voiajori

Când zici zona V de maraton, zici domnul Buțucanu Ștefan, dublu trofeu olimpic și campion național palmares, campion crescător fond și mare fond.

Te gândești la un Cobzaru Daniel, fost și actual campion național la maraton individual și crescător și un Izdrea Petre, fost campion național la fond (sau mai degrabă maraton, datorită distanțelor din acel an).

La un Dinu Moise – iarăși de 2 ori (în 2008 și 2011) campion la maraton cu niște punctaje de indiviat și greu de egalat, un Bădin Vasile – la fel, un super maratonist și olimpic, un Burghilă – maratonist și olimpic… și multi, mulți alții, mai tineri, care “vin din spate” (sau unii pe care este greu să îi expun aici).

Să mai vorbim de palmaresul de multilpe campioane al asociațiilor din zona V:
Asociația Galați
– în 2010 – Campioană la AS Maraton și Vicecampioană la Maraton
– în 2011 – Campioană la Maraton.
Asociația Vrancea a fost Campionă la As Maraton.

Deci astăzi, domnilor, noul regulament vine și ”pune punctul pe i”. Apare o nouă categorie, una super tare și de invidiat pentru cei care vor să învingă: “MARATONUL EXTREM”, cu 2 etape de peste 1000km într-un an. Apare astfel adevaratul maraton.

Mulți columbofili doresc să se “bată” cu coloșii maratonului pomeniți mai sus. Îi invit pe această cale pe crescătorii de mai sus, și poate și pe altii, să vină cu propunerile lor vizavi de întocmirea unui plan de zbor. Haideți să discutăm aici între noi, pentru a vedea ce este mai bine și cum ar trebui sa abordăm acest plan de zbor al zonei V de maraton pentru următorii 4 ani.

Ținem să le mulțumim pentru ideile lor celor care ar putea să influențeze în bine negocierile care va trebui să aibă loc la întâlnirea reprezentanților zonei V. Poate că în acest fel, mințile multora vor fi luminate cu idei minunate.

Adaugat pe 12 Nov 2011 de |  | 4,834 views

O parere la articolul “Dezbatere Columbofil.net – Stabilirea planului de zbor cvadrianual al zonei V (propunere de dl. Șerban Mihăiță, din Vaslui)”


  1. SUNATIMA AM GASIT PORUMBEL MORT ZONA V NU MA PRICEP NUMAR TELEFON 0760876392 says:

    SUNATIMA AM GASIT PORUMBEL MORT ZONA ,,V ALB LA NUMARUL 0760876392,NU MA PRICEP

Spune-ti parerea

*