voiajori

Îmi face deosebită plăcere să vă prezint filmarea unei discuții purtate într-o zi de august a acestui an, cu un columbofil valoros al județului Prahova, dl Laurențiu Vîlsan, din Măgurele. Luminozitatea din acel compartiment reproductiv nu fost deloc bună, deci calitatea filmării poate că ar lăsa de dorit, dar nu se poate spune acest lucru despre vorbele dlui Laurențiu.

Cred că mulți colegi columbofili vor avea de învățat din discuția aceasta. Vizionare plăcută!


În continuare, o listă cu rezultatele dlui Laurențiu:
1 Național General Crescător în 2008
1 Prahova As Tineret in 2009 cu 606437
1 Prahova Viteză Palmares Maturi 2009 cu 470711-F-2007 (porumbel participant la cupa Europei de Est și Balcaniada 2010 )
1 Prahova Demifond Crescător 2009
1 Prahova As Crescător 2008
1 Prahova General Crescător 2008
1 Prahova Fond Maturi 2008
2 Prahova Demifond Palmares Maturi 2009 cu 470711-F-2007
2 Prahova Demifond Palmares Crescător 2009
2 Viteza Crescător 2009
2 Prahova Viteză 2010
2 Prahova Demifond 2010
3 Prahova Demifond Maturi în 2009 cu 470711-F-2007
3 National As Palmares Maturi 2008-2009 cu 066609
4 National Mare Demifond Tineret 2010 cu 740040-M-09
4 National Demifond Palmares Maturi 2008-2009 cu 470711-F-2007
5 National As Crescător 2008

___________________________________________________________

Adaugat pe 3 Dec 2011 de |  | 3,652 views

O parere la articolul “Interviu Columbofil.net – Laurențiu Vîlsan, Magurele, PH”


  1. adi dragan says:

    Felicitari pentru rezultatele obtinute, dar in special vreau sa te felicit pentru transparenta si sinceritatea de care ai dat dovada in acest interviu si nu numai. Regret ca abia acum, dupa mult timp de cand a fost postat interviul l-am descoperit. Am ascultat si citit multe interviuri ale campionilor, dar de acesta am ramas profun impresionat! …multa sanatate! …tie si porumbeilor!

Spune-ti parerea

*