabilite între transportator și beneficiar ( de ex.: intrare in oraș, ieșire din oras, benzinăria x sau y de pe centura ). La acest tarif nu se livrează la adresa clientului. Timpul de livrare poate dura in medie 2 saptamani de la finalizarea licitatiei.
– 250 ron / porumbel: opțiune oferită de transportatori pentru clienții mai exigenti care doresc livrare la adresa.
– O alta optiune poate fi stabilită de comun acord între expeditor si destinatar.

Adaugat pe 10 Dec 2020 de |  | 4,403 views

Spune-ti parerea

*