voiajori

Revenim cu informatii importante privind modul de desfasurare si organizare al primei etape de fond – Amstetten.

Crescatorii din judetul Arad imbarca la cele doua centre desemnate astfel:

La centrul Arad: adunarea porumbeilor se face intre orele 16:30 – 17:30.

Reclemati vor fi urmatorii crescatori: Familia Toth, Burca Ionut, Familia Toader, Dabu Ioan, Pescaru+Pinczes.

Crescatorii ai caror porumbei au fost reclemati sunt obligati sa anunte primii 5 porumbei sositi, iar ceilalti crescatori trebuie sa anunte primii 2 porumbei sositi la numarul de telefon0745252511.

Centrul Ineu: adunarea porumbeilor se face intre orele 15:00 – 16:00.

Reclemati vor fi urmatorii crescatori: Jucu Costica, Nicola Cristian, Slaniceanu Viorel, Stanca Ciprian, Trinc Ciprian.

Numarul de telefon pentru anunturi: 0741051645.

Judetul Timis

Adunarea porumbeilor va avea loc intre orele 16:00 – 16:30.

Reclemati vor fi crescatorii:  Stan+Ilie, Karscu Alin+Cosmin, Hanciu Florin, Mermezan Lucian, Leonte Emanuel.

Membrii centrului Lovrin (viteza si demifond) vor anunta sosirile la numarul: 0722429460.

Membrii centrului Timisoara (viteza si demifond) vor anunta sosirile la numerele: 0723308701, 0761989904.

Judetul Bihor

Adunarea porumbeilor va avea loc intre orele 18:00 – 18:30.

Reclemati vor fi crescatorii: Familia Lucaci, Familia Miclos, Lakatos Zoltan, Bot+Ratiu, Terean Mihai.

Anuntarea sosirilor se va face la numerele: 0749203205, 0742925982.

Judetul Satu Mare

Adunarea porumbeilor va avea loc intre orele 17:00 – 17:30.

Reclemati vor fi crescatorii: Nagy Olimpiu, Nagy Claudiu, Budai Andrei, Pop Dan, Suceveanu Lucian.

Anuntarea sosirilor se va face la numarul: 0740854726.

Judetul Salaj

Adunarea porumbeilor va avea loc intre orele 18:00 – 18:30.

Reclemati vor fi crescatorii: Bogdan Ionut, Fekete Robert, Culda Mircea, Lucaciu+Horotan, Nemes Zsolt.

Anuntarea sosirilor se va face la numarul: 0745083892.

Crescatorii care folosesc ceasuri mecanice vor efectua pornirea acestora vineri, 25.05.2012, ora 18.

Lansarea porumbeilor va avea loc sambata, 26.05.2012 in cazul in care timpul va fi favorabil iar desigilarea ceasurilor va avea loc luni, 28.05.2012 incepand cu ora 18.

Mult succes tuturor participantilor!


Adaugat pe 24 May 2012 de |  | 2,668 views

18 pareri la articolul “Amstetten, prima etapă de fond pentru Provincia de Vest!- Updates!”


  1. cosmin says:

    e bine ca se reclemeaza porumbeii..numa in jud caras e haoss cu clematu la fond..se clemeaza pe intuneric,se baga porumbeii unu peste altu e dezastru.nu se poate asa ceva sa ne batem joc de porumbeii..pacat ca nu sa filmat sa vada toata tare ce e in caras severin ..rusinee organizatorilor

  2. Catalin says:

    In consecinta demiterea presedintelui pe caras si a organizatorilor in cazul in care s-a intamplat asa ceva…..

  3. GELU says:

    Normal ca e haos…..daca unii lucreaza si unii freaca menta…..daca unii stau la barfe….stau la bere…..si vin dupa 7 ore….normal ca e haos….

  4. Catalin says:

    Cea mai buna metoda suspendarea

  5. gutu says:

    nu a fost nici un haos.cosmin e vreun suparat pe viata si nu stie cum sa se razbune si scrie numai aiureli pe site.

  6. iuliana says:

    buna ziua,

    am gasit un porumbel care are pe picior un inel cu urmatorul cod Romania 2011 0618676 si inca un inel cu nr. 573, nu stiu unde altundeva sa caut proprietarul, poate ma ajutati voi. Porumbelul este in stare buna acum ,mananca si e bine ingrijit.a avut aproape tot penajul smuls si nu mai putea zbura, acum incep sa-i creasca penele, cred ca e o porumbita, e frumoasa si blanda.

  7. cosmin says:

    gutu cum poti sa spui ca nu a fost haos la fondul de mikulov.e frumos sa clemezi noaptea sa faci fise pe intuneric,sa spargi geamuri la gradinita unde sa imbarcat.erau numa sticle pe jos rusine.au ramas aproape 1000 de porumbei neclemati nu ati avut unde sa ii mai bagatii si iati pus in boxe cate 40.de SCANTEIE IOAN care a plecat beat ca delegat asta nu spui gutu.ascunzii.ca porumbeii de la prima etapa pana la kijberg nu au primit apa cand au ajuns la locul lansari,asta nu stii,sia batut joc de porumbeii nesimtitu la -val- nu au primit apa.deasta nu mai merge delegat ca a vrut sal bata pe casieru judetului.RUSINEEEEEE JUDETULUI CARAS-SEVERIN..ASTA SA VADA DOMNUL TUNDUC.

  8. lau cs says:

    am fost si eu la imbarcare la caras si nu a fost deloc asa cum descrie cosmin …. intr-adevar este loc si de mai bine … dar as fi curios daca ai contribuit cu ceva pt ca sa fie mai bine cosmine; din pacate astea sunt conditiile/posibilitatile(si sunt la fel in toata tara…cu cateva exceptii probabil); sau ai fi de acord sa pui bani pt inchiriere/cumparare spatiu pt centrul de imbarcare? sa platesti pe cei din comisiile de imbarcare? … si atunci am fi si noi profesionisti ca cei din vest … in rest FELICITARI CARAS – 6200 PORUMBEI angajati la primul fond !!!

  9. GELU says:

    Domnule Cosmin,daca s a intamplat cum spuneti ca au spart geamuri la gradinita daca au facut mizerie pe jos este un lucru foarte urat,ce i drept insa caracteristic romanilor,insa legat de etapele de pana acum nu cred ca se poate spune ceva,ca au primit apa ca nu au primit etapele au fost reusite si pierderile sunt foarte mici pe judetul Caras Severin.Legat de faptul ca porumbeii nu primesc apa de ce nu spune soferul ceva,ca doar e membru si dansul si are porumbei in masina sau nu?Legat de dl Schinteie IOAN,nu stiu daca a plecat beat cu porumbei ca si delegat,daca chiar a fost asa,urat din partea lui,insa pot sa ti spun ca l cunosc personal si iti garantez ca la ce mult iubeste porumbeii si cum se ingrijeste de ei indiferent ai cui ar fi dumneata nu te ai ocupa nici treaz cum se ocupa el de ei beat.IAR DACA AI NEMULTUMIRI DE CE NU RIDICI PROBLEMA LA CLUBUL DIN CARE FACI PARTE SI SPUNETI CE AVETI PE SUFLET LA IMBARCARE NU FITI VITEJI PE FORUM.

  10. Teofil Nicodim says:

    Domnilor, tigania din Caras e veche, e o plaga diabetica care se va inchide doar cu cauterizare, cu schimbarea mediului si tratarea de-a intregul a organismului numit comitet de conducere prin transplantarea organelor acestuia – membrii sai.

    Nu trebuie sa solicitam ajutorul nimanui, asadar, draga Cosmin, nu o sa vina domnul Tunduc – si nici nu ar fi in regula sa vina – sa faca curatenie in curtea noastra, sa adune cioburile din curtea gradinitei – dumnealui are alte treburi, nu sa gaseasca centre de imbarcare prin Resita.

    Aici ar trebui sa ne raspunda domnul Badea la multe nelamuriri dintre care cea mai acuta ar fi aceea ca, daca Resita nu dispune de un centru de imbarcare la standarde minime si as dori sa retineti standarde minime nu lux, de ce nu imbarcam fondurile in alt centru, pentru ca, in toate centrele de imbarcare din judet sunt conditii mai bune decat aici. De ce nu imbarcam la Caransebes care e situat pe E 70 avand un acces mai bun inspre Ungaria, fara frane si demaraje in localitati, de aici ajungandu-se de pe centura Lugojului, la Timisoarei si de pe centura acesteia pe autostrada pana aproape de vama Nadlac. De ce nu imbarcam la Bocsa unde sunt multi membri, la Oravita multumind si Moldova Noua fiind mai aproape si pentru ei, la Moldova Noua, dand posibilitatea celor din Mehedinti sa ajunga mai repede sau chiar la Lugoj daca tot i-am adoptat, sau de ce nu, daca regulamentul permite de ce nu au fost aprobate doua centre de imbarcare.

    Spargerea geamurilor are circumstante atenuate, pentru ca s-a facut cu buna stiinta in scopul de a se creea conditii pentru o buna desfasurare a operatiunilor de imbarcare. Inauntru, dispunandu-se de electricitate si de un bec chior, verificarea porumbeilor se putea face in conditii moderne daca am fi in perioada interbelica, insa pana la masina, ocolind pe usa era cale lunga. Astfel a fost necesara indepartarea geamului prin spargere si introducerea porumbeilor verificati unu cate unu printre cioburile ramse pe alocuri in pervazul geamului, dar oricum, printre cuiele ramase in pervaz, apoi printre gratiile ferestrelor pana in mainilor altor persoane care mai apoi ii duceau spre lazi.

    Un alt aspect deranjant e faptul ca unor membri tineri care detineau ceasuri mecanice, la intrebarea cine ne face porumbeii, le-a fost raspuns taios “Pai ce asteptati, faceti-i singuri!” lucru nepermis sub nici o forma de regulament, pe care tinerii bineinteles il cunosteau si nu au procedat ca atare.

    Cat depre apa la porumbei la concursurile anterioare, il cunosc personal pe Schinteie si va spun ca nu ar face asa ceva pentru nimic in lume si este pacat ca niste sosiri bune ale pasarilor sale la concursurile anterioare se transforma intr-o eticheta rusinoasa din pricina unor rauvoitori, varsandu-si supararea in stanga si in dreapta, in neputinta acestora de a spune ce ii deranjeaza cu adevarat, in organizarea haotica (contradictie in termeni care consider ca descrie in doua cuvinte intreaga operatiune de verificare, clemare imbarcare) de la Resita de sub actuala conducere dictatoriala.

    Domnule GELU, stiu ca dumneata ai probabil alta etnie dar nu incerc sa fac pronosticuri si nici nu comentez asta in pragul alegerilor, dar faptul ca “au spart geamuri …au facut mizerie pe jos….lucru foarte urat….caracteristic romanilor” nu se intampla si in Bihor, Arad sau Timis unde slava Domnului inca sunt multi romani si cred ca la nici o imbarcare in tara asta nu se intampla asa ceva. Asa ceva este caracteristic populatiei unei tari bananiere. Sunt lucruri care le spui in interiorul clubului tau dar degeaba le spui si daca le spui la Resita si mai in van sunt. Asadar, aici oricine din judet citeste si cine se regaseste in unele din nemultumiri poate scrie – asta e rostul acestor discutii, cine nu se regaseste poate aduce argumente.

    Asadar, asteptand si alte opinii din Caras-Severin si sperand ca porumbeii nu au suferit prea mult din cauza acestei lipse de organizare, va doresc spor la zbor!

    Va pupa bunicu’!

  11. cosmin says:

    dle nicodin pai cum poate un presedinte ca badea sami spuna mie sami fac singur porumbeii la fond,ca nu a vrut nimeni sa mi faca e posibil asa ceva.cum sa se deplaseze resita sa imbarce fondurile la caransebes lugoj sau moldova noua vor sa venim noi la ei.la botu calului..rusine mie scarba cand vin la resita sa imbarc fondu sincer va spun ….

  12. cosmin says:

    a recunoscut singur scanteie ca nu a dat apa la porumbeii.sai fie rusineee

  13. gutu says:

    e foarte buna ideea cu 2 centre de imbarcare.ar trebuii sa fie unul la bocsa sau lugoj si unul la moldova noua sau caransebes.asa i-am impaca pe toti membrii si am scapa si de haosul de la resita despre care vorbeste cosmin.

  14. sorin says:

    satu-mare tot timpu e cu vreme la intocmirea clasamentului… faceti treaba mai repede. tot coada sunteti.

  15. dac says:

    Domnule cosmin esti un papagal. Geamurile au fost sparte de copii care joaca fotbal in curtea scoli.In privinta lui Schinteie ca a plecat beat minti,a baut omul o singura bere care a primit-o de la un prieten , am fost aculo de fata si aici te contrazic (un om nu se poate imbata dontr-o bere). Si am fost acolo pana au plecat masinile,Schinteie nu a fost beat minti cu nerusinare.Apropo de dat apa la porumbei sa dat , eu il conosc foarte bine pe Schinteie si are grija de porumbei(sunt inregistrari pe camera video). Domnule Cosmin (papagalule) ti-ai dori tu sa ai porumbei ca a lui Schinteie si performantele lui de aceea esti invidios si nu numai tu si alti din judet il barfesc pe la spate . Acest om are porumbei , a investit in ei ,are un sistem bine pus la punct si de aceea apar performantele pentru el si invidia pt altii.

  16. florin guver says:

    Bravo Dane inchide i gura :)) Cosmine nu vrei sa te punem presedinte poate atunci iti tace si tie gura si poate nu o sa mai minti atat , da ti si tu numele intreg sa stim cu cine vb

  17. […] suplimentare pe columbofil.net Share this:DiggRedditLike this:LikeBe the first to like […]