voiajori

Imbarcarea porumbeilor pentru etapa Gdansk semi-national va avea loc marti 24-07-2012.
Centre de imbarcare:
Piatra Neamt intre orele 11:00-13:00 Elblag si Gdansk 13:00-15:00
Radauti intre orele 15:00-17:00Elblag si 18:00-20:00 Gdansk
Braila intre orele 7:30-8:30
Focsani intre orele -11:30

Taxa de participare 100 lei/crescator indiferent de numarul de porumbei. Lansarea se va face intarziat in functie de hotararile comitetului. Se va premia locul I, II, III pasare cat si crescator ( cupa + diploma ) doar pe zone. Lansarea va avea loc vineri, 27-07-2012.

Adaugat pe 18 Jul 2012 de |  | 12,976 views

72 pareri la articolul “Imbarcare Gdansk Seminational”


 1. misu says:

  Abia asteptam, sa vedem greii maratonului romanesc (moldovean). Iureti Relu, Festila Ioan, Nour Gabi, Turcanu Mihai, Vasiliu Mihai, Cobzaru Daniel, Butucanu Stefan, Moise Dinu, Miron Daniel, Izdrea Petre, ….si multi altii, nume tari nu? Sa vedem cine e CAMPIONUL? Este o onoare sa participi macar alaturi de toti acesti campioni!!!!!

 2. dan says:

  Bine spus dar la fel de “greii” sunt si cei din vest Habaci,Burca,Lucaci,Mermezan,Peto Ianos si dinsi sunt invitati la aceasta etapa sau acum se fac mici ?

 3. mirel says:

  burca nu mai zboara ca ia vandut pe toti

 4. Costel P.Nt. says:

  ia sai vedem pe burca si pe habaci vin macar de rusine la acest seminational,ca noi moldovenii ne-am dus la berlinul lor….

 5. marius-arad says:

  d-le dan,ei au avut 3 maratoane foarte grele si au pierdut multi si buni porumbei.acum nu prea mai au cu ce concura,deci poate la anul

 6. GYONY says:

  la domnii din vest le fluturau aripile de la 850km la 3 zile dar la 1200km sar putea sa-i pierzi in spatiu cum sa pierdut si HERMESA GALACTICA…. TOTUSI PORTILE CETATII SUNT DESCHISE STEFAN VA ASTEAPTA……

 7. Tataru Eugen says:

  asteptam sa vina greii din vest sa se lupte cu cei din est ar fi ceva frumos si echitabil succes tuturor

 8. mirel says:

  acum sai vad pe mari maratonisti burca habaci lucaci ca pe net erau asa de tari

 9. Fam.Lucaci says:

  Domnilor, m-as simti onorat sa pot sa-mi ascut sabia impreuna cu numele grele ale MARATONULUI ROMANESC. Inca de anul trecut mi-am propus sa joc, cu acesti ASI A-I MARATONULUI, dar datorita lotului restrans cu care joc in fiecare an, cat si etapele de maraton de anul acesta Bamberg si Berlin, unde a-m lasat 8 respectiv 3 porumbei, m-au dezbracat si credetima mi-e foarte greu sa aliniez 3 echipe competitive pt. ultimile 3 etape zonale, ca sa pot face AS CRESCATOR. Domnilor, cu riscul de-a ma repeta, va spun ca as fi onorat sa joc MARATON CU ADEVARATII MARATONISTI CARE AU CURAJ SA JOACE ETAPE DE 1000-1300KM, NU CA UNII DIN VEST, CARE SE PRETIND A FI MARATONISTI SI DORESC SA JOACE ETAPE DE 700-800KM. Va doresc un derbi reusit, si poate, intr-o buna zi ma voi simti si eu mare, concurand cu adevaratii maratonisti, pe care-i amintea d-l Misu, si nu numai. Ionut Lucaci.

 10. Sergiu says:

  Si in Moldova au fost catastrofe anul trecut si totusi moldovenii au participat la Berlin 2011.

 11. victor says:

  Lupta asta intre est si vest nu da bine,estul cheama lumea la Gdansk dar sa stiti ca cei din vest v-au chemat la Berlin, o locatie echitabila, nu v-au chemat la Bamberg, pe ruta lor de zbor cum vad ca voi o faceti si daca tot timpul aveti nemultumiri, sa stiti ca exista columbodroame, locul unde va puteti arata muschii in cel mai echitabil mod.

 12. As venii cu mare placere insa sezonul acesta, s-a terminat. In doua maratoane s-au terminat porumbeii in vest, mai sunt si exceptii.
  Personal am inceput cu 8 porumbei la prima etapa din care s-au intors 3. Berlinul de anul acesta mi-a mai lasat 2. Dar vor urma si alte sezoane si daca va fi posibil, o sa incerc sa concurez si la Gdansk.
  Oricum, sa aveti o etapa reusita si sa va bucurati de sosirile porumbeilor.

 13. Ştefan Boanţă says:

  Hai Moldova!!!

 14. caty says:

  Extras din R.N.S.
  h) FCPR organizează anual, cu ajutorul asociaţiilor afiliate, la trei săptămâni după Berlin Naţional, 4 concursuri naţionale pe sectoare, cu lansare dupa ora 12.00 ora Romaniei după cum urmează:
  Sectorul 1 – Gruparea 1 si 2 – Wurzburg, Germania
  Sectorul 2 – Gruparea 3 si 7 – Praga, Cehia
  Sectorul 3 – Gruparea 4 si 5 – Gdansk, Polonia
  Sectorul 4 – Gruparea 6 si 8 – Harkov, Ucraina
  Deci etapa e nationala si seminationala.

 15. florin says:

  eixta doi factori care inpedica prezenta columbofililor din vest sa participe la acest derby :
  1-pierderea in masa a porumbeilor de valoare care pina anul acsta vor creat emoti si inconveniente….
  2-centrele de inbarcare care sunt facute doar pt voi cum ar fi si cazul ..
  dc noi romanii sunt asa cum suntem……….?daca o anumita parte a tzarii o avut insuccesul si ghinionul de pierde porumbeii din mai multe motive la zbor celellate zone sa fie in culmea fericirii si sa inceapa criticile ..
  daca HERMESA pana acuma o fost locul 1 in romania si locul 3 in europa castigang contra unor porumbeii de o valoare ffff mare in €…
  nu va bucurati de raul nimanui k roata este rotunda,,chiar si patrata daca ar fi si tot se mai intoarce va doresc succes la toti participantii si un zbor reusit

 16. misu says:

  D-le Florin/… nu trebuie sa o luati personal sau rautacios. Din toate comentariile pana acum au fost doar invitatii la un concurs/joaca. Asa cum cei din Moldova au venit cu cativa porumbei si cei din Vest au fost invitati sa vina si ei cu cativa porumbei. Daca se poate sau nu asta este o alta problema. Unii crescatori si-au exprimat dorinta de participare dar nu mai au cu ce , altii poate nu pot scrie aici, pur si simplu de fapt subiectul a fost dezbatut pt. onoarea celor ce vor participa din Moldova.

 17. Sergiu says:

  Pt victor,com 11 : crezi ca puii din porumbei de fond-maraton,ar excela la columbodroame ? fata de cei de viteza ?

 18. VASKA says:

  pt victor,com 11. columbodroamele sunt cu totul altceva.ex porumbeii vin toti la aceiasi locatie, acolo depinde de ziua lui norocoasa [sanatate si vointa] iar ca diferenta dintre cei de viteza si fond nu este va spun din exsperienta, am zbutar pui de fond si chiar au ocupat locuri de virf in italia… DAR LA ETAPE DE MARATON ISI SPUNE CUVANTU SI CRESCATORU asa ca columbodrom e una iar marastonu e alta…..iar EXSTREM MARATON….. E GRELE NENEE…..

 19. marius-arad says:

  d-le lucaci,daca ai fi participat la acest concurs nu ar mai fi zis nimeni ca te lauzi,dar aici se vede cea ce toti ti-am spus(adica ca te lauzi singur fara motiv).eu sincer am crezut in tine si in porumbeii tai ,dar acum sunt tare dezamagit.deci lauda nu-si mai are rostul.se pare ca va e foarte frica sa concurati cu cei din moldova.ei au venit cu voi la berlin.

 20. Costel P.Nt. says:

  toata iarna si pe toate syturile,BURCA,HABACI,BURCA HABACI,BURCA,HABACI,BURCA,HABACI,campioni LA MARATON DE 800KM.iar acum se dau loviti..sa vina aici sa demonstreze valoarea la peste 1100km nu la alea de 800km si pe directia lor de zbor.

 21. Fam.Lucaci says:

  D-le Marius, daca te oferi sa-i duci bag si eu cateva bucati. Fac apel, daca vriun crescator din zona de vest, merge la acest mare derbi, il rog sa ma contacteze, sa trimit si eu porumbei, ne impartim pe cheltuiala de transport. Desi a-m putini, renunt la AS CRESCATOR, si bag la Gdansk.Ionut Lucaci

 22. Misu says:

  Pt. comitetele de organizare, atentie in Polonia se anunta vreme extrem de ploiosa incepand cu vineri dupa amiaza si tinand cateva zile. Deci atentie ar fi fost bine daca s-ar lansa de joi inclusiv la etapele pe zone. Deci mare grija sa nu transformam in catastrofe gen Mlawa de anul trecut.

 23. HABACI CALIN says:

  Mai costel p.nt.pt tine sint campionul national domnul HABACI CALIN , nu te tragi tu cu mine de sireturi,
  Unde ai vazut tu ca habaci a zburat maraton de 800 km?
  Acuma 5 ani am avut maraton de 855 km , iar de cativa ani zbor ex bamberg in jur de 900 km magdemburg 980 km berlin 927 km .
  Anul trecut am iesit camp national cu etape de 980 km , nu mai vorbi prosti.
  Cum vrei sa bagam noi din vest porumbei la gdansk ? sa mergem 1200 km dus intors marti ,iar miercuri sa imbarcam pt maratonul nostru?
  Care din moldova au venit la Frankfurt pe maratonul nostru ,1200 km dus intors ?
  Berlinul national este in nord pe granita cu polonia aproape de ruta voastra.
  Daca se face un centru de imbarcare in zona nostra pt gdansk si vine masina dupa porumbei fi sigur ca sint multi crescatori care vor angaja porumbei la aceasta etapa , eu voi angaja sigur chiar daca miam pierdut aprope toti porumbei buni de maraton.
  UITE ,CERE LA ORGANIZATORI VOSTRI SA NE FACA UN CENTRU DE IMBARCARE -COLECTARE IN ARDEAL MARTI SI VOM ANGAJA PORUMBEI LA GDANSK.
  si nu va mai dati cu caramida in piept ca poate patiti si voi la ultimul maraton ca si noi.

 24. Ştefan Boanţă says:

  Slupsk 2011 a fost mai catastrofal decat Mlawa 2011.

 25. emi says:

  dle habaci va rog sa nu va aprindeti ca nu este decat un zbor la categ maraton si daca spuneti ca sunteti cel mai bun concurati pe toate zonele .

 26. mirel says:

  pt habaci calin aveti sange in dumneavoastra si zburati porumbeii si la gdansk, ca galatiu a zburat la berlin si multi din vest sau batut cu pumnii in piept ca la batut pe ala ,ba pe ala si pe multi altii.

 27. Misu says:

  D-le Habaci , aceasta etapa este organizata de FCPR si nu de moldoveni. Ar trebui sa cereti 1-2 centre in Ardeal ca oricum masina iese din tara pe la granita din Bihor.

 28. Sucevean says:

  Locul 1 va fi Iurieti Relu sau Cobzaru Daniel….
  Chiar daca dl Cobzaru are distanta de peste 1100 km de la Gdansk, nu`i nici o problema pt el si porumbeii lui!!! In 2010 la etapa de Slupsk a umilit pe un mare columbofil din Suceava care se lauda pe net ca detine cel mai bun porumbel de maraton din Romania pe ultimii 3 ani chiar 4 ani … Mult success tuturor participantilor!

 29. Marian says:

  Cereti la organizatori vostri sa ne faca un centru in ardeal si bagam si noi atunci;)daca nu ciocu mic:))

 30. VASKA says:

  mai dom Habaci vad ca nu prea stii sa discuti civilizat cu colegii….. acu vreo doi ani tot asa luai foc si te bagai in certuri ….in timp te-ai mai cizelat in fine. Acuma vad ca sari calu din nou… deviezi total de la realitate cu 1200km… ca te duci ca faci nu are nici o treaba inbarci si zbori la RADAUTI daca va tine…. EU mam dus la 300 km si am inbarcat pentru BERLIN…ASA CA DACA SUNTETI NASCUTI SA ZBURATI EXSTREME ZBURATI DACA NU STATI PITITI SI NU VA MAI…..

 31. HABACI CALIN says:

  Mai astia mari si tari care vorbiti prosti , va invit pe voi sa veniti la seminationalul wurszburg organizat de zona 2 in ardeal , si daca voi veniti si va dati numele adevarat eu va promit ca vin si bag la seminationalul vostru gdansk , daca nu sinteti barbati atunci taceti din gura, babelor anonime.

 32. Ştefan Boanţă says:

  Cei din Arad au de la Gdansk distanta de 900 km.
  Iar cei din Moldova au la Frankfurt 1300 km.
  :>

 33. victor says:

  D-le Boanta , tocmai de aia ca la locatile de seminational sunt mari diferente sa gasit ce-a mai buna locatie pentru nationalul Berlin,speram ca indiferent cine va veni la conducerea FCPR sa realizeze ca aceasta locatie e cea mai adecvata pentru un national. Nu astept aplauze.

 34. mirel says:

  caline caline te doare pe tine ceva da stiu eu ce te doare pe tine cel mai mult ca tia scazut cota la vanzari trebe tata sa mai bagi mana in buzunar si mai fa si tu niste achiziti de clasa ca prea niai intocsicat cu hermesa extraterestra si cu reclama agresiva

 35. caty says:

  Mai oameni buni santem totusi pe un site columbofil.Cel mai urat lucru in viata e sa te bucuri de raul altuia.E mai bine sa ai sufletul curat ca nu stii niciodata cand iti vine si tie randul si s-ar putea sa fie mai dureros.Daca vor sa participe la Gdansk, sant bineveniti daca nu treaba lor. Asa nu vom rezolva niciodata nimic.Trebuie sa invatam sa ne respectam unii pe altii intr-un sport si apoi sa reusim sa intram in competitii.

 36. Misu says:

  bai , da rai mai sunteti. Haideti la treaba si sa zburam si la sfarsit tragem linie.

 37. Petrisor says:

  Mai baieti, nu va certati de pomana. Singurul lucru care vor sa-l scoata in evidenta toti care scriu aici este ca v-ati facut o SUPER reclama de pomana. Ati vandut in toata tara niste pasari care nu fac doi bani si v-ati mai si batut cu pumnul in piept. Primul lucru pe care trebuia sa-l invatati in columbofilie este sa fiti modesti si sa respectati pe ceilalti competitori. Si pana nu veti invata acest lucru asa veti fi tratati.

 38. Coco says:

  Intr-un coment anterior nu știu la ce topic Habaci spunea cam așa:Sa vedeți ca anul asta cupele vor merge la fratii din Moldova,de parca noi am avea interzis la podium.nu vreau sa jignesc pe nimeni dar pre mare bătaie pt faima si vânzări.

 39. http://miklos85.sunphoto.ro/ says:

  nu vreu sa jignesc, nu vreu sa supar, nu vreau sa fiu inteles gresit….
  dar intro concurenta puternica nu se poate face perfomanta atat de simplu ca intro concurenta mai putin puternica….
  zonele se aseamana indiferent da zona vest sau est…
  vantul face diferenta cateodata in AMBELE zone…
  bate vantul castiga timisoara…. si apoi….restu…
  bate vantul castiga tulcea galati braila si restu…
  cati concureti sunt axati numai si numai pe maratoane din zona vest si cati sunt din zona est….???????????
  cati nume tari sunt intrun loc sau altul……….
  in zona vest fac propaganda crescatori de catva ani de experienta… pe langa asta ca sunt la sfert fata de moldova…
  in schimb in zona est numele mari CU EXPERIANTA SI CUNOSTINTA DE ZECI DE ANI asi fac datoria in liniste si rup randurile in clasament… indiferent de distanta si conditii meteo……
  mai sunt multe de zis…….. dar……. e suficient si atat….
  imi cer scuze anticipat daca am suparat pe cineva……..
  mult succes si fiti ferplay , fiindca altfel nu se poate in acest sport minunat

 40. Ştefan Boanţă (Piatra-Neamt) says:

  Ba Victor(com 33) nu stiu ce sa zic, nu vreau sa fiu rautacios,dar daca Sectoru 4 si 5 ar fi zburat la Krasnodon te intreb pe tine, baietii din Sectoru 1 ar fi zburat si ei? Iti zic eu ca nu!
  A doua problema care ma cam irita pe mine e ca Sectoru 4 si 5 sunt cei mai tari la Maraton de cand e columbofilia Romana, cum cei din Prahova sunt tari la viteza-demifond si ei dicteaza, stau si ma intreb de ce aceste 2 sectoare nu au pus ele Nationalul:-? (asta ramane o intrebare?!!)…
  Personal o sa ma inscriu in toamna acestui an si sincer prefer Gdansk National decat Berlin National!
  Sper ca nu am suparat pe nimeni cu, comentariul meu.

 41. Sucevean says:

  Moldovenii mei, cine va obliga sa participati la Berlin?
  Bagati porumbeii la Gdansk, aici participa toata spuma Moldovei!!!
  Sa nu mai bage nici un Moldovean porumbeii la Berlin, sa vedem si noi cati ani o sa mai fie acest Berlin “NATIONAL”.

 42. HABACI CALIN says:

  Baieti am fost la Felix {Oradea} la strand sa ma distrez , ca doar am vandut pui de cateva sute milioane.
  2-3 zile m-am recreat asa frumos la baile termale.
  Acuma am venit sa ma ocup iar de pui ca in toamna am comanda la 100 pui cu 100 euro bucata.
  Ce sa faci cu {carcotasi } fiecare face ce poate , voi dati din gura ca babele pe la colturi si eu imi vad de treaba mea.
  SI BAFTA LA CARCOTIT HA HA HA !!!!!!!!!!!!
  IN TOAMNA V-AM PREGATIT O SURPIZA , SURPIZA ,SUPRIZA CUM DE ALTFEL VA SURPIND IN FIECARE AN …..
  DE O SA VA DOARA IAR GATUL CAT VA UITATI IN SUS LA MINE . HA HA HA .

 43. Sucevean says:

  Felicitari domnule Habaci pentru rezultatele obtinute in anul 2012 la MARATON!!! Ai inceput sezonul 2012 cu 168 de porumbei si ai reusit sa faci DOAR DOUA norme la MARATON!!! Sunteti fenomenal!!! Sa nu imi spui ca ai avut un sezon greu cu catastrofe… ca si altii au avut anul trecut si au fost tot pe podium!!! HA HA HA

 44. HABACI CALIN says:

  multumesc SUCEVENE!!!!!!!! ESTI FOARTE DRAGUT ! POATE……CINE STIE ….

 45. mirel says:

  dar sa sti caline ca pielea de prost e scumpa acu pe criza si no sati mai mearga asa

 46. marius-arad says:

  d-le habaci,chiar crezi ca o sa mai cumpere cineva atatia pui de toamna cu 100 euro bucata? eu nu prea cred.te imbeti cu apa rece sau poate toti 100 cu 100 euro? asa ar mai merge

 47. colonelu says:

  d,le habaci ai ajuns sa scrii pe pedigrye ,,loc 1 pe crescatorie”tu i-ti faci clasament singur?apropo ai mai scris frate cu seria xx care a zburat un fond de 500km de pui.moldovenii au ajuns de zboara puii pina la750 km si cite 3 etape si nu le mai auzi gura,iar tu ai ajuns sa scrii asa ceva pe pedygrye..urit,f.f.urit…se mai desteapta lumea si o sa se uite la pasari nu numai la prostiile tale ce le scrii in hirtiile alea.

 48. HABACI CALIN says:

  Nu va stresati prea tare carcotasilor,ca deja am primit bani in avans 50% am luat 5000 mii euro . in 14 august ma duc la mare 2 saptamini, sa ma distrez .
  Anul asta am vandut pui in valoare de 20.000 de mii euro.
  Si porumbei de la mine sint deja in top in mai multe judete, dar asta la toamna ciocoflenderilor, va face tata surpriza. ha ha ha .
  NU IMI PLACE MANELE. DAR VA FAC O DEDICATIE.
  DUSMANI IMI POARTA PICA CA NU AU VALOAREA MEA , SI TOATA VIATA LOR NU CALCA IN URMA MEA.!!!!!!!!!!!
  ce ma distrez cu voi !!!!!!!!!!

 49. Sucevean says:

  Nu va obliga nimeni sa cumparati pui de la domnul Habaci, ce va agitati atata? Eu unul sunt tare curios sa vad ce rezultate o sa obtina dl Malinche Iulian cu porumbeii cumparati de la dl Habaci! 😀

 50. misu says:

  Habaci, era vb. de Imbarcarea la Gdansk, nu stiu ce te bagi in seama si pe aici. Chiar esti penibil, si inciti lumea aiurea. Ma intreb oare ce pregatire si educatie ai? Orice “caine”, oricat de dresat o fi daca bagi batul printre gard tot o sa latre, si asta facit tu! Sau poate asta este interesul tau sa atragi reclama, ca o fi pozitiva-negativa te faci cunoscut. Ai inceput sa fi un Gigi Becali in columbofilie.
  Incercati va rog sa nu ii mai raspundeti, ci sa scriem doar referitor la topic. Si sa stii ca nu o sa mai raspund provocarilor, dar chiar nu m-am putut abtine.

 51. HABACI CALIN says:

  Sucevene. eu cred ca domnul Malinche Iulian va face rezultate cu porumbei de la mine . pt ca la mine aceasta linie de campioni “HERMESELE” merg in ori ce combinatie.
  FEM “BALTATA” ESTE LOC 1 LA MARATON BAMBERG 900 KM DIN 3500 PORUMBEI ,SEMINATIONAL CU 2 PASARI INTRATE IN PRIMA ZI , A 2 ESTE LA 1 ORA DUPA EA .
  SI ESTE LOC 4 INTERNATIONAL PE 4 TARI DIN 4500 PORUMBEI AVAND DISTANTA PINA LA 200 KM MAI MULT CA CEI DIN FATA MEA, SI ARE NORMA LA MARE FOND
  URMATORUL AN FACE NORMA LA FOND+PALMARES SI NORMA LA MARATON, SI BAREM PT EXPO NAT.
  IAR PARINTI LA “HERMESELE” MELE ACOLO E SUPER CLASA ,LA MINE IN CRESC FRATI ,FII SI NEPOTI SINT 90% ACASA DUPA TOATE CATASTROFELE,SI CRED CA TOTI AU
  NORMA ANUL ACESTA .
  PLUS CA LA ETAPELE DE FOND AU BATUT LOCURIULE IN FATA .LOC 1 DIN 4400 PORUMBEI LOC 16 LOC 25 LOC 30 …..

 52. florinel pustiu says:

  imaginati-va oameni buni cati CAMPIONI NATIONALI vor fi in toamna cu puii din crescatoria domnului HABACI sau cel putin cu norme de expo.o sa traim si o sa vedem serile domnului HABACI la puii din expo vanduti in diferite colturi ale tari…… dar o intrebare se ridica oare cum o reusit dl HABACI sa reproduka pt el 150 de pui,si cateva sute pt a vinde? probabil lo ajutat si zborul la vaduvie………

 53. marius_arad says:

  vezi caline habaci ca dumnezeu e acolo sus si ii da fiecaruia cea ce merita(ex.pierderea hermeselor si a majoritatii porumbeilor tai “buni”).mie din 10 pui cumparati acum 2 ani de la tine cu bani grei(cu pedigree-uri beton) nu mi-a mai ramas nici unul(pierduti pana-n 500km).puii lor la fel rezultate deloc.oare chiar am cumparat ce era scris pe pedigree.chiar nu inteleg de unde ai atatia pui sa vinzi si majoritatea se trag din hermese

 54. HABACI CALIN says:

  Misule orice caine se linge singur , cum de altfel faci si tu .iti lingi singur ranile…
  Iar daca vrei sa vorbesti cu mine , adica GIGI BECALI,trebuie sa iti faci programare….
  Si daca nu te poti abtine , mai lingete o data….. ranile.

 55. HABACI CALIN says:

  MARIUS ARAd , cea ce afirmi tu este o minciuna imputita , dati numele adevarat , si spunemi eu sint EX ; VASILE GRIGORIE , SI AM CUMPARAT DE LA TINE 10 PUI CU SUMA ACEASTA SI SERILE ACESTEA DE PORUMBEI , SA VERIFICAM DACA AI ZBURAT ACEI PORUMBEI, SI UNDE S-AU PIERDUT.
  Daca nu faci acest lucru inseamna ca nu esti dacat un mincinos si un sarlatan , o hiena care cauta mortaciuni.
  ASTEPT RASPUNSUL TAU , NUMELE ,SUMA SI SERILE LA PORUMBEI.
  Nu veni cu scuze sau acuze , vino cu fapte concrete .

 56. Sucevean says:

  Habaci: “Sucevene. eu cred ca domnul Malinche Iulian va face rezultate cu porumbei de la mine . pt ca la mine aceasta linie de campioni “HERMESELE” merg in ori ce combinatie.”
  Zici ca merg in orice combinatie… dar la prietenul tau Dani Cioara de ce nu au mers?!?

 57. HABACI CALIN says:

  Intreaba-l pe DANI CIOARA. SUCEVENE.

 58. marius_arad says:

  habaci ,eu nu sunt singurul care a patit-o cu pui de la tine.sunt multi altii,doar ca trebuie sa iasa si sa spuna.in caras severin de ce nu au avut rezultate puii de la tine? si acolo presupun ca ai dat puii din cei mai buni ai tai doar esti in tandem acolo.caracterizarile care mi le-ai facut mie mai sus ti se potrivesc tie de minune.acum daca ti-ai pierdut porumbeii incepi sa te certi cu toata lumea de pe site.lasa-ne sa discutam civilizat despre acest topic care a fost creat pentru etapa gdansk.pe noi nu ne intereseaza despre tine si porumbeii tai,despre sosirile tale pe crescatorie si cati bani faci tu pe pui,unde mergi tu la mare.astea chiar nu ne intereseaza.rog administratorii acestui site sa creeze un topic intitulat” CINE VREA SA SE CERTE CU HABACI SA INTRE AICI” si acolo poti sa te certi cu cine vrei

 59. HABACI CALIN says:

  MAI CARCOTASILOR VOI ATI INCEPUT SA VA LEGATI DE MINE DE PORUMBEI MEI DE VANZARILE MELE DE TOT .
  NICI O LEGATURA NU A AVUT COM VOASTRE CU TOPICUL
  , VOI ATI VRUT SA DATI IN MINE DAR EU V-AM LUAT LA MISTO SI AM RAS PE SEAMA VOASTRA , PT CA SINTETI NISTE IDIOTI.
  SAU CE NU MAI STITI CE ATI SCRIS ? TI-AM ZIS SA ITI DAI NUMELE MINCINOSULE DE MARIUS ARAD . SERILE LA PUI CE TI-AM DAT SUMA DE BANI .
  TE-AI FACUT DE RAS CA NU AI DEMONSTRAT NIMIC DIN CE AI MINTIT .
  ASA PA SI PUSI CARCOTASILOR FARA NUME .
  ALTA DATA SA VA VEDETI DE PORUMBEI VOSTRI SI DE PUI VOSTRI SI DE VANZARILE VOASTRE ALEA NULE .
  NU VA LEGATI DE OAMENI FARA MOTIV , NU CAUTATI CEARTA LA ORI CE TOPIC, COMENTATI LA SUBIECT.

 60. sorin mecea says:

  Va certati degeaba…Iar la intrebarea care e mai bun vestul sau estul…ramane de vazut. Cel putin pana in prezent locul 1 maraton e din Arad si cupa nr.1 vine tot la noi si anu acesta. Felicitari d-lui Sarac. Iar la categoria maraton asa cum estul are valorile lui si vestul le are pe ale lui… asa ca la sfarsitul anului vedem care pe care. bafta tuturor.

 61. Petrisor says:

  Nu e mincinos Marius. Cunosc si eu crescatori care au cumparat destul de scum de la dl.Habaci si au cumparat niste porumbei de mana a treia, care n-au dat nici un rezultat. Rusine in primul rand tie d-le habaci ca ai un limbaj si un comportament nedemn de un columbofil care se respecta. In astfel de conditii se vede adevarata fata a unui columbofil si, dumneata n-ai nici macar 1% din calitatile unui columbofil adevarat. iti lipseste respectul, demnitatea, seriozitatea si clasa unui campion national. Cupele si diplomele alea pe care le-au obtinut porumbeii dumitale sunt fara valoare. Nu poti sa-ti bati joc de cumparatorii dumitale facand “misto” si avand un limbaj si un mod de scriere mediocru atat literar cat si gramatical. Iti doresc dumitale si porumbeilor dumitale multa sa natate si sa ai vanzarile pe care le meriti!

 62. HABACI CALIN says:

  NU VA MAI RASPUND CARCOTASILOR FARA NUME, FALSI ,MINCINOSI . VENITI CU FAPTE CONCRETE , SERILE LA PORUMBEI CE ZICETI CA V-AM VANDUT SI SAU PIERDUT CA SA VERIFICAM DACA AU ZBURAT SAU DACA ATI LUAT DE LA MINE SAU MINTITI CU TUPEU .{SAU SINTETI PUSI DE CINEVA CARE STIU EU … SAU CHIAR ACEA PERSOANA SCRIE }
  VOI CE FARA NUME ZICETI CA EU NU AM DEMNITATE ? DAR VOI PERVERSILOR CARE NE VA DATI NUMELE SA STIE LUMEA CINE SINTETI , VOI AVETI DEMNITATE ? RUSINE SA VA FIE CARCOTASILOR FARA NUME , ANONIMILOR RATARDATILOR.
  AUZI LA PETRISOR CA CUPELE NATIONALE SI PORUMBEI MEI NU AU VALOARE, DAR TU CE VALOARE AI MAI PETRISOR ? 000000000 ESTI O NULITATE. TOTI CARCOTASI SINT NULITATI ASCUNSE DUPA ALTE NUME SI ASA VOR SI EI SA IASA IN EVIDENTA CA IN REALITATE SI NULITATI.
  NU VA MAI RASPUND LA ATACURILE VOASTRE PT CA AM ALTCEVA MAI BUN DE FACUT SI M-AM DISTRAT DESTUL CU VOI.

 63. marius-arad says:

  habaci! deja ai devenit ridicol.nu inteleg de ce iti permite administratorul acestui site sa ne jignesti cu tot ce-ti vine la gura.noi toti suntem retardati si nulitati cum ne faci tu,numai domnia ta esti cel mai inteligent.de ce mai stai de vorba cu noi? de ce nu iese nici unul care a cumparat porumbei de la tine sa spuna ca a avut rezultate? iti spun eu: pt ca nu a avut nimeni. si eu daca iti dau seriile cum poti tu verifica daca nu am avut nici unul clasat di cei de la tine? i-am tinut un an la matca si puii lor nu au confirmat.anul asta i-am bagat la zbor si i-am pierdut pe toti.sa-ti fie rusine ca vinzi asa porumbei.din cauza asta ti-ai pierdut si porumbeii asa zis buni ai tai(dumnezeu te vede si te pedepseste)

  Pașca Bogdan, admin: Din acest moment, toate comentariile care nu au legatură cu topicul nu vor mai fi publicate. Vă mulțumesc pentru înțelegere!

 64. Karel Veverka says:

  Dragi mei cumparati doar pasari !! nu crescatorul !! sant crescatori care nu fac rezultate nici cu campioni lumi si sant alti care fac rezultate cu porumbei din piata, fiti seriosi.

 65. Sucevean says:

  pt sorin mecea: Serios? Eu zic ca nu mai vine cupa nr. 1 la voi!!! 🙂
  Spoiala Florin: 650735/09 Loc 1 Gdansk l/ loc 1 Gdansk – Seminational.
  Vant in pene!!!

 66. Fam.Lucaci says:

  Dar, poate vine la maraton palmares pe 3 ani:))? Felicitari pt. d-l Spoiala, cat despre acest porumbel, nu putem spune decat ca e dupa alta planeta, PLANETA ADEVARATILOR MARATONISTI. FELICITARI

 67. Sucevean says:

  Oare ce sanse ar fi avut acest crescator(Spoiala), daca lansarea porumbeilor la Gdansk 1&2 ar fi avut loc la prima ora ?!? Eu zic ca 0 sanse… asa ca lansarea intarziata nu este o problema…. problema este la porumbeii nostri… Felicitari si lui domnul Iurieti Relu, omul asta are pasari, nu gluma!!!
  Domnul Lucaci, s-ar putea sa nu mai vina nici la maraton palmares 3 ani!!! Angheluta Marian va este nasul!!!!:))

 68. Fam.Lucaci says:

  D-le Sucevean, aveti dreptate, nu avea nici cea mai mica sansa, deaceea il felicit, deasemenea d-nul Iureti, e prezent peste tot si pariez ca si la Berlin International, va fi printre primii dintre cei aprope 200 de porumbei care au plecat din Romania, deasemenea felicit pe d-l Tertes, care e o prezenta constanta in maratonul romanesc. Deasemenea felicit administratorul saitului pt. discutiile civilizate care la purtam. Acum e frumoasa columbofilia, cand avem puterea sa ne felicitam, sa recunoastem maratonistii, mult mi-as dori sa vad, oameni care la randul lor au fost felicitati sa vina si sa felicite acesti MARATONISTI, care fac cinste Romaniei. FELICITARI Ionut Lucaci

 69. mirel says:

  d-l lucaci ati avut dreptate cu d-l iureti loc 2 la berlin internat bravoooo liviu ujeniuc loc 1 as nat tineret si maturi

 70. Sucevean says:

  Dar locul 1 nu e tot un porumbel din porumbeii domnului Iurieti Relu? Nu stie nimeni?!? Din cate stiu eu, dl Ujeniuc are porumbei si de la dl Iurieti….

 71. mirel says:

  pt com 70 au amandoi aprox aceiasi porumbei de jan aarden din strainatate adusi cresc apropiati din ce stiu

 72. sorin mecea says:

  pt sucevean. Nu vine la maraton dar vine la AS Maraton..dar e bine si asa :)felicitari Oros Bogdan. Sanatate…

Spune-ti parerea

*